Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

m41a4

Kür içi kilo alımım durdu! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

m41a4    2

Merhaba arkadaşlar, 15 hafta 600 test + 400 bolde gittim. Boldenonla istediğim kütleyi alamayınca 300 NPP ekledim. Şu an 25. haftadayım, boldeler bitti ve 600 test + 300 NPP ile devam ediyorum. Son 1.5 aydır da 4 IU GH kullanıyorum. Sorun şu: Ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Kür içinde cheat’i fazla abartınca biraz yağlanmıştım, 2 hafta sert diyet yaptım. Sonra tekrar bulka döndüm ama kilo alımı tamamen durdu.

GH’nin yağ yakma etkisinden faydalanmak için her sabah %15 eğim, 5 hızda 40 dk kardiyo yapıyorum. Bir de işim gereği aşırı aktifim. Acaba sebebi bunlar mı?

Screenshot_20251206_155948_fatsecret.thumb.jpg.7dd1c5eae340564211faff7fc368752e.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AS1L    492
  1. Sabah kardiyoyu hemen kes veya haftada 2 güne düşür.
  2. GH yağ yakma etkisi zaten çok güçlü ekstraya gerek yok.
  3. Günlük kalorini en az 4800-5000 çıkar.
  4. Şu an 3800 takılı kalmışsın ama metabolizma hızın uçmuş.
  5. Protein kilo başına 2.5 g civarı tut geri kalanı karbo ve yağdan getir.
  6. Özellikle antrenman sonrası ve akşamüstü 2 - 3 büyük karbo öğünü koy.
  7. İşin çok aktifse yanına 2 - 3 shaker taşı gün boyu yudumla.
  8. 4 IU GH sabah aç karnına yapmaya devam et ama kardiyo yapma o saatte yataktan kalkıp iğneyi vurup geri yat bile olur.
  9. 10 - 14 gün bu şekilde gittikten sonra tartıya bak. Haftada 300 - 500 g bile alamıyorsan kaloriyi yine artır.

Kısaca: Sen şu an Ferrari 1.6 motorlu arabanın benzini koyuyorsun. Depoyu fulle kardiyoyu kes 2 - 3 hafta sonra tekrar yaz. Kolay gelsin. 💪

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    26
AS1L, 4 dakika önce yazdı:
  1. Sabah kardiyoyu hemen kes veya haftada 2 güne düşür.
  2. GH yağ yakma etkisi zaten çok güçlü ekstraya gerek yok.
  3. Günlük kalorini en az 4800-5000 çıkar.
  4. Şu an 3800 takılı kalmışsın ama metabolizma hızın uçmuş.
  5. Protein kilo başına 2.5 g civarı tut geri kalanı karbo ve yağdan getir.
  6. Özellikle antrenman sonrası ve akşamüstü 2 - 3 büyük karbo öğünü koy.
  7. İşin çok aktifse yanına 2 - 3 shaker taşı gün boyu yudumla.
  8. 4 IU GH sabah aç karnına yapmaya devam et ama kardiyo yapma o saatte yataktan kalkıp iğneyi vurup geri yat bile olur.
  9. 10 - 14 gün bu şekilde gittikten sonra tartıya bak. Haftada 300 - 500 g bile alamıyorsan kaloriyi yine artır.

Kısaca: Sen şu an Ferrari 1.6 motorlu arabanın benzini koyuyorsun. Depoyu fulle kardiyoyu kes 2 - 3 hafta sonra tekrar yaz. Kolay gelsin. 💪

şöyle formu olan bi adama ezbere chatgptden bilgi vermek ne kadar doğru hocam😀 istese kendisi de sorar zaten gptye. 

tarihinde trenhex tarafından düzenlendi
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    899

15 eğim 5 hız kardiyo 40 dakikada zaten alacağın kiloyu yakarsın, işin gereği de aktifsen bence buna gerek yok. Gün içerisinde 1200 kalori yakımın olduğunu tahmin ediyorum, ağırlık ile 500 gelse 1700 kalori 4k senin zaten sınırın eder. 32 gram yağ çok az, yağı 100gram civarına getirebilirsin bu sayede zaten kilo alırsın. GH'ın yağ yakımından yararlanmak için ille de sabah kardiyo yapmana gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492
trenhex, 11 dakika önce yazdı:

şöyle formu olan bi adama ezbere chatgptden bilgi vermek ne kadar doğru hocam😀 istese kendisi de sorar zaten gptye. 

Bak kardeşim chatgpt ezbere bilgi veriyorsun lafı ucuz kaçtı. Herkes zaten yapay zekaya soruyor otomatik cevap alıyor buna sen de dahilsin kimse hikaye anlatmasın. Ben de gerektiğinde alırım cevabımı bunda kompleks yok. Asıl mevzuya gelelim. Madem o da aynı soruyu ChatGPT sorabiliyor o zaman neden burada paylaşmayı tercih ediyor? Demek ki mesele bilgi değil akıl tecrübe ve yorum. İnternette yazanla uygulanan arasındaki farkı bilmeyenler bunu anlamaz tabii. Bu arada madem çok merak ettin ben ChatGPT bile kullanmıyorum. Not et "Grok" kullanıyorum. Yani ezbere gidiyorsun diye laf yapacaksan önce kim gerçekten ezbere yaşıyor ona bakacaksın. Yoksa kendi attığın taş sana döner.

Not: Yapay zekayı ağırlıklı kullanma sebebim şu. Senin aracılığınla forumda kayıtlı kalsın istiyorum. Aklımdan geçen tüm kelimeleri cümleleri hatta harf harf ne düşünüyorsam yazıyorum en son da "bu paragrafı düzenle" diyorum. Sağ olsun o da benim karmaşık şekilde aktardığım düşünceleri daha okunur daha anlaşılır ve cümle yapısına uygun bir hale getiriyor. En azından kafamdaki dağınık ifadeler karşı tarafa daha net ve doğru biçimde ulaşmış oluyor. Mesela şu an senin yazdığın mesajı anlamak için bile birkaç kere okumak gerekti. Çünkü sen ve senin gibiler aklından geçtiği gibi yazıyorsunuz fakat asıl önemli olan şu. Karşı taraf ya da üçüncü kişiler senin anladığın gibi anlıyor mu? Yani gerçekten iyi anlatabiliyor musun?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.