Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

m41a4

Alpha slim markası hk. duyan, bilen var mı?

Önerilen İletiler

m41a4    2

Merhaba arkadaslar forumda yeniyim daha önce bu ürünü kullanan oldu mu? Yağ yakımı amaçlı etkileri nasıl?

IMG-20210202-WA0064-600x450.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.200

Merdiven altı duruyor ustune hizli gider yazan araba dusun iyidir kac beygir tork ne kac lt yakar km de bunların hic biri yok ama hizli gider yazıyor o misal üzerinde yazanlar matbaaya gidip bastırılmış etiket gibi duruyor hangi ülkenin ilaci kac tab kac mg ne var icinde kac para ne kadar kullanmanı soyledirler bunlari sordun mu satan adama 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selam kıymetli dostum Ben bu ürünü çok iyi  biliyorum hangi ülkenin ürünü olduğuna da. Kutunun Üzerinde ki bayrağı olan ülkenin asla değil 😂

Arkadaşım aldı bildiğin mahvoldu inanılmaz dokundu aşırı güçlü çok uyarıcı Vahşi bir ürün.

Böyle şeylerin isimleri kutusu reklam stratejisi değişir ama  kesinlikle uzak durulması gereken ürünler.

-Başkası ile gelen başkası ile gider Alpha slim yada popüler zayıflama iğnesi ozimpic ile zayifladın onlar gidince tekrar eski haline geliceksin.Sağlıklı dengeli beslenip sporu hayat biçimi haline getirmekten başka malesef çağre yok. 

-Bu tarz ürünlerden uzak dur içinde ne olduğu asla ama asla bilinmez vücut çekmece değil bir şeyi koyarsan geri alamazsın sağlıktan daha kıymetli hiçbir şey olamaz zayıflamak dünyanın en kolay şeyi İLK ÖNCE Zayıflamak için  sağlık sorunun var mı diye kontrol ettirip sonra diyet ve spor yapıyorsun bu kadar. Başka hiçbir şeye ihtiyacın yok.

-Arkadaşım bana hediye etmeyi teklif etti kabul etmedim o zaman galiba 20 kilo fazlam vardı umrumda değil canımı sokakta bulmadım. Alpha slim X Y Z umrumda değil güvenmiyorum kullanmıyorum sana da aynısını tavsiye ederim, bol şans 🙌

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Agir depresyondayim hic bir sry zevk vermiyor cokta kilom yok eglence ariyorum sadece sen boyle yazinca deneyesim geldi bakalim😃😃

İran ürünü diye biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4, 6 saat önce yazdı:

Agir depresyondayim hic bir sry zevk vermiyor cokta kilom yok eglence ariyorum sadece sen boyle yazinca deneyesim geldi bakalim😃😃

Yapma güzel kardeşim, Depresyon varsa psikatriye sıra al sen, Bu tarz ürünlerden zarardan başka bir şey gelmez.

Zaten ruh hali olarak iyi değilsin daha da kötü yapar. Kalıcı hasar bırakabilir. Zaten arkadaşım senden önce aldı kullandı çöpe attı. "Denenmişin denemesi olmaz ! "

Bu tarz ürünlerin her kutusu her tableti kesinlikle aynı olmaz her insana farklı etki gösterir. Arkadaşım ne etki gördü dersen zatürre geçiren insan ne yaşıyorsa o tarz şeyler yaşadı sence bu güzel bir şey mi ? Gece Acile gitmek ? Doktorun sen bir şeyler mi içiyorsun demesi ? Bunlar hoş şeyler mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp