Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

edgehalt

Ilk kürüm only testo düşünüyorum

Önerilen İletiler

edgehalt    0

6 ay boyunca 250 mg only testo düşünüyorum ara vermeden 

yada 3 ay 250 3 ay 500 ve pct

fakat ilk kürüm ve birazcık trt(250 mg olmadığını biliyorum) gibi olması için 6 ay 250mg düzenli kan verip hem steroidin etkisini görmek istiyorum

6 ay 250mg gelişim olurmu abartı birşey istemiyorum zaten only testo ve düşük doz iyi idman ve diyet ile

6 ay 250 yaptıktan sonra bırakırken bir şey kullanmalımıyım o konudada yardımcı olursanız 

4 yıldır fitness yapıyorum 20 yaşındayım boy 178 85kg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    622

20 yaşında zaten vücudun sana kas yapman için yeterli testosteron üretiyor dostum, neden dışarıdan testosteron alacaksın? Hipogonadizm gibi bir hastalığın var ise evet bir faydası olur, ancak 6 ay testosteron kullandığında kazanacağın tek şey iğneler ve flakonlar olacaktır. Hedefin bu yönde ise ilaca girme.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    36

250 mg doz başlangıç için gayette yeterli olur vücudun hiç anaboliklerle tanışmamış etki alırsın muhakkak.östrojen kontrolü de nispeten kolay olur ilk enjeksiyondan 3 4 hafta sonra bi kan verirsin bakarsın e2 ne total test serbest testine.Zaten yüksekse e2 ona göre bi tavsiyede bulunuruz ai alma yönünde.Genelde bir çok kişi düşük doz bişey hissetmezsin der ama ben 9 aydır falan 200 mg testo gidiyorum 8 -10 kg bandında yağsız kas kütlesi ekledim.Önemli olan süreçten zevk almak ve sağlıklı olmak bana göre rekabet etmek gibi bir amacın yoksa.

tarihinde nattybuilder tarafından düzenlendi
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    26
Fuhrer, 24 dakika önce yazdı:

20 yaşında zaten vücudun sana kas yapman için yeterli testosteron üretiyor dostum, neden dışarıdan testosteron alacaksın? Hipogonadizm gibi bir hastalığın var ise evet bir faydası olur, ancak 6 ay testosteron kullandığında kazanacağın tek şey iğneler ve flakonlar olacaktır. Hedefin bu yönde ise ilaca girme.

hocam only testo 14 hafta mesela,  175/400mg dozlarda ne etki yapar, sadece güç anlamında mı etkisi olur yoksa ciddi bir hacim verir mi?misal, 14 hafta only testo ile 14 hafta testo-rimobolan arasında kazanım açısından ne kadar fark olur? hangi kürde kazanılanı korumak daha kolaydır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
edgehalt    0

250 mg kullanmaya karar verdim only testo

nattybuilder, 40 dakika önce yazdı:

250 mg doz başlangıç için gayette yeterli olur vücudun hiç anaboliklerle tanışmamış etki alırsın muhakkak.östrojen kontrolü de nispeten kolay olur ilk enjeksiyondan 3 4 hafta sonra bi kan verirsin bakarsın e2 ne total test serbest testine.Zaten yüksekse e2 ona göre bi tavsiyede bulunuruz ai alma yönünde.Genelde bir çok kişi düşük doz bişey hissetmezsin der ama ben 9 aydır falan 200 mg testo gidiyorum 8 -10 kg bandında yağsız kas kütlesi ekledim.Önemli olan süreçten zevk almak ve sağlıklı olmak bana göre rekabet etmek gibi bir amacın yoksa.

2 CC (2ML) YEŞİL KISA UÇLU STERİL ENJEKTÖR 21g X 16mm

bunu kullanabilirmiyim 1ml 250mg ilaç için uygunmu çokmu küçük ucu nasıl bacak yada kalça düşünüyorum enjeksiyon yeri

tarihinde edgehalt tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    622
oppomer, 35 dakika önce yazdı:

hocam only testo 14 hafta mesela,  175/400mg dozlarda ne etki yapar, sadece güç anlamında mı etkisi olur yoksa ciddi bir hacim verir mi?misal, 14 hafta only testo ile 14 hafta testo-rimobolan arasında kazanım açısından ne kadar fark olur? hangi kürde kazanılanı korumak daha kolaydır?

14 hafta only testo ile rimobolan-testosteron arasında dağlar kadar fark vardır, 300mg rimobolan bile gerçekten sana istediğini verebilecekken 14 hafta 400mg testosteron kullanımı eğer 35-40 yaş üzerinde değilsen hiç bir etkisi olmayacaktır. Yaşınızın 41 olduğunu gördüm, bence siz only testodan verim alabilirsiniz. Eğer amacınız verim almak ise bu konuda istediğinizi alırsınız. 

Ama arkadaş 20 yaşında only testo küründen verim alacağını düşünüyorsa yanılıyordur, bu kürde sadece vücudunu tanır ve hormon sistemini çözer. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    26
Fuhrer, 7 dakika önce yazdı:

14 hafta only testo ile rimobolan-testosteron arasında dağlar kadar fark vardır, 300mg rimobolan bile gerçekten sana istediğini verebilecekken 14 hafta 400mg testosteron kullanımı eğer 35-40 yaş üzerinde değilsen hiç bir etkisi olmayacaktır. Yaşınızın 41 olduğunu gördüm, bence siz only testodan verim alabilirsiniz. Eğer amacınız verim almak ise bu konuda istediğinizi alırsınız. 

Ama arkadaş 20 yaşında only testo küründen verim alacağını düşünüyorsa yanılıyordur, bu kürde sadece vücudunu tanır ve hormon sistemini çözer. 

daha önce 12 hafta testo-rimo kürü yaptım ilk kürümde bundan 9 yıl önce falan, eczane rimosuydu, muazzam verim ve güç artışı aldım. laboratuvar rimo'larına güvenmediğim için ve pahalı olduğu için sıcak bakmıyorum hocam, DEUS marka testo enanthate almayı düşünüyorum, aynı markanın rimo' suda var ama pahalı, 14 hafta istediğimi verir kanısındayım, ama son dakika şeytan dürterse pahalı da olsa haftalık 300mg rimo alabilirim yani 4 kutu rimobolan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    622
oppomer, 2 dakika önce yazdı:

daha önce 12 hafta testo-rimo kürü yaptım ilk kürümde bundan 9 yıl önce falan, eczane rimosuydu, muazzam verim ve güç artışı aldım. laboratuvar rimo'larına güvenmediğim için ve pahalı olduğu için sıcak bakmıyorum hocam, DEUS marka testo enanthate almayı düşünüyorum, aynı markanın rimo' suda var ama pahalı, 14 hafta istediğimi verir kanısındayım, ama son dakika şeytan dürterse pahalı da olsa haftalık 300mg rimo alabilirim yani 4 kutu rimobolan

eczane rimosunun yerini hiç bir ilaç dolduramayacak, istediği kadar yabancı ve kaliteli markalar olsun emin ol o kullandığın 300 mg rimo 9 sene öncesinin rimosunun yerini tutamayacak. Önceden winstrol, npp falan da varmış eczanelerde, deneyimleyenlere dozunu sorduğumda o kadar düşük miktarlarda verim aldığını söylüyor ki inanamazsın. İşte pharmagrade ile generic ilaçlar arasındaki farklar bu. Amerika, Almanya'ya giden gurbetçiler eczaneleri boşaltıp giderdi hep bu rimobolan için, sorsan dünyanın en kaliteli markalarına erişiyor ama bizim rimonun yerini tutamıyordu.

deus kaliteli markadır, bence bütçen varsa son dediğini yapmalısın

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    158
oppomer, 10 dakika önce yazdı:

Abi sen hangi ülkedesin bilmiyorum ama driadashop veya deuschem tarzı yerlere olduğun ülkeyi söyleyerek gümrük başarı oranını ve reship var mı sorabilirsin senin domestic satıcı çok kazıklıyor deus rimo 60€ indirimle zartla zurtla 50€'ya kadar düşüyor şuan stokta yok ama şuan puritylabsource da yılbaşı indirimi var orda masteron enanthate uygun 48 dolar veya driada yılbaşı indirimi yapar herhalde onu bekleyebilirsin orda rimo var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    26
Fuhrer, 16 dakika önce yazdı:

eczane rimosunun yerini hiç bir ilaç dolduramayacak, istediği kadar yabancı ve kaliteli markalar olsun emin ol o kullandığın 300 mg rimo 9 sene öncesinin rimosunun yerini tutamayacak. Önceden winstrol, npp falan da varmış eczanelerde, deneyimleyenlere dozunu sorduğumda o kadar düşük miktarlarda verim aldığını söylüyor ki inanamazsın. İşte pharmagrade ile generic ilaçlar arasındaki farklar bu. Amerika, Almanya'ya giden gurbetçiler eczaneleri boşaltıp giderdi hep bu rimobolan için, sorsan dünyanın en kaliteli markalarına erişiyor ama bizim rimonun yerini tutamıyordu.

deus kaliteli markadır, bence bütçen varsa son dediğini yapmalısın

bütçe var hocam, 14 hafta testo enanthate (max500mg) - 12 hafta rimo (300mg) olabilir. e2 bir şekilde kontrol edilebilir ama sanırım en dikkat edilmesi gereken nokta prostat olayı yaştan dolayı, aklımda böyle bir kür var ramazan bitişinde bakalım

berkay16, 7 dakika önce yazdı:

Abi sen hangi ülkedesin bilmiyorum ama driadashop veya deuschem tarzı yerlere olduğun ülkeyi söyleyerek gümrük başarı oranını ve reship var mı sorabilirsin senin domestic satıcı çok kazıklıyor deus rimo 60€ indirimle zartla zurtla 50€'ya kadar düşüyor şuan stokta yok ama şuan puritylabsource da yılbaşı indirimi var orda masteron enanthate uygun 48 dolar veya driada yılbaşı indirimi yapar herhalde onu bekleyebilirsin orda rimo var.

kuzey afrika ülkesindeyim, burda DEUS' un yetkili satıcısı var aynı zamanda BIAXOL marka sarmlarında yetkili satıcısı, ordan temin ediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: shX648
      abilerim kardeşlerim merhaba size sormak istediğim şey günlük 1000mg kadar tribulus yüklemesi testosterona pozitif yönde bir etki sağlar mı bana ne gibi faydaları zararları olur kimi kullanan arkadaşım kullandıkdan sonra masa örtüsünün dantellerine bile yükseldiğini söylediğinden biraz çekindim açıkcası @Arenn @DeMoNhUnTeR @crosfredy
    • Yazan: Estel
      Merhaba arkadaşlar,
      1.5 yıldır sürekli diyetteyim aksatmadan hafta 5 gün spor yapıyorum, diyet ve spordan keyif alıyorum tamamen hayatımın bir rutini olmuş durumda. 1 yıldır farmakolojik ilaçları internette bulabildiğim kaynaklardan araştırıyorum , çok büyük olayım, yarışma yapayım vs gibi amaçlarım yok. Ama bir kür deneyimim olsun istiyorum, vücudum nasıl tepki verecek, hissiyat, değişim, psikolojik boyutu, benim bunlara karşı vereceğim tepkiler mücadelem ve sonunda güzel bir tecrübe edinip bununda nasıl birşey olduğunu gördük diyebilmek. Bu sürecin sonunda tecrübelerim doğrultusunda natürel hayatıma da dönebilirim veya daha çok bilgi sahibi olup farklı ilaçlar denemeler yapabilirim. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      32 yaşındayım 1.5 yıldır spor yapıyorum Boy: 182 Kg: 80 Sizden fikir almak amacıyla bu konuyu açtım, aklımda şu var düşük doz testo ile başlayıp ( haftalık 250mg) 4 haftanın sonunda düşük sayılacak bir tren ( haftalık 150-200mg) 12 haftanın ardından tekrar 4 hafta only testo sonrasında pct.
      1-16 hafta 250 mg testo 4-12 hafta 150/200 tren İlaçları kısa ester kullanıp gün aşırı enjekte etmeyi düşünüyorum, hem bırakmak istediğim bir süreç olursa daha hızlı kandan çıkması adına. Tecrübesiz ilk kez kullanan birinin tren kullanması uygun görülmez genelde , ama bu bir deneyim , gözlem şeklinde bir süreç olmasını istediğim için o ilacın etkilerini deneyimlemek istiyorum.
      Kür öncesi horman testi 5-10-16. Haftalarda tekrar testlerimi vereceğim.
      Beslenmem sabit yumurta yulaf / tavuk pilav/ bol yeşillik, 5lt su , 3500 kalori.
      Fikir paylaşımında bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
    • Yazan: Umutkkgz
      Dostlar ocak 2022 de küre başladım ilk ay gün aşırı sustanon ve rimobolan vuruldum 1 ay sonra iran testo enantath başladım yanına bolde ekleyip yoluma devam ettim boldenon uzun sürede açıldığı için başlangıçtan mart ayına kadar rimobolan devam ettim ve mart gibi kesip 750 bolde 750 iran enatath devam ettim başlangıçta 63 gibi bir kütlede %20 yağ orani gibi bir oranda başladım ve 2.kürüm olduğu için anlık bir patlama yaşadım dianabol da vardı elimde 20 tablet kadar başlangıca ekledim bu bana ciddi bir güç verdi ve mayis 20 de parabolan ekledim size sorum şu boldeyi kesmelisin gibi duyumlar alıyorum sizce buna kulak asmalimiyim 10 aya yakın kullananlar var herhangi bir sorun yaşadılar mı suan günde 600 gram carb 120 protein 100 gram yağ alıyorum ve kilo alıp vermem durdu 74 kiloyum boy 171 %15 16 gibi bi yağ oranım var
      1-4 hafta sustanon 750mg  1-3 hafta günlük 50mg dianabol 1-12 rimobolan 300mg 4 -28 Boldenon 750 mg 28-34 parabolan 300mg En son atiyim başlangıç :

• Yazan: borasipahi
      Sevgili abilerim ve kardeşlerim;
      Bir süre daha bu şekilde devam etmek istiyorum kürüme ve...
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Npp 300mg Boldenon 500mg Sonuçlarımda vitaminler konusunda destek almaya başladım ancak Progesteron seviyesi biraz kafamı karıştırdı, Arimidex veya Tamoksifen kullanmıyorum, jinekomasti belirtisi görmüyorum. Bir aya yakındır östrojen baskılayıcı almıyorum. Çevremden de aldığım geri dönüşlere göre Arimidex kullanmayı kestikten sonra belirgin bir kütle artışım oldu.
      SORULARIM:
      Jinekomasti belirtim olmasa dahi kullanmalı mıyım ? Ek olarak süreci hızlandıracak ekleyebileceğim bir ilaç varsa tavsiye eder misiniz ? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: onlytest0
      Merhaba şuan only testoda 6. haftadayım. 90kg 1.80 boy var.
      500mg enanthate 300mg propionat  Kullanıyorum. Aşırı bir güçlenmem var. Ama şuan yetersiz hissediyorum kombinasyon yapmayı düşünüyorum. Şuan elimde ekstra olarak 2 flakon boldenon var. Testoyu kısıp yanına ne eklememi önerirsiniz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.