Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Caffeinabuser

Logical pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

X satıcıdan htp pharma testo enantat ve masteron prop satın aldım bana elinde kalmadığı için logical marka yollamış 2 marka hakkında da pek bir bilgim yok markalar iyimidir özellikle logical hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

lome, 59 dakika önce yazdı:

Kardesim sağlam marka htp den daha iyi dediyse boştur :) hiç duymadım 

Valla kral adam dedi Hindistan eczane malı adamın supplement firmasıda var güvendim bakalım ama hayırlısı kan tahlili vericem zaten kullanıp birde işte kutusuz yollamış sadece şişeleri yollamış

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    113
Caffeinabuser, 14 saat önce yazdı:

Valla kral adam dedi Hindistan eczane malı adamın supplement firmasıda var güvendim bakalım ama hayırlısı kan tahlili vericem zaten kullanıp birde işte kutusuz yollamış sadece şişeleri yollamış

supplement firması da varsa direkt uzak durmalıydın :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone, 17 saat önce yazdı:

Fotoğrafları paylaşır mısın ürünün bi araştıralım internetten

Ben baktım bişey bulamadım

Screenshot_2025-11-13-13-43-24-827_com.whatsapp.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    909
Caffeinabuser, 30 dakika önce yazdı:

Ben baktım bişey bulamadım

barkodundan çalışıp çalışmadığı anlaşılıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    101
Caffeinabuser, 18 saat önce yazdı:

Tr de supplement ile Steroidi aynı yerde satandan uzak durmanın öneririm çoğu sahte mal 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

barkodundan çalışıp çalışmadığı anlaşılıyor

Knk barkodu okutacak site bi yer bulamadım birde kutusuz gönderdi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    909
Caffeinabuser, 7 dakika önce yazdı:

Knk barkodu okutacak site bi yer bulamadım birde kutusuz gönderdi

barkodu okutsan da bir şey çıkmayacak zaten

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
Caffeinabuser, 13.11.2025 - 16:13 yazdı:

X satıcıdan htp pharma testo enantat ve masteron prop satın aldım bana elinde kalmadığı için logical marka yollamış 2 marka hakkında da pek bir bilgim yok markalar iyimidir özellikle logical hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. :)

Dostum htp de bitti 12 sene önce bu markada boş böyle markalar almayın ben de htp aldım çöpe atıcam istiyosan yollarım sana boş  ürünler kutu fiyatı 1300 e alıyordum htp de herşeyi trenle testo bile aynı fiyattı sen düşün ben yerinde olsam çöpe atarım bunları da onu da bile bile yaptım hatayı ama kalanını kullanmadım bile şuan sağlam bi satıcım var zphc temin ediyorum 30luk flakonlarını 4700 gibi birşeye alıyorum testo maste de O civar 

tarihinde muhammedmsl tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ready2die1    1
Caffeinabuser, 13.11.2025 - 16:13 yazdı:

logical kullanıp memnun olmayanlar vardı forum da  kullanıp memnun olanlar da var aldığın kişi ile alakalı artık ürünün dolu olup olmaması

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.