Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

DFYOUNG

Testosteron prropionate kullanımı sonrası yaşanan libido sorunu ve e2 yüksekliği hk.

Önerilen İletiler

DFYOUNG    0

Merhabalar,

26 yaşındayım ve yaklaşık olarak 10 yıldır fitness yapıyorum. Daha önce 3 kere kür geçmişim oldu. Uzun zamandır (yaklaşık 2 yıl kadar) natural olarak devam ediyordum ancak yaklaşık 1 haftadır testosteron propiyonat kullanmaya başladım. (Pazartesi , Çarşamba ve Cuma enjeksiyon günleri belirledim.) Çarşamba başladım ve geçtiğimiz cuma günü 2. enjeksiyonumu yaptım. Haftalık toplam dozum 300 mg.

İlk enjeksiyondan sonra belirgin şekilde libido artışı yaşadım. Ancak 2. enjeksiyondan sonra tam tersi bir durum oluştu; libido düşüşü ve ereksiyon problemi yaşamaya başladım.

Bugün (pazar) sabah yaptırdığım test sonuçlarında:

• E2 (östrojen) yüksek çıktı
  • Prolaktin üst sınıra yakın
  • LH ve FSH değerleri ise baskılanmış görünüyor

Aklıma takılan birkaç konu var:

1. Sadece 2 enjeksiyon sonrası LH ve FSH’nin bu kadar hızlı baskılanması normal mi?
  2. Yaşadığım ereksiyon problemi E2 yüksekliğinden mi kaynaklanıyor olabilir?
  3. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? 
  4. Ayrıca böbrek bölgesinde hafif bir sızı hissediyorum. Bu sizce psikoloji olabilir mi yoksa dikkate alınması gereken bir durum mu?

Tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

69db62a3cc0a2_WhatsAppImage2026-04-12at16_14_11.thumb.jpeg.be23a67bf3bcf578c279546aa493f8b0.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    259

dostum hafatada 3 enjeksiyon yapıcaksan propionate iyi bir ester değil hatta yarışma hazırlığında değilsen de iyi bir ester değil propionate kullanımının tek mantıklı yeri yarışmaya 1 hafta kala testosteronu kesmek gerektiğinde ilacın kandan çabuk çıkması başka bir kullanım alanı yok. e2 yüksekliğinin sebebi ilacı çok yüksek dozlarda tek seferde vurduğun için libidondaki dalgalanmanın bir nedeni de testosteronun kanında bir olup bir olmamasından kaynaklanıyor sana tahmini bir değer vermem gerekirse çarşamba günü enjeksiyondan sonra 3000-3500ng/dl, pazartesi sabahı enjeksiyondan önce 1000ng/dl testosteronun var arada uçurum var enjeksiyonu en kötü ihtimalle gün aşırı mümkünse her gün olucak şekilde yap estradiolün düzelicektir çok yüksek bir estradiol değeri değil 60 günlük 0.4ml vurman çok daha iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DFYOUNG    0
berkay16, 16 dakika önce yazdı:

dostum hafatada 3 enjeksiyon yapıcaksan propionate iyi bir ester değil hatta yarışma hazırlığında değilsen de iyi bir ester değil propionate kullanımının tek mantıklı yeri yarışmaya 1 hafta kala testosteronu kesmek gerektiğinde ilacın kandan çabuk çıkması başka bir kullanım alanı yok. e2 yüksekliğinin sebebi ilacı çok yüksek dozlarda tek seferde vurduğun için libidondaki dalgalanmanın bir nedeni de testosteronun kanında bir olup bir olmamasından kaynaklanıyor sana tahmini bir değer vermem gerekirse çarşamba günü enjeksiyondan sonra 3000-3500ng/dl, pazartesi sabahı enjeksiyondan önce 1000ng/dl testosteronun var arada uçurum var enjeksiyonu en kötü ihtimalle gün aşırı mümkünse her gün olucak şekilde yap estradiolün düzelicektir çok yüksek bir estradiol değeri değil 60 günlük 0.4ml vurman çok daha iyi olur.

Yorumun ve değerli bilgilerin için teşekkür ederim dostum. Enjeksiyon ağrısı sorunu yaşadığım için başlangıçta haftada 3 kez yapmayı planlamıştım. Ancak dediğin gibi hormon seviyelerini daha stabil tutmak adına günlük enjeksiyona geçmeyi düşünüyorum 0.4ml / gün şeklinde ilerleyeyim.

Bu noktada E2’yi düşürüp kontrol altına almak için Arimidex almamı önerir misin? Ayrıca prolaktin yüksekliği ve ikinci enjeksiyondan sonra LH ve FSH’nin baskılanması hakkında ne düşünüyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0
berkay16, 44 dakika önce yazdı:

Hocam seni yakalamışken soru sormak istiyorum yag oranim 12 civari 8mm super insulin enjektoru ile omuzdan i.m vurabilir miyim ya da tricepsten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    259
yhy789, 2 saat önce yazdı:

Hocam seni yakalamışken soru sormak istiyorum yag oranim 12 civari 8mm super insulin enjektoru ile omuzdan i.m vurabilir miyim ya da tricepsten

8 le fasyayı delemeyebilirsin delsen de ilacın çoğu kasın dışına taşar bd'nin 13mm insülin enjektörü var ama kesinlikle almadan önce medikali ara doğru ürünü göndermelerini söyle ellerinde yoksa hiç sipariş verme ben 2 farklı yerden aldım ilk aldığım elindeki 1 kutuyu gönderdi sonra eksik 2 kutuyu 8mm yolladı.

DFYOUNG, 3 saat önce yazdı:

Yorumun ve değerli bilgilerin için teşekkür ederim dostum. Enjeksiyon ağrısı sorunu yaşadığım için başlangıçta haftada 3 kez yapmayı planlamıştım. Ancak dediğin gibi hormon seviyelerini daha stabil tutmak adına günlük enjeksiyona geçmeyi düşünüyorum 0.4ml / gün şeklinde ilerleyeyim.

Bu noktada E2’yi düşürüp kontrol altına almak için Arimidex almamı önerir misin? Ayrıca prolaktin yüksekliği ve ikinci enjeksiyondan sonra LH ve FSH’nin baskılanması hakkında ne düşünüyorsun?

Bu seviyedeki e2'nin prolaktin yükseltmesi çok düşük ihtimal ejekülasyon oldu mu testten önceki 3 gün içinde ? Şu aşamada göğüslerde hassasiyet yoksa bence arimidex kullanmana gerek yok enjeksiyonu bölerek düzeltilebilir gibi duruyor çeyrek arimidex bile estradiolü istemediğin seviyelere düşürebilir çok sınırda. Prop esteri bazı kişilerde enjeksiyon ağrısına sebep olabiliyor bir de ilacın markası ve yağı da önemli ilaç ne kadar steril hangi yağ var ethyl oleate içeriyor mu vs.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0
berkay16, 2 saat önce yazdı:

8 le fasyayı delemeyebilirsin delsen de ilacın çoğu kasın dışına taşar bd'nin 13mm insülin enjektörü var ama kesinlikle almadan önce medikali ara doğru ürünü göndermelerini söyle ellerinde yoksa hiç sipariş verme ben 2 farklı yerden aldım ilk aldığım elindeki 1 kutuyu gönderdi sonra eksik 2 kutuyu 8mm yolladı.

Bu seviyedeki e2'nin prolaktin yükseltmesi çok düşük ihtimal ejekülasyon oldu mu testten önceki 3 gün içinde ? Şu aşamada göğüslerde hassasiyet yoksa bence arimidex kullanmana gerek yok enjeksiyonu bölerek düzeltilebilir gibi duruyor çeyrek arimidex bile estradiolü istemediğin seviyelere düşürebilir çok sınırda. Prop esteri bazı kişilerde enjeksiyon ağrısına sebep olabiliyor bir de ilacın markası ve yağı da önemli ilaç ne kadar steril hangi yağ var ethyl oleate içeriyor mu vs.

Elimde stok var denicem valla hic ucuz degil insulin enjektöru tricepsten girer gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    259
yhy789, Şimdi yazdı:

Elimde stok var denicem valla hic ucuz degil insulin enjektöru tricepsten girer gibi

Tricepsten emin değilim hiç yapmadım belki ulaşır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0
berkay16, Şimdi yazdı:

Tricepsten emin değilim hiç yapmadım belki ulaşır.

Gemini dedigine omuza dik sokarsam girebilirmis yag oranima göre dışarı taştığını odem yapmasindan mi anlarım ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    259
yhy789, Bir saat önce yazdı:

Gemini dedigine omuza dik sokarsam girebilirmis yag oranima göre dışarı taştığını odem yapmasindan mi anlarım ?

İğnenin kasa girdiğini hissedebiliyorsan anlarsın kasa yapıp yapmadığını subq olursa da şişlik olur ama normal subq'ya göre daha hızlı geçer kasa yakın yerler yüzeysel subq'ya göre daha fazla kanlandığı için ilacı daha hızlı emer.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    2
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 14 saat önce yazdı:

İğnenin kasa girdiğini hissedebiliyorsan anlarsın kasa yapıp yapmadığını subq olursa da şişlik olur ama normal subq'ya göre daha hızlı geçer kasa yakın yerler yüzeysel subq'ya göre daha fazla kanlandığı için ilacı daha hızlı emer.

hocam peki ilaç deri üstünde kaldı kasa ulaşamadı vucut bunu emiyormu eninde sonunda ? bacaktan ve omuzdan turuncu uç ile enjeksiyon yapıyorum çok ağrı yapıyor nessie marka kullanıyorum 2gün ağrım geçmiyor neredeyse

tarihinde Human tarafından düzenlendi
eksik yazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    259
Human, 10 dakika önce yazdı:

hocam peki ilaç deri üstünde kaldı kasa ulaşamadı vucut bunu emiyormu eninde sonunda ? bacaktan ve omuzdan turuncu uç ile enjeksiyon yapıyorum çok ağrı yapıyor nessie marka kullanıyorum 2gün ağrım geçmiyor neredeyse

Emiyor tabiki ama kasa göre çok yavaş gerçekleşiyor ben trt yaparken kalçanın üstüne 0.1ml subq vuruyordum bazen 3-4 gün yumru kalıyordu nessiede enjeksiyon ağrısı baya yaygındı yanlış hatırlamıyorsam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
Human, Bir saat önce yazdı:

emiyor ama kaldığıda oluyor bu hayvanlara sokulan pembe uçlu bi iğne var onun gibi bir iğne kol gibi kalçama sokup sokup ilaç çıkarmışlardı o günden beri iğnenin hepsini sokarım yarım bırakmam plastiği ile

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: r2maru1
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Herhangi bir ilaç kullanmadım hiç tamamen doğal birisiyim ve 1.5 hafta önce test yaptım prolaktin değerim yüksek çıktı! Bugün gıda zehirlenmesi yaşadım ve bundan dolayı serum alırken kan testi istendiği esnada doktordan hormon testide istedim prolaktin için bu sefer daha yüksek çıktı! Herhangi bir libido sorunum yok meme ucunda hassasiyete dair hiç bir şey yok!
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.75 Kilo: 101 SORULARIM:
      Bunun sebebi (yükselmesinin) ne olabilir? Nasıl bir çözüm bulmam gerekiyor bu konuda? KAN TESTİM:

• Yazan: cndlkc
      Merhabalar, tahlil sonuçlarım aşağıdaki gibi. Prolaktin ve progesteronun referansların yukarısında olduğu görülüyor (erkekler için). Uzun süredir ereksiyon sorunu, antrenmanlarda ve günlük hayatta halsizlik yaşıyorum. Ve iştah sıkıntım var. Depresyonda değilim ama depresif bir hava var genel olarak. Doktor bekleneceği üzere sıkıntı yok dedi ama olduğunu biliyorum. D vitaminim 84. Sizce ne yapabilirim bu konuda. 23 yaşındayım, boyum 182, kilom 74, 3 senedir ağırlık kaldırıyorum. 90 kg ile 6 tekrarım var. Squatta normalde çok zorlanmazdım ama artık yapmak istemiyorum. Onda da rekorum 120 ile 5 tekrardı. Ama artık spora gitme hevesim de kalmadı maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum. 

• Yazan: testis torsiyonu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Geçmişte bir lawless labs sarm kürü yaptım beraberinde arimidex kullanmıştım kür süresince  tamoksifen ve pct olarak clomen kullandım arimidexi'de doz düşürerek bıraktım+clomeni kutu bitirdim başka kullanmadım. Pct ardından yaklaşık 6 ay geçti ilk defa kan testi verdim.
      SORULARIM:
      Prolaktin sınırda bunun için birşey yapılmalı mı? E2 yüksek bunun için ne yapmalıyım? KAN TESTİM:

• Yazan: mrtmrt
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürden sonra meme çevremde ağrı ve hassasiyet geçmedi, PCT ilaçlarını bıraktıktan bir süre sonra ağrı tekrar başlıyor. Muayene oldum, meme dokusunda herhangi anormal bir durum yok. Ama ağrı var.
      Reseptörlerde östrojene ve prolaktine karşı aşırı bir hassasiyet mi oluştu acaba, fikriniz nedir ? 
    • Yazan: Hasann41
      Öncelikle herkese iyi forumlar,
      24 yaşında doğal olarak yaklaşık 4 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum. Son 3 aydır sertleşme sorunu ve erekte olma problemim var daha önce hiç kür vs de yapmadım. Ürolojide ilk kan tahlilini yaptırdığımda (Ağustos)  sonuçlarda prolaktin yüksek testosteron düşük fsh düşük çıktı. Daha sonra 1 ay günde 100mg klomen kullandım. Bunun sonucunda fsh harici diğer değerler normale döndü ancak libido ve sertleşme problemimde herhangi bir düzelme olmadı.
      15 gün önce kan verdiğimde sonuçlar bu şekilde çıktı. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek birisi var mı normalde libidosu aşırı yüksek biriyim ancak son 3 aydır sertleşme ve libido düşüklüğü problemi yasıyorum. Doktora gittiğimde dönemseldir diyerek geçiştirildim maalesef. @metinav @SERKO @rastlantisal @galicik hocalarım sizlerin yorumları benim için çok değerli lütfen yardımcı olun.
      Kan testi sonuçlarım:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.