Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sinan35

Dvp medical ve chranchems marka ürünler hk.

Önerilen İletiler

Sinan35    2

Beyler herkese iyi günler dilerim,

MARKALAR:

• Chranchems
  • Dvp medical

SORULARIM:

1. İsimli ilaçlardan daha önce duyan yada kullanan var mı ?
  2. Dvp yerli üretim diye biliyorum ama emin olamadım, konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

MARKA - ÜRÜN GÖRSELLERİ:

1767702892007.jpg 1767702892004.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.175

İkisinide ilk defa gördüm kac yıllık markalar hangi ülkenin fiyatlar nasıl araştırdın mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    2
SPECTRE, 06.01.2026 - 16:52 yazdı:

İkisinide ilk defa gördüm kac yıllık markalar hangi ülkenin fiyatlar nasıl araştırdın mi?

hocam saıtıcı biri palaşıp duruyor çok ünlü ilaçlar diye, internet domain baktım dvp yerli üretim gibi gmrünüyor ama Chranchems çin üretimi diye buldum, bende güvenemedim acaba daha önce kullanan var mı diye merak ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622

ithal marka diye biliyorum 2-3 yıldır  türkiyede olan marka ama önceden steril değildi ve bir kaç kişide crp artısı yaşandığını gördüm benzer fiyatlara nessie almanı öneririm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    2
Askabar, 1 dakika önce yazdı:

ithal marka diye biliyorum 2-3 yıldır  türkiyede olan marka ama önceden steril değildi ve bir kaç kişide crp artısı yaşandığını gördüm benzer fiyatlara nessie almanı öneririm.

teşekkür ederim hocam nessie için düzgün satıcı bulamadım fiyat skalası da değişik o yüzden güvenilir bir satıcı bulursam denemek istiyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZIBORCU    0

Chranchems e trenbolon enanthata 750 tl fiyat verdiler 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    53
ZIBORCU, 10 saat önce yazdı:

Chranchems e trenbolon enanthata 750 tl fiyat verdiler 🙂

banada 1350 tl vermişti biyer

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pylas    0

Bir süredir karşıma chranchems markası çıkıyor, bu markayı daha önce kullanıp verim alan oldu mu merak ediyorum? Pek adı sanı duyulmuş bir marka değil diye tahmin ediyorum, markanın ürünlerine erişimim var ama emin olamadım, web sitesi üzerinden markaya mail attım ama mail adresi kullanılamıyor, o yüzden bir düşündürttü...

https://www.chranchemspharmacy.com/

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    53

benimde karşıma çıktı pek bulaşma derim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    2
Pylas, 09.02.2026 - 13:42 yazdı:

Bir süredir karşıma chranchems markası çıkıyor, bu markayı daha önce kullanıp verim alan oldu mu merak ediyorum? Pek adı sanı duyulmuş bir marka değil diye tahmin ediyorum, markanın ürünlerine erişimim var ama emin olamadım, web sitesi üzerinden markaya mail attım ama mail adresi kullanılamıyor, o yüzden bir düşündürttü...

https://www.chranchemspharmacy.com/

hocam satan arkadaşlar yurtdışı diyor ama değil, ilaç için dolu diyenler oldu ama bence de o riske değmez

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZIBORCU    0
Sinan35, 2 dakika önce yazdı:

hocam satan arkadaşlar yurtdışı diyor ama değil, ilaç için dolu diyenler oldu ama bence de o riske değmez

Kullanıyorum kardeşim çok ödem sorunu var test+tren kullanıyorum 4 farklı bölgeden enjeksiyon yapıyorum ona rağmen ödem oluyor sinir ve paranoyak yapıyor gece terlemeleri öksürük daha görmedim neyse her şey kan twstinde belli olur ama ben nessie siparişi verdim ödemle uğraşamam uğraşacak dayanacak arkadaş varsa kullansın 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54

selamlar dostlar orjinal zphc satan bi abiyle tanıştım ürün yelpazesinde zphc,canada, spectrum,dvp,novatis,kohoh pharma,sp,cooper gibi gibi isim yapmış veya hiç ismi duyulmamış markalar var en çok ilgimi çeken markalar şunlar oldu

• kohoh
  • dvp 
  • novatis (eski bi marka)

dvp nin resimlerini eke bırakıyorum daha önce kullanmış olan doluluğu hakkında bilgi sahibi olan varsa yorumlarını bekliyorum primobolan almayı düşünüyorum 

Testosterone-Enanthate.jpg Testosterone-Cypionate.jpg Drostanolone-Propionate.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    171

Satıcıya güveniyorsan farklı ürün kullanıp verim aldıysan. Sterilliğinden vs. eminsen denemek sana kalmış. FAKAT

Sitesinde genel bir dolaştım ve şüpheli gelen kısımlar:

-Ücretsiz @protonmail uzantısı kullanıyor. ([email protected] tarzında yıllık 5-10ktl harcatacak bir mail kullanmıyor)

-Sosyal medya hesapları boş.( veya bende çıkmadı)

-Adres bilgisi boş

-Site domaini tescilleyen anonim gözüküyor. (Genelde bu işi düzgün yapanlarda şirket çıkıyor, kurulum tarihi vs. gözüküyor)

-Yurt dışı forumlarını yüzeysel inceledim herhangi bir bilgi bulamadım. (İddası Polonya ürünü)

Fikrimce kolayca site oluşturmayı sağlayan sitelerden birinde özenmeden oluşturulmuş bir site.

Siteye bu düzeyde bir özen gösteren ve laboratuvar olduğunu idda eden bir sitenin ürünlerinden ne beklenir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Superlevye    12

Arkadaşlar merhabalar satıcım güvenilir bir satıcı uzun yıllardır aynı ürünleri satmakta lakin aklıma masterone e üretim sıkıntısından dolayı kuşkular gelmekte satıcımda masterone prop zhpc ler 65 euro fakat bana yeni bir markayı da listeye dahil ettiğini belirtti DVPD medical 200mg/ml 70 euro zphc ise 100mg/ml fikrinizi almak isterim doğrusu bu markayı daha öncesinde duyan eden oldu mu polonya menşeili bir firma olarak gözüküyor 

IMG-20260322-WA0081.jpg IMG-20260322-WA0082.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Superlevye, 1 saat önce yazdı:

Arkadaşlar merhabalar satıcım güvenilir bir satıcı uzun yıllardır aynı ürünleri satmakta lakin aklıma masterone e üretim sıkıntısından dolayı kuşkular gelmekte satıcımda masterone prop zhpc ler 65 euro fakat bana yeni bir markayı da listeye dahil ettiğini belirtti DVPD medical 200mg/ml 70 euro zphc ise 100mg/ml fikrinizi almak isterim doğrusu bu markayı daha öncesinde duyan eden oldu mu polonya menşeili bir firma olarak gözüküyor

100mg/ml masteron e zphcde görmedim hiç eminmisin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Superlevye    12
polatpr, 41 dakika önce yazdı:

100mg/ml masteron e zphcde görmedim hiç eminmisin

enanthate değil yanlış yazmışım sanırım zphc masterone pro dvp ise masterone enanthate 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Superlevye, 2 saat önce yazdı:

enanthate değil yanlış yazmışım sanırım zphc masterone pro dvp ise masterone enanthate 

Bence aksiyon arama zphc kendini ispatlamış bi marka güvenilir forumdada yüzlerce paylaşım var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
Superlevye, 4 saat önce yazdı:

ilaçları demlerken sanırım çayıda aradan çıkartmışlar, bu renkte NPP mi olur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
Fuhrer, 9 saat önce yazdı:

ilaçları demlerken sanırım çayıda aradan çıkartmışlar, bu renkte NPP mi olur?

hocam dolumudur boşmudur dvp özelinde bilmiyorum ama bu renk mevzusu genelde kullanılan taşıyıcı yağ ilacın içine koyulan bb ve ba miktarıyla yağın nekadar ısıtıldığıyla da değişen bi etken genelde 200-300° arası ısıtırlar sterilizasyon için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    35

bu dvp yi satan bilinen biri var türkiyede ama ondan sorduğumda sadece mast enanthate var sadece 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    109

Asla bilgim yok fakat şahsi fikrim ürün %100 yerli.. o renkteki ilaçların yağlarını dünyanın hiçbir yerinde görmedim sadece bizim yerli üretenler kullanıyor :D ilkez duyuyorum ve benim yorumum kesinlikle yerli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    35

Dostum dvp içi dolu ilaç 375 mg 3. gün sonunda verildi haberin olsun dvp nin orjinal sitesinden check edersen kullanabilirsin.

Zamanında çok yerli üretimde kullandım ama bence yerli değil.

WhatsApp Image 2026-03-31 at 08.48.23.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dogan123    1
hascey27, 31.03.2026 - 09:49 yazdı:

Dostum dvp içi dolu ilaç 375 mg 3. gün sonunda verildi haberin olsun dvp nin orjinal sitesinden check edersen kullanabilirsin.

Zamanında çok yerli üretimde kullandım ama bence yerli değil.

Merhaba aynı markayı alacağım ödem sorunu oldu mu sizde

50$ fiyat verdi satıcım testo c

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    35
Dogan123, 4.04.2026 - 14:20 yazdı:

Merhaba aynı markayı alacağım ödem sorunu oldu mu sizde

50$ fiyat verdi satıcım testo c

ödem oluyor ama yanında trenbolon da var oda yapabilir bilmiyorum tren hilma marka oda çok iyi bir marka gerçi ben 4 ml ilacı kalçadan tekte yaptığım içinde ödem yapıyor olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    53
hascey27, 14 saat önce yazdı:

ödem oluyor ama yanında trenbolon da var oda yapabilir bilmiyorum tren hilma marka oda çok iyi bir marka gerçi ben 4 ml ilacı kalçadan tekte yaptığım içinde ödem yapıyor olabilir

4mle bayılmadıgına şükret çok fazla bi bölge için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.