Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

nattybuilder

Only testosteron kürüme büyüme hormonu dahil etmek istiyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

nattybuilder    41

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Artık biraz daha kür olarak yapmak istediğimden bir tik daha fazla mg testosteron ve biraz da büyüme hormonu eklemek istiyorum. Testosteronu her 2 haftada bir 50 mg arttıracağım en sonunda 375 mg da duracağım ve öyle devam edeceğim ayriyeten 3 iu da cinnatropin eklemeyi planlıyorum hem yağ yakımı hem de uyku kalitesini arttırma gibi özelliklerinden dolayı denemek istiyorum.

AKTİF KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron 200mg
  • Büyüme hormonu 3iu (Eklemeyi planlıyorum)

SORULARIM:

1. Sizce bu modifikasyon mantıklı mı?
  2. Kullanacağım 3iu yeterli olur mu?

Konuya katılım gösteren fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    258
gönderildi (düzenlendi)

Bütçen yettiğince yan etki yapmayan maksimum dozu kullanabilirsin ama tavsiyem 4ui olur başlangıç için 2-3ui biraz anti aging dozu.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Yag yakimi icin gayet yeterli eğer bütce kisitliysa gh parasina daha fazla anabolik alabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
m41a4, 5 saat önce yazdı:

Yag yakimi icin gayet yeterli eğer bütce kisitliysa gh parasina daha fazla anabolik alabilirsin

6 aylik gunde 3iu icin butce ayirdim 3iu biraz kullanayim sonra 4 yaparim o zaman sizce kullanim sekli nasil olmali tekte mi vurmaliyim sabah mi aksam mi? Sabahlari genelde kardiyo yapmaya vaktim olmuyo ancak haftanin 2 gunu sabah yapabilirim o yuzden sabah ac karna vurmak bana biraz mantiksiz gibi geldi.Ayriyetten reta da dusundum ama istahimin kesilmesini pek istemiyorum ac kalmak bana iyi hissettiriyor ve de daha off label bi ilac sayilir en temiz ve guvenilir gh geldi bu donemde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258

1.5ui dozda neredeyse maksimum yağ asidi salınımını sağlıyor doz yükseltmektense bölmek daha mantıklı yağ yakımı için. Gece yatmadan subq, sabah ve pre-workout i.m enjeksiyon yapabilirsin ama cinnatropinin konsantrasyonu çok yüksek olduğu için enjektöre çekip i.m göndermek pek mümkün olmaz bd 29g 12.7mm insülin enjektörü kullanırsan omuzdan anaboliklerle beraber gönderebilirsin ama her gün enjeksiyon yapman gerekir bunun için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41

haftanin 3 gunu dediginiz gibi testoyla karistirip yapabilirim onun haricinde gene subq vurarim o zaman

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim?

• Yazan: deluxes
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Sabah 2 ünite akşam 2 ünite cinnatropin kullanacağım.
      Benim bildiğim arkasında ki ayarlama kısmından 5 sayısı = 1 ünite olarak biliyorum.
      SORULARIM:
      Bu bilgim doğru mudur? Yoksa farklı bir ünite ayarı var mı? Teşekkürler.
    • Yazan: kisetet55
      Herkese iyi formlar,
      Her akşam uyumadan önce 2iu gh alıyorum. 
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      250mg Testosteron Enanthate SORULARIM:
      Yağ yakımı / definasyon döneminde gh nasıl kullanmam gerekiyor?  Dozu ve kullanım şekli nasıl olmalı? Tüm cevap, öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.