Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ercanaydin

8 ay aktif testosteron kullanımını sonrası yaşadığım sorunlar hk.

Önerilen İletiler

Ercanaydin    2

Hocalarım öncelikle selamlar…

8 ay kadar haftalık 250ml testesteron enenthat vurundum. Yaklaşık 45 gündür hiç birşey almadım. Dün test yaptırdım fsh-lh- e2 değerlerim normal çıktı. Fakat total Testosteron 1.15 seviyelerinde düşük çıktı. Libido düşüklüğüde mevcut fazlaca. Yaşım 42. 4 senedir kendimce spor yapıyorum. Yağ oranım 12 civarıdır diye düşünüyorum.

Yardımcı olmanızı rica edeceğim. Testosteron ve Libidoyu nasıl yükseltebilirim.

IMG_0037.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    196
Ercanaydin, 1 saat önce yazdı:

Hayır yapmadım maalesef 

Neden pct yapmadınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ercanaydin    2
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

Neden pct yapmadınız

Çok düşük doz aldığım için gerek olmadığını söylediler. Sadece 4.ayda ovitrelle vurdum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
Ercanaydin, 4 dakika önce yazdı:

Çok düşük doz aldığım için gerek olmadığını söylediler. Sadece 4.ayda ovitrelle vurdum

Onu söylenin Kafasını ya harbiden.

Hocam pct o kadar önemli birşey ki pct siz en ufak kullanacağın Steroid bile sana zarar verebilir 

Ercanaydin, 3 saat önce yazdı:

Hocalarım öncelikle selamlar…

8 ay kadar haftalık 250ml testesteron enenthat vurundum. Yaklaşık 45 gündür hiç birşey almadım. Dün test yaptırdım fsh-lh- e2 değerlerim normal çıktı. Fakat total Testosteron 1.15 seviyelerinde düşük çıktı. Libido düşüklüğüde mevcut fazlaca. Yaşım 42. 4 senedir kendimce spor yapıyorum. Yağ oranım 12 civarıdır diye düşünüyorum.

Yardımcı olmanızı rica edeceğim. Testosteron ve Libidoyu nasıl yükseltebilirim.

Değerler normal değil bence çok düşük yükseltmen gerekli MCT uygulaman bence daha iyi olur burda bilgili abiler ve doktor abiler sana yardımcı olucaktır 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Bence Tekrar dan pct yapman doğru olan testisler yeterli üretim saglamıyor kendine döngü hazırlams o dögüde sabitlemiş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ercanaydin    2
Ferdikra, 2 dakika önce yazdı:

Bence Tekrar dan pct yapman doğru olan testisler yeterli üretim saglamıyor kendine döngü hazırlams o dögüde sabitlemiş

Nasıl bir pct uygulamam lazım peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferhat82    447

Şimdi burda bazı testleri göremiyoruz libido düşüklüğü sadece testesteron değil , e2 prolaktin kortizon seviyen haftada kaç gün vs spor yaptığın bunların hepsi etkiliyor , ben 6 yıldır natural yapıyorum ve haftada 6 gün şeklinde testom alt sınırda . Bi diğer testleride at belkide pct olmadan doğal şekildede arttırabilirsin

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ercanaydin    2
Ferhat82, 7 dakika önce yazdı:

Şimdi burda bazı testleri göremiyoruz libido düşüklüğü sadece testesteron değil , e2 prolaktin kortizon seviyen haftada kaç gün vs spor yaptığın bunların hepsi etkiliyor , ben 6 yıldır natural yapıyorum ve haftada 6 gün şeklinde testom alt sınırda . Bi diğer testleride at belkide pct olmadan doğal şekildede arttırabilirsin

Sadece E2 testim mevcut. Prolaktin testi veremedim. Üroloji doktoru biz bakmıyoruz dedi. Ortalama 6 gün gidiyorum spor’a. Daha önceki testlerimde sadece progesteron testim yüksek çıkmıştı

IMG_0040.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferhat82    447

Üretim zaten başlamış prolaktinde olsaysı iyi olurdu , eğer testislerde sıkıntı yoksa boyutunda ve sporuda fazla yaptığın içinde kortizon seviyende yüksektir diye düşünüyorum ester-c d3k2 omega 3 , arjinin l carnitine libido için önemli suplementler ve serko hocanın bitkisel kür sana iyi gelecektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ercanaydin    2
Ferhat82, 1 dakika önce yazdı:

Üretim zaten başlamış prolaktinde olsaysı iyi olurdu , eğer testislerde sıkıntı yoksa boyutunda ve sporuda fazla yaptığın içinde kortizon seviyende yüksektir diye düşünüyorum ester-c d3k2 omega 3 , arjinin l carnitine libido için önemli suplementler ve serko hocanın bitkisel kür sana iyi gelecektir  

Vitamin kullanıyorum. Testislerin boyutlarında hiç bir sıkıntım yok ancak istek kocaman bir sıfır maalesef. Bitkisel kür için bugün Samsun’da 3 adet aktar gezdim. Maça tozu, saw palmetto ve epimedium hiç birinde bulamadım. O bitkisel kürü çok kullanmak istiyorum. Yarın başka aktarları gezip halletmeye çalışacağım inşallah 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    64

eğer bir kaç ay beklerseniz testesteron degerleriniz yerine gelir ama bunu tavsiye etmiyorum,günlük 1 adet klomen kullanın 3 hafta boyunca tüm sorunlarınız çözülecektir...

e2 seviyeniz biraz düşük,testesteron yerine geldiğinde o da yerine gelecektir libidonuz düzelir şunu da söyleyim bu iş öyle aktar baharat bitkisel kürle çözülecek birşey değil,e2 seviyen düşük + testo seviyen düşük

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ercanaydin    2
0xhex, 1 dakika önce yazdı:

şunu da söyleyim bu iş öyle aktar baharat bitkisel kürle çözülecek birşey değil,e2 seviyen düşük + testo seviyen düşük

Tek klomen yeterli olurmu peki. Ekstra başka birşey kullanmama gerek varmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54

öncelikle pct konusuna bir açıklama getireyim. Kürden sonra PCT yapılması şart diyenler oluyor aslında şart değil, çünkü PCT olmadan da insan vücudu normale döner, Şöyle ki; PCT bu süreci minimuma düşürüyor. Örnek vermek gerekirse, PCT yapmayan bir bireyin ortalama normale dönmesi 12 ayı bulabiliyor, PCT yapan bir birey ise PCT protokolüne başladıktan sonra ortalama 2 ay da normale dönüyor. En önemli unsur; az önce bahsetmiş olduğum süreç kişiden kişiye değişmekte, tahliller ile takibini yaparak sorunsuz şekilde süreç tamamlanır. Gelelim libido kaybına; Öncelikle PCT yapmadığınız için total testo sonuçları gayet normal ama yapmış olduğunuz tahliller yetersiz yorum yapabilmek için. Öncelikle sizin tüm tahlilleri yapmanız önemli daha sonra sorunun neyden kaynaklandığı anlaşılır ve önerilerde bulunulur. PCT yapmalımısınız evet başlayabilirsiniz ama dediğim gibi tüm testleri yaptırın görelim ona göre öneride bulunalım PCT konusunda. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Ben hcg kullanıp duzgun sekilde pct yapmanı öneririm  testislerin döngü acık ama yeterli testo üretimi yok ortada 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ercanaydin    2
Ferdikra, 13 saat önce yazdı:

Ben hcg kullanıp duzgun sekilde pct yapmanı öneririm  testislerin döngü acık ama yeterli testo üretimi yok ortada 

Hcg dediğiniz ovitrellemi acaba. Sitede bilgilendirilen pct protokolünü uygulasam yeterli olurmu acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
Ercanaydin, 10 dakika önce yazdı:

Hcg dediğiniz ovitrellemi acaba. Sitede bilgilendirilen pct protokolünü uygulasam yeterli olurmu acaba

Ovitrelle de olur daha once nasıl uyguladın tek mi vurdun tekte vurup 3 gün sonra clomen 50 mg ve tamoxifen 20 mg basla 3 4 hafta kullanabilirsin  bu süre içinde 15 gün sonra tekrar test verip durumu kontrol et ve bitkisel kür pro eger evliysen daha mantıklı pct sürecine cok faydalı olur problemi kökten çözmeye yardımcı oluyor 

tarihinde Ferdikra tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ercanaydin    2
Ferdikra, 3 dakika önce yazdı:

Ovitrelle de olur daha once nasıl uyguladın tek mi vurdun tekte vurup clomen 50 mg ve tamoxifen 20 mg  3 4 hafta kullanabilirsin  bu süre içinde 15 gün sonra tekrar test verip durumu kontrol et ve bitkisel kür pro eger evliysen daha mantıklı pct sürecine cok faydalı olur problemi kökten çözmeye yardımcı oluyor 

Evet tek seferde vurmuştum diğerini. Tamam bugün ilaçları temin edip başlıyorum hemen. Çok teşekkür ediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    64
0xhex, 15 saat önce yazdı:

eğer bir kaç ay beklerseniz testesteron degerleriniz yerine gelir ama bunu tavsiye etmiyorum,günlük 1 adet klomen kullanın 3 hafta boyunca tüm sorunlarınız çözülecektir...

e2 seviyeniz biraz düşük,testesteron yerine geldiğinde o da yerine gelecektir libidonuz düzelir şunu da söyleyim bu iş öyle aktar baharat bitkisel kürle çözülecek birşey değil,e2 seviyen düşük + testo seviyen düşük

lh fsh açık zaten hcg kullanman pct sürecini uzatacaktır,hcg sistem kapalıyken kürden hemen sonra yana kür bitmeye yakın kullanılır, hcg kullan testo üretimin yok diyenler acaba klomen in hcg nin çalışma sistemlerinden haberdar mı?

amaç doğal döngüyü açmak senin ki zaten açılmış sadece klomen ile doğal döngüyü eski haline getirebilirsin, çok fazla ilaç kullanınca çok iyi pct yapmış olmuyorsun güzel dostum :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29

Ya adamın kafasını karıştırmayın knk bak şimdi eczaneye git 2 paket klomen al gece yatmadan önce aç karnına 1 tablet toplam 20 gün sürcek klomen bittikten sonra test ver ztn sistem açık bence bu yeterli olur teste göre başka şeylere bakarız HCG işine fln girme boşver Ferdi hocam çok garip anlatmış sana 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ercanaydin    2
Rma, 2 dakika önce yazdı:

Ya adamın kafasını karıştırmayın knk bak şimdi eczaneye git 2 paket klomen al gece yatmadan önce aç karnına 1 tablet toplam 20 gün sürcek klomen bittikten sonra test ver ztn sistem açık bence bu yeterli olur teste göre başka şeylere bakarız HCG işine fln girme boşver Ferdi hocam çok garip anlatmış sana 

Bugün eczaneden ovitrelle ve klomen almak istedim ama tedarik edemedim. Hiç bir eczanede ovitrelle yok. Klomenide reçetesiz veremeyiz diyorlar. Elimde eskiden kalma tamoxifen var. Onu kullanmak mantıklımı peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
Ercanaydin, 16 dakika önce yazdı:

Bugün eczaneden ovitrelle ve klomen almak istedim ama tedarik edemedim. Hiç bir eczanede ovitrelle yok. Klomenide reçetesiz veremeyiz diyorlar. Elimde eskiden kalma tamoxifen var. Onu kullanmak mantıklımı peki

Klomen e de reçete isteyen ilk defa gördüm başka eczanelerden dene şansını sadece klomen istersen verirler bana hiçbir eczane sorun çıkartmamıştı muhtemelen ovitrelle yüzünden vermemişlerdir sadece klomen için tekrar dene bi şansını

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
Rma, 16 saat önce yazdı:

Cevremde bu tarz pct yapmayıp sorun yasayanların sıfırdan pct yapıp sonuc aldıgını gördügüm icin tavsiye ettim daha tecrubeli kişiler var aramızda zatn 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
Ferdikra, 21 dakika önce yazdı:

Cevremde bu tarz pct yapmayıp sorun yasayanların sıfırdan pct yapıp sonuc aldıgını gördügüm icin tavsiye ettim daha tecrubeli kişiler var aramızda zatn 

Haklılık payınız var o zaman ama benim dediğim yöntem yeter de artar ztn sistem açık çok birşey yok hafif Boost lzm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.