Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

jarviss

Old iron ürünleri hk.

Önerilen İletiler

jarviss    2

Herkese merhaba,

Son zamanlarda hem sosyal medyada hem de bu site içerisinde karşıma çıkan bir marka. Üretim yeri Almanya. Bilen deneyimleyen varsa fikir ve düşüncelerini almak istiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.174

Bu sitede hic konuşulduğunu duymadım var mi konu linki? İlk kez duydum üstelik hergun yeni yeni markalar cikiyor çoğu merdiven altı eski güvenilir markalara bakın. tavsiyem balkan  eski üretimleri zphc sahtesi olmayanlar veya sp

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    34
jarviss, Bir saat önce yazdı:

Herkese merhaba,

Son zamanlarda hem sosyal medyada hem de bu site içerisinde karşıma çıkan bir marka. Üretim yeri Almanya. Bilen deneyimleyen varsa fikir ve düşüncelerini almak istiyorum.

fiyatları nasıl hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jarviss    2
Fıratkskn, 28.01.2026 - 11:54 yazdı:

fiyatları nasıl hocam

• YOHIMBINE 60 kapsül 1.480 TL
  • TESTOSTERON BOOSTER 30 kapsül 1.200 TL
  • Ashwaganda 60 kapsül 1.440 TL

Görünen fiyatlar bu şekilde hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14

Urun yohimbinesi dolu cayir cayir calisiyor ufak capli carpinti titreme gibi yan etkileri de var yarim dozla baslamanizi oneririm guvenerek kullanabilirsiniz urunlerini satan kisi sevdigim biridir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    52
Tuna59baba, 6 dakika önce yazdı:

Urun yohimbinesi dolu cayir cayir calisiyor ufak capli carpinti titreme gibi yan etkileri de var yarim dozla baslamanizi oneririm guvenerek kullanabilirsiniz urunlerini satan kisi sevdigim biridir

kisiden aldığım üründe kod çıkmadı haberin olsun dostum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jarviss    2
sven, 6 dakika önce yazdı:

Kullandın mı peki etkisini görebildin mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    52
jarviss, Bir saat önce yazdı:

Kullandın mı peki etkisini görebildin mi 

dostum ürünün kendisinden bahsetmiyorum satıcıdan aldığım  farklı bi ürün için yazdım arkadaşa çevredeki herkes ürünü övüyor bu arada bence kullanabilirsin memnun kalacagını tahmin ediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
sven, 4 saat önce yazdı:

Sp mi medi mi ben ilacini kullanmadim ama yohimbineden memnunum diger ilaclarinda da guzel geri donusler gormustum duzenli kullanicilarini taniyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    30

Forumdaki yorumları referans olarak bu markanın yohimbineini aldım. Sitesi hiç güven vermiyor evet ama gerçekten kaliteli bir ürünmüş. İdmanlarım genelde yüksek nabızda ve şiddetli oluyor. Bugün idmanda aylar sonra vites düşürmem gerekti çünkü sabah aç karnına kahve + yarım ölçek preworkout + 5mg yohimbine (daha önce bundan daha yüksek dozlar kullandığım oldu birlikte bir sorun yaşamadım, vücudum tolere ediyor) baş dönmesi yaptı ve nabızı çok yükseltti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K, Bir saat önce yazdı:

Forumdaki yorumları referans olarak bu markanın yohimbineini aldım. Sitesi hiç güven vermiyor evet ama gerçekten kaliteli bir ürünmüş. İdmanlarım genelde yüksek nabızda ve şiddetli oluyor. Bugün idmanda aylar sonra vites düşürmem gerekti çünkü sabah aç karnına kahve + yarım ölçek preworkout + 5mg yohimbine (daha önce bundan daha yüksek dozlar kullandığım oldu birlikte bir sorun yaşamadım, vücudum tolere ediyor) baş dönmesi yaptı ve nabızı çok yükseltti.

Aç karna kahve ve pre workout aldığınızda zaten her türlü nabız yükselir. Bir dahaki sefere sadece yohimbine ile deneyiminizi paylaşırsanız bence daha doğru olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jarviss    2
M.O.K, Bir saat önce yazdı:

Diğer arkadaşın dediğin gibi sadece yohimbine kullanarak geri dönüş yapabilir misiniz yine aynı etkiyi alacak mısınız merak ettim açıkçası. İdmanı aç karna yohimbine aldıktan sonra mı yaptın? Siteden başka ürün aldın mı yoksa sadece yohimbine mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    30
jarviss, 2 saat önce yazdı:

Diğer arkadaşın dediğin gibi sadece yohimbine kullanarak geri dönüş yapabilir misiniz yine aynı etkiyi alacak mısınız merak ettim açıkçası. İdmanı aç karna yohimbine aldıktan sonra mı yaptın? Siteden başka ürün aldın mı yoksa sadece yohimbine mi?

Kahve ve preworkout u düzenli kullanıyorum zaten. Preworkout u normalde tam ölçek alırken yarıya indirdim yohimbine eklediğim için. Yine de idmanda dediğim gibi nabız ortalamam + %20 daha fazlaydı ve diğer bahsedilen etkilerini de hissettim. Sabah aç karnına kullandım evet, zaten yohimbine tarzı ürünler midem doluyken etkisini asla hissetmiyorum. Ashwagandhasını da aldım yohimbine doluysa bu da doludur diye düşünerek :) 2 gündür kullanıyorum, direkt etkisini hissetmek için erken ancak ben  uyku süresi sorunu yaşayan biriyim ve normalde bütün düzenimi verilerle tutarım. Normal düzenimde 5 - 5:30 arası alarmsız kalkarken 2 gündür 6 da alarma uyanıyorum artık ama direkt ashwaganda dan olduğuna emin olmam için süre geçmesi lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K, 10.02.2026 - 13:29 yazdı:

Kahve ve preworkout u düzenli kullanıyorum zaten. Preworkout u normalde tam ölçek alırken yarıya indirdim yohimbine eklediğim için. Yine de idmanda dediğim gibi nabız ortalamam + %20 daha fazlaydı ve diğer bahsedilen etkilerini de hissettim. Sabah aç karnına kullandım evet, zaten yohimbine tarzı ürünler midem doluyken etkisini asla hissetmiyorum. Ashwagandhasını da aldım yohimbine doluysa bu da doludur diye düşünerek :) 2 gündür kullanıyorum, direkt etkisini hissetmek için erken ancak ben  uyku süresi sorunu yaşayan biriyim ve normalde bütün düzenimi verilerle tutarım. Normal düzenimde 5 - 5:30 arası alarmsız kalkarken 2 gündür 6 da alarma uyanıyorum artık ama direkt ashwaganda dan olduğuna emin olmam için süre geçmesi lazım.

Ashwagandhanın kokusu ve rengi nasıl?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    30
arnoldşıngırmıngır, 2 saat önce yazdı:

Ashwagandhanın kokusu ve rengi nasıl?

Tam olarak ashawagandha gibi kokusu :) tozun rengi de sarı kahverengi gibi olması gereken

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
M.O.K, 4 saat önce yazdı:

Tam olarak ashawagandha gibi kokusu :) tozun rengi de sarı kahverengi gibi olması gereken

ben diğer ürünlerini kullanmadım fakat yohimbinesi gerçekten iyi bi ara ashw ile zero hungeri denicem 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ismek    0
jarviss, 10.02.2026 - 11:06 yazdı:

Kullanmayı düşündüğüm bir marka. Son durumunuz nedir? Yohimbine dusunuyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba, 22 saat önce yazdı:

ben diğer ürünlerini kullanmadım fakat yohimbinesi gerçekten iyi bi ara ashw ile zero hungeri denicem 

Ne gibi etkiler hissettin, artı ve eksisi ne? Ve rica etsem müsaitlik olursa ürün içerik kısmını paylaşabilir misin 🙏 fotoyla olursa daha iyi olur 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jarviss    2
ismek, 2 saat önce yazdı:

Kullanmayı düşündüğüm bir marka. Son durumunuz nedir? Yohimbine dusunuyorum

Yohim, zero hunger ve testo booster aldım elime ulaştı fakat henüz kullanmaya başlamadım. Web sitesinden değilde kişi aracılığı ile aldım teslimatta herhangi bir sorun yaşamadım içindeki haplara kadar saydım :D fakat henüz kullanmaya başlamadığım için ürün hakkında yorum yapamayacağım kullanmaya başlayınca güncelleme yapacağım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
GomuGomuFuseN, 23 dakika önce yazdı:

Ne gibi etkiler hissettin, artı ve eksisi ne? Ve rica etsem müsaitlik olursa ürün içerik kısmını paylaşabilir misin 🙏 fotoyla olursa daha iyi olur 🙏

foto atamıycam ama içeriği 450mg yohimbine bark extract %2 yohimbine hcl yani 9mg hcl içeriyor her kapsül hissettiğim etkiler karın bölgesinde ısınma tişortle yaptığım kardiyolarda tişortun üstümü örttüğü yerlerde ısı artışı açık olan kollarımda falan üşüme ufak çaplı titreme ve çarpıntı orjinal yohimbine de bir miktar titreme yapıyor fazla aldığım günlerde halsizlik yaşadım hasta olmuş gibiydim yüzümden ateş çıkıyor gibiydim ama üşüyordum birde kardiyo bitiminde oturduğumda genelde ereksiyon oluyordu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    30
Tuna59baba, 4 dakika önce yazdı:

foto atamıycam ama içeriği 450mg yohimbine bark extract %2 yohimbine hcl yani 9mg hcl içeriyor her kapsül hissettiğim etkiler karın bölgesinde ısınma tişortle yaptığım kardiyolarda tişortun üstümü örttüğü yerlerde ısı artışı açık olan kollarımda falan üşüme ufak çaplı titreme ve çarpıntı orjinal yohimbine de bir miktar titreme yapıyor fazla aldığım günlerde halsizlik yaşadım hasta olmuş gibiydim yüzümden ateş çıkıyor gibiydim ama üşüyordum birde kardiyo bitiminde oturduğumda genelde ereksiyon oluyordu

aynen tam olarak etkileri bu, ben de aynı hissediyorum. Gerçekten güçlü bir yohimbine, daha önce başka bir Yohimbine ile clen kombinlemiştim ama old iron ürünüyle yapılmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jarviss    2
GomuGomuFuseN, 8 saat önce yazdı:

Yohimbine içeriği bu şekilde dostum

c6959da5-028c-4b6d-87fe-f98a7fad59d2.jpeg

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
jarviss, 5 saat önce yazdı:

Yohimbine içeriği bu şekilde dostum

Bu yohimbe bark extract, yohimbine değil. Aralarında fark var, yohimbe mg olarak yohimbine e kıyasla daha zayıftır o yüzden daha yüksek dozlarda olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bende oldiron yohimbine kendi İnternet sitelerinden sipariş geçtim nerdeyse 10 gün oldu kargoyada vermediler dönüşte yapmıyorlar herhalde dolandırıldım şikayet varada yazdım  bakalım 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jarviss    2
mustafa böztaş, 1 saat önce yazdı:

Arkadaşlar bende oldiron yohimbine kendi İnternet sitelerinden sipariş geçtim nerdeyse 10 gün oldu kargoyada vermediler dönüşte yapmıyorlar herhalde dolandırıldım şikayet varada yazdım  bakalım 🙂

Sosyal medya üzerinden iletişime geçmeyi denedin mi? Aracı kişilere ulaşmayı da deneyebilirsin.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Peacu
      Merhabalar, yaklaşık 3 gün önce instagramdan bulduğum aracıdan old iron yohimbine bark extract aldım. Sabahları aç karna kardiyo öncesi 1 kapsül atıyorum lakin herhangi bir etkisini anlamıyorum. Forumdaki çoğu etkiyi alamadım. Kokusu oldukça ağır fotoğrafta belli olmuyor ama kapalı tonlarda rengi. Kapsülün fotoğraflarını koyuyorum. 75 kilo %16 yağ oranına sahibim.
      Kullanım dozunda da yardım ederseniz sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.