Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

arnoldşıngırmıngır

Abdominoplasti - deri sarkması, fazlalığı ameliyatı hk.

Önerilen İletiler

Herkese selamlar arkadaşlar.

Obeziteden kalma karnımda deri sarkması var sadece ön tarafta. Yanlarda ve arkada bir sorunum yok. Devlet hastanesinde genç bir uzman doktorla görüştüm. Adam beni görünce ben senin ameliyatını çok rahat yaparım merak etme tarzında kendinden çok emin konuştu. Yağ oranımı düşürmede zaten bir sorun yok 4 karın kasımını çok rahat çıkarabiliyorum.

Alt karın kaslarım deriden dolayı görünmüyor tabi. Yağ oranım düşük bir şekilde gelirsem çok çok daha rahat bir ameliyat olacağını söyledi. Aramızda bu ameliyatı olan arkadaşlar var ise deneyimlerini paylaşabilir mi? Araştırdığım kadarıyla gerçekten yağ oranı ne kadar düşükse ameliyat o kadar rahat oluyormuş. Fakat internette hep kilolu insanlara yapılan ameliyat sonuçları var.

Özellikle sizlere sormak istedim.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben de bu konuda gerçekten spor yapıp kas kütlesi olup fakat deri sıkıntısı çekenlerin sonuçlarını göremiyorum. Aynı şekilde 55 kilo verdim ve şu anda kas kütlesi koyarak devam ediyorum fakat alt karnım inanılmaz şekilde sarktı. Konunun tam üstüne geldi ben de devlet hastanesinden 2 gün sonrasına randevu bulabildim. Hatta eğer ameliyat sürecine girersem bununla alakalı bir YouTube videosu bile çekmeyi düşündüm. Konuya rez atmış olayım 🙏🏻

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hangi şehirdesiniz hocam hangi hastane? Ben 3 doktora gittim bir tanesi benim bütçemi aşan bir fiyat verdi, bir tanesinde asistan doktorlar vardı doktorun kendisiyle bile görüşemedim orayı eledim. İlk gittiğimde dediğim gibi beni çok rahat ameliyat edebileceğini söyledi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arnoldşıngırmıngır, 21 saat önce yazdı:

Hangi şehirdesiniz hocam hangi hastane? Ben 3 doktora gittim bir tanesi benim bütçemi aşan bir fiyat verdi, bir tanesinde asistan doktorlar vardı doktorun kendisiyle bile görüşemedim orayı eledim. İlk gittiğimde dediğim gibi beni çok rahat ameliyat edebileceğini söyledi.

Ben sakaryadayım, eğitim araştırma hastanesi var devlet hastanesi bilgi almak amaçlı gideceğim, geçen sene özel kliniklerden fiyat almıştım İstanbul civarlarından o sene 200-400 arası fiyatlar vardı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Özel kliniklere o paraları verebilecek hiç imkanım yok gerçekten yüksek fiyat verilmiş. Sizde doktorla görüştükten söylediklerini burada paylaşırsanız çok memnun olurum. Bizim durumumuzda yağ oranı düşük birinin ameliyatının rahat geçeceğini söylerse bu ameliyatın bizim için kolay olacağına kanaat getireceğim gerçekten :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arnoldşıngırmıngır, 9 saat önce yazdı:

Özel kliniklere o paraları verebilecek hiç imkanım yok gerçekten yüksek fiyat verilmiş. Sizde doktorla görüştükten söylediklerini burada paylaşırsanız çok memnun olurum. Bizim durumumuzda yağ oranı düşük birinin ameliyatının rahat geçeceğini söylerse bu ameliyatın bizim için kolay olacağına kanaat getireceğim gerçekten :D

Benim değişim ve son formum bu şekilde. Tabi poz verdiğim için dışarıdan pek de anlaşılmasa da yüksek bel giydiğimi bi sen fark edebilirsin :) yağ oranım bulk yaptığım için çok az da olsa arttı epey suluyum şuanda kürdeyim. O yüzden doktora inşallah kendimi güzelce ifade ederim yağ oranımı diplere çekebileceğime inandırabilirim, yarın ( perşembe) size dönüş yapacağım

A4E4AD11-F5E1-437D-BE05-83110D81EEE4.jpeg

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arnoldşıngırmıngır, 10 saat önce yazdı:

Maşallah tertemiz. Benim göğüs uçları hafif yağlı kaldı yalancı jino gibi. Bakalım senin doktor ne söyleyecek.

Gittim görüştüm, şansıma bu hastanede estetik yapmıyorlarmış boşa beklemişim :) ama şöyle ki özel ve devlet arasında doktorsal olarak fark aşırı olmaz dedi , sadece uzun süre sıra beklememe ve daha konforlu oda muhabbeti var dedi özel’de

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

O zaman anlaşıldı. Bizim durumumuzdaki insanların bu ameliyatı kolay oluyor gibi gözüküyor. Beni özellikle ameliyat etmek isteyen doktorda ameliyatımı olayım ben. Hem evime çok yakın git gel rahat olur, hem de yeni sayılabilecek bir hastane. 1-2 kilo daha verdikten sonra bende ameliyat için görüşmeye giderim. Bende haberdar ederim. Buradan güncelleme yaparız.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arnoldşıngırmıngır, 19.02.2026 - 22:10 yazdı:

O zaman anlaşıldı. Bizim durumumuzdaki insanların bu ameliyatı kolay oluyor gibi gözüküyor. Beni özellikle ameliyat etmek isteyen doktorda ameliyatımı olayım ben. Hem evime çok yakın git gel rahat olur, hem de yeni sayılabilecek bir hastane. 1-2 kilo daha verdikten sonra bende ameliyat için görüşmeye giderim. Bende haberdar ederim. Buradan güncelleme yaparız.

Kocaeli Şehir Hastanesinden randevu buldum şansımı orada da denedim, en iyi güzel sonuç için lipo da öneriyorlar fakat o hastanede olmadığı için sadece deri aldırmak çok iyi bir görüntü olmaz o kadar uğraşmışsın en iyisi olsun dedi doktor. Yani şu anlık açıkta kaldım anlayacağın 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sametcelik54, 2 saat önce yazdı:

Kocaeli Şehir Hastanesinden randevu buldum şansımı orada da denedim, en iyi güzel sonuç için lipo da öneriyorlar fakat o hastanede olmadığı için sadece deri aldırmak çok iyi bir görüntü olmaz o kadar uğraşmışsın en iyisi olsun dedi doktor. Yani şu anlık açıkta kaldım anlayacağın 😂

Bende dün şansa spor salonundan birine denk geldim 1 ay önce ameliyat olmayı planladığım hekime ameliyat olmuş. Dürüst olmak gerekirse kötü olmuş. Kesi tam göbek deliğinin altında kabak gibi ortada. O doktoru direkt eledim bugün marmara eğitim araştırma pendiğe gittim. Biraz daha kilo verip gidersem ameliyat edebileceklerini söyledi ama 6 ay içinde çağırıyorlarmış. Hayırlısı bakalım 1-2 aya dip forma inip listeye adımı yazdırıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
duayen1    3

selamlar hocam, ben 1 yıl önce oldum 100 kilo kadar kilo vermiştim. jinekomasti + 180 derece abdominoplasti ameliyatlarını birden oldum. 3 ay boyunca korse kullanıyorsun 3 ay spor yasak zaten ben pek zorlanmadım ağrı sızı 1 hafta sonra kayboluyor. temizliğine pansumanına dikkat edersen bi sıkıntı çıkmıyor. ben beyaz tenli olduğum için kırmızılık bakımından biraz izler belli oluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp