Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yabgu

Iki arkadaş / iki deca kürü günlüğü

Önerilen İletiler

Yabgu    27

Herkese merhaba arkadaşlar...

Kendimden bahsetmem gerekirse yaş 23 kg 78. Bir kaç dönem spora ara vermek zorunda kaldım fakat toplamda 4 yılı aşkın süredir bu sporu yapıyorum. ilk kürüm değil, bu kürden önce yine deca kürüne girmiştim ve 10kg almıştım. Şimdi çok yakın iki arkadaş testo-deca kürüne girmeye karar verdik. Yaklaşık 11 haftalık bir kür olacak belki duruma göre uzatılabilir.

Kür'e eylül'ün ortalarına doğru, havaların biraz daha soğması ile başlamayı düşünüyoruz. Kür sırasındaki olayları, gelişmeleri v.s buradan düzenli bir şekilde yazacam.Eğer unutursamda konuyu uplarsınız.

Kür'ü işe şu şekilde planladık:

59a9ab87ca8a8_kr.PNG.3cbb0c4dccb3b7b5c8354648f1a1c133.PNG

(ilaçlar: t.enanthane - D.nandrolone)

Kür ile ilgili şöyle olsa daha iyi olur yada olmaz tarzı her türlü öneriyi bekliyoruz.

son olarak ben 6.cı haftadan itibaren testosteronu 500mg'a çıkarınca haftada 2 kere enjeksiyon olalım diyorum (pazartesi 250 perşembe 250 gibi), arkadaş ise haftada tek enjeksiyon olalım diyor (pazartesiden pazartesiye 500).. özellikle bu konu hakkında tecrubelerinizi bildirirseniz sevinirim.

Not: ilaçları bu siteden almaktayız :)

09.09.2017 GÜNCEL KÜR İÇERİĞİ ŞU ŞEKİLDE DEĞİŞTİRİLDİ !

Küre start verdik. Testoyu 350mg yerine 500mg çıkardık deca'yı arttırmayı düşünmüyoruz. 4.cü haftadan sonra ben değil fakat arkadaş 3-4 haftalık dianabol ekleyebilir.

Eğer kürden istediğimiz verimi alabilirsek 12 hafta yerine 14-16 haftaya kadar çıkarabiliriz, 16 cı haftadan sonra 1 ay kadar daha sadece testo ile devam edebiliriz.

Şuanlık aktarabileceklerim bu kadar, kür içi herhangi bir değişiklik yada gelişim oldugunda tekrardan buraya yazacam.

küringen.PNG

• Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.309

Dostum selamlar öncelikle kürünüz hayırlı olsun orjinal ürün sokacaksınız vücudunuza adres belli ise o kısmı geçtim ama miktarlar da bir düzeltme yapılabilir bence ve kür neden 11 hafta ? Maddi imkansızlıklar dan mı ? Benim tavsiyem min. 14-16 hafta çünkü burada tam ilaçlar çalışmaya başlayacak 8 haftada ggözle görülür şeyler ortaya çıkacak ama sen 3 hafta sonra kürü bitireceksin ne kazanacaksın ? ne kaybedeceksin ? bunların kritiklerini yap derim. Ayrıca ilaç mg ile bu kadar oynamanın anlamı ne ? tavsitem 500 ile start ver ve hiç bozma deca da 400 gir öyle bitir derim + dianabol 1/5 hafta ekle mutlaka derim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yabgu    27

Cevabınız için çok sağolun.

Evet maddi sıkıntılardan dolayı 11 hafta olarak ayarladık fakat bende kürü uzun tutma taraftarıyım. Dozajlarda ise vücuda bir anda 500 mg testo sokmak yerine piramit şeklinde gitmeyi düşündüm. Salondaki hocamda kürleri bu şekilde dizayn ettiğini söylemişti. Dianabol bende muazam bir güç artışı yapıyor, buda egoya yenik düşünce sakatlıklara yol açıyor, o yüzden istemiyorum açıkcası :D

özetleyecek olursam: önerinizi arkadaş ile konuşcam ve muhtemelen 16 haftaya uzatcam. Dianabol'a ise hem maddi hemde verdiği orantısız güç yüzünden sıcak bakmıyorum. Dozajda piramit yerine düz 500-500 gitme konusunda ise kararsızım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yabgu    27

375mg ile başlayacaz hocam kür'e.. fakat ilk 5 hafta 375mg yerine daha erkenden 500mg'a çıkabiliriz. eylül ortalarına doğru start verince konuyu güncelleyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yabgu    27

Küre start verdik. Testoyu 350mg yerine 500mg çıkardık deca'yı arttırmayı düşünmüyoruz. 4.cü haftadan sonra ben değil fakat arkadaş 3-4 haftalık dianabol ekleyebilir.

Eğer kürden istediğimiz verimi alabilirsek 12 hafta yerine 14-16 haftaya kadar çıkarabiliriz, 16 cı haftadan sonra 1 ay kadar daha sadece testo ile devam edebiliriz.

Şuanlık aktarabileceklerim bu kadar, kür içi herhangi bir değişiklik yada gelişim oldugunda tekrardan buraya yazacam.

küringen.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.371

@Yabgu bu özellik var forum da ama biz bazı hususların önüne geçmek adına işlem dışı bıraktık. Gerekli düzenleme tarafımca yapıldı :) 

Keyifli forumlar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yabgu    27

Arkadaşlar yeniden herkese merhaba.

Kürde 3.cü haftamızı bitirdik ve az önce 4.cü enjeksiyonumuzu yaptık. Kısaca gelişmeleri yazayim:

Ben 77 kilodan 82-83 kg ya ulaştım, . Hacim olarak belirli bir seviyeye geldim ve bunu ben değil çevremdeki arkadaşlar söylüyor fakat güçte beklediğim potansiyeli yakalayamadım.  Arkadaşım ise 57 kilodan 62,5 kiloya ulaştı, testo ve decaya ek olarak + günde 30mg dianabol alıyor. ( kendisi hayatı boyunca +60 kiloyu görememiş ve feci ektomorf biridir fakat yardımsız 6 tekrar 80 kilo benç yapabiliyor :D )

Buradan temin ettiğimiz ilaçlar konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadık, o yüzden burak hocaya buradan birkez daha teşekkür ediyorum :) 

Kürün ilerleyen döneminde ki gelişmelerimizi tekrardan buradan paylaşacam arkadaşlar..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.