Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Murat24

Steroid-peptid ilk kür

Önerilen İletiler

Murat24    3

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu tarz bir forum oluşturduğunuz için sizlere teşekkürü bir borç bilirim. Henüz Anabolzanların bile ne olduğu doğru dürüst anlaşılamayan ülkede konu peptidler olunca insan şaşırıyor cidden.

Bir yarışma hazırlığı içerisindeyim ve ilk kürüme başladım kürde;
Testo-Enanthate 12 hafta- 
Boldenon 12 hafta
Dianabol 4
GHRP-6  kullanıyorum (5 tüp (Her tüp 5mg günlük 40iu ) 

ilk kür için anabolizanlar tamam fakat sizce peptid ne kadar gerekli. Sonraki gireceğim kürlere de eklememliyim.
(Ekleyeceksem cjc-1295 düşünüyorum)

yorumlarsanız sevinirim. Herkese kolay gelsin.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


CksZ    16

Dostum boldenon ve testoyu 15-16 haftaya kadar uzatabilirsen iyi sonuçlar alabilirsin, çünkü boldenon 12. haftadan sonra çok verimli çalışıyor.

tarihinde CksZ tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Murat24    3

6 haftayı geçmeyin diyorlar . Toplamda hepsi 12 haftada bitecek . Vücuttan çıkma sürelerini ve definasyon dönemini de düşünürsem 12 hafta yarışmadan 1 ay öncesinde artık temiz oluyorum. Zaman uzarsa yakalanma ihtimalim yüksek. Merak ettiğim bir konu da şu.

kürden çıkıp pct uygulamayıp 1 ay hiç bir takviye almamayı sonrasında testo cypionate ve winstrol düşünüyorum.

ara vermeden aynen devam mı edeyim yoksa biraz dinlendireyim mi. Ama dinlenme süresini uzatamam. Yarışmayla çakışıyor yoksa 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
CksZ    16

Yukarda kastettiğim testo ve boldenondu, danabol değil. Danabol 6. haftadan sonra yarardan çok zarar bırakıcaktır, bu sebepten ötürü zaten 6 haftayı geçmemen gerekir.Ayrıca yarışmadan 1 ay önce nasıl temiz oluyosun pek anlayamadım, propionate esteri dışında tüm testo esterleri 3 ayın üzerindedir vücuttan silinme süreleri boldenona gelince yarılanma süresi 14 gün olan bir ilaç nasıl oluyorda 1 aya vücuttan silinebiliyor, vücuttan silinme süresi yaklaşık  4-5 aydır dolayısıyla yarışmada yakalanabilirsin.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.240

Gayet güzel ama bende haftanın uzatulması taraftarıyım 18-24 hafta bütçe sorunun yoksa ideal.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Murat24    3

Cksz. Kasım sonu kür bitiyor Mayıs'ta tamamen temizleniyorum define kürünü de ayarlayıp temmuz ortası ağustos başı gibi vücuttan çıkacak duruma göre ayarlayacağım. Sanırımbir iletişim bozukluğu oldu :) teşekkür ederim verdiğin cevaplar için. Danabol hakkında bir sorum olsun sana o halde :) ilk hafta danabolu yanlış hesaplama sonucu günde 90 mg aldım yani sabah öğlen ve akşam 1 tablet alacağına sabah 3 akşam 3 aldım. Tablet 5mg değil 15 mg mış benim kullandığım . Fark edince 4 haftayı doldurması için sabah bir akşam 1 alıyorum şu an. Faydası konusunda bir sıkıntı yaşarmıyım. ?

Bay-T teşekkür ederim yorumunuz için :) yalnız yarışmayı riske atmamak adına kürü uzatmayı planlamıyorum. Yaptırımları cidden çok ağır. Geçen sene arkadaşım 4 yıl men 15 bintl de para cezası aldı :) ne kürlere girilir çıkılır o fiyata. O yüzden garanti olsun . :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
CksZ    16

Aynen öyle oldu kür bittikten 1 ay sonra yarışma var diye anlamışım.Danabol faydası konusunda sıkıntı yaşamazsın fakat doz arttırmak gibi bir düşüncen varsa koruyucu olarak nac 600 kullanabilirsin. Küründe ve yarışmada başarılar.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Murat24    3

Cksz. Nac 600 kullanıyorum. Teşekkürler herşey için 🙏🏽😊

 

tupac- kardeşim şu an için yorum yapmam mümkün değil henüz 3. Haftam ghrpde. Yalnız şunu söyleyebilirim. Böyle bir açlık yok :) 

seni çok iyi yediriyor. O kadar çok yiyorsun ki. İnan bana büyümemek Zaten mümkün değil.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Murat24    3

Tupac- 40 mcg kullanıyorum kardeşim 20 sabah 20 gece. Aç... bakalım nasıl sonuç alıcaz 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: azizcato
      Herkese selamlar 23 yaşında uzun yıllardır spor yapan biriyim ilk kürümde14 Mart tarihinde ilk iğneyi vurduğum haftalık 250 mg only testo kürümde son 2 3 haftadır göğüs uçlarımda ağrı yanma kaşıntı gibi sorunlar yaşıyorum kürün öncesinde ve kür sırasında bütün değerlerime baktırdım şuanda göğüs uçlarımdaki bu sorun için arimidex mi kullanmam gerekiyor yada türevi başka bir ilaç yardımlarını fikirlerinizi bekliyorum kür öncesi ve kürdeyken olan kan tahlillerimi paylaşıyorum sizlerle.
         
    • Yazan: `Tesron
      Esselamun aleykum, hayırlı forumlar.
      Daha 18,19 yaşlarda tuzağa düşüp steroid kullandım ve son kürümün içinde Tren Acetat da vardı ama Tren Acetatı yarısına kadar kullandım.Tam 1 yıl kadar oldu steroidi bırakalı fakat meme ucu hassasiyeti ve dokunuca batma hissi bi türlü BİTMEDİ ? Bende forumda dolaştım ve klomen kullanma kararı aldım anladığım kadarıyla. 1 hafta boyunca günde 1 klomen aldım ve şuanda çok minik kaldı hassasiyet ve batma hissi. Fakat bu sefer de zaten steroidden beri cinsel sorun yaşarken şuan hemen hemen hiç bi etki, verim alamıyorum desem hakkıdır !   Yakında dahiliye ve iç hastalıklarından randevu alıp kan testi yapacağım.
      Bilen abi kardeşler hangi testi yapmam gerektiğini söyleyebilir mi ? Ve bu yaşadığım sorunu yaşamış olan veya bilen biri ilaç ismi verebilir mi kan testime bakmadan ? Öyle bir imkan var mı ? Teşekkür Ederim.
      21 / 1.78  / 68 
      @rastlantisal @Bay-T @SERKO @SPECTRE
    • Yazan: toronto21
      Merhaba sevgili dostlar pazartesi ilk kürüm için start vermeyi düşünüyorum.
      Pazartesi
      Testo 1 ml 250 mg Bolde 1 ml 250 mg Perşembe 
      Testo 1 ml 250 mg Bolde 1 ml 250 mg Aynı şırıngaya çekip kullanmayı düşünüyorum ilk kürüm olduğu için enjeksiyonu bir sağlık kabininde yaptıracağım.
      Hangi enjektörü kullanmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: n4s1bxx
      Merhabalar ekte eklediğim fotoğrafta gördüğünüz üzere tah tahlillerim mevcut ve total testo referans dışı bu durumda ne yapmalıyım? Uzun süredir her hangi bir anabolik kullanmadım ve bırakma evresi de çok bilinçsiz olduğundan böyle bir durumla karşı karşıya kaldığımı düşünüyorum.
      Yardımcı olur musunuz? Düşük dozaj testo ile bu durum düzeltilebilir mi?
    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar bunlar yüksek sorun olur mu yeni bir küre giricem ?
      @rastlantisal @Diver @godofdark @otopsicikedi
         

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×