-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testosteron prropionate kullanımı sonrası yaşanan libido sorunu ve e2 yüksekliği hk.
Oluşturan:
DFYOUNG, in Sağlık Sorunları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: r2maru1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Herhangi bir ilaç kullanmadım hiç tamamen doğal birisiyim ve 1.5 hafta önce test yaptım prolaktin değerim yüksek çıktı! Bugün gıda zehirlenmesi yaşadım ve bundan dolayı serum alırken kan testi istendiği esnada doktordan hormon testide istedim prolaktin için bu sefer daha yüksek çıktı! Herhangi bir libido sorunum yok meme ucunda hassasiyete dair hiç bir şey yok!
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.75 Kilo: 101 SORULARIM:
Bunun sebebi (yükselmesinin) ne olabilir? Nasıl bir çözüm bulmam gerekiyor bu konuda? KAN TESTİM:
-
Yazan: cndlkc
Merhabalar, tahlil sonuçlarım aşağıdaki gibi. Prolaktin ve progesteronun referansların yukarısında olduğu görülüyor (erkekler için). Uzun süredir ereksiyon sorunu, antrenmanlarda ve günlük hayatta halsizlik yaşıyorum. Ve iştah sıkıntım var. Depresyonda değilim ama depresif bir hava var genel olarak. Doktor bekleneceği üzere sıkıntı yok dedi ama olduğunu biliyorum. D vitaminim 84. Sizce ne yapabilirim bu konuda. 23 yaşındayım, boyum 182, kilom 74, 3 senedir ağırlık kaldırıyorum. 90 kg ile 6 tekrarım var. Squatta normalde çok zorlanmazdım ama artık yapmak istemiyorum. Onda da rekorum 120 ile 5 tekrardı. Ama artık spora gitme hevesim de kalmadı maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum.
-
Yazan: testis torsiyonu
Geçmişte bir lawless labs sarm kürü yaptım beraberinde arimidex kullanmıştım kür süresince tamoksifen ve pct olarak clomen kullandım arimidexi'de doz düşürerek bıraktım+clomeni kutu bitirdim başka kullanmadım. Pct ardından yaklaşık 6 ay geçti ilk defa kan testi verdim.
SORULARIM:
Prolaktin sınırda bunun için birşey yapılmalı mı? E2 yüksek bunun için ne yapmalıyım? KAN TESTİM:
-
Yazan: mrtmrt
Kürden sonra meme çevremde ağrı ve hassasiyet geçmedi, PCT ilaçlarını bıraktıktan bir süre sonra ağrı tekrar başlıyor. Muayene oldum, meme dokusunda herhangi anormal bir durum yok. Ama ağrı var.
Reseptörlerde östrojene ve prolaktine karşı aşırı bir hassasiyet mi oluştu acaba, fikriniz nedir ?
-
Yazan: Hasann41
Öncelikle herkese iyi forumlar,
24 yaşında doğal olarak yaklaşık 4 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum. Son 3 aydır sertleşme sorunu ve erekte olma problemim var daha önce hiç kür vs de yapmadım. Ürolojide ilk kan tahlilini yaptırdığımda (Ağustos) sonuçlarda prolaktin yüksek testosteron düşük fsh düşük çıktı. Daha sonra 1 ay günde 100mg klomen kullandım. Bunun sonucunda fsh harici diğer değerler normale döndü ancak libido ve sertleşme problemimde herhangi bir düzelme olmadı.
15 gün önce kan verdiğimde sonuçlar bu şekilde çıktı. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek birisi var mı normalde libidosu aşırı yüksek biriyim ancak son 3 aydır sertleşme ve libido düşüklüğü problemi yasıyorum. Doktora gittiğimde dönemseldir diyerek geçiştirildim maalesef. @metinav @SERKO @rastlantisal @galicik hocalarım sizlerin yorumları benim için çok değerli lütfen yardımcı olun.
Kan testi sonuçlarım:
-