Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ArdaKarakurt

Yüzümdeki şişlik ve bişektomi ameliyatı hk.

Önerilen İletiler

ArdaKarakurt    32

Herkese selam dostlar,

Bişektomi ameliyatı olmak istiyorum ama siz kıymetli arkadaşlarımdan belki bir kaç tavsiye alabilirim diye düşündüm. Dostlar normalde benim yüzüm bebek yüzü gibiydi. Çocuk masum çocuksu durduğum için 3 defa sakal ameliyatı oldum.

Son sakal ameliyatımı 1.5 yıl önce oldum ve gayet memnunum iyiki ektirmişim diyorum. Ancak sakal ameliyatlarında maalesef ki yüz çok hasar görüyor helede bunu 3 defa yaptırınca iyileşmesi çok uzun zaman alıyor ve tamamen iyileşse bile jiletle sakal traşı olunca yüzünde illaki izler oluyor. Bu yüzden ben hep kirli sakallı yada uzun sakallı olmak zorundayım. Sakal uzadıkça yüz daha çok şiş duruyor özellikle gülünce yanaklarım çok fazla büyük görünüyor.

Örnek haftalık 300 testo alırsam pazartesi-perşembe 150-150 şeklinde, enjeksiyondan 8-10 saat sonra 0.5 mg arimidex alırsam ve hergün 30 dakika kardiyo yaparsam şeker tüketmez uykuma dikkat edersem sorun yok. Bu kadar şeye zaten dikkat edebilsem zaten bordobereli olurdum herhalde. Gerek östrojenden dolayı, gerek sakal ektirdiğimden, gereksede şeker tüketimimden yüzün bazen şişiyor ve ben bişektomi ameliyatı olmaya karar verdim.

Şuanlık bir doktor bulmadım ingiltere içerisinde bir doktor bulmaya çalışacağım. Bu ameliyatı olan ve anlattıklarımdan dolayı arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dostlar.

IMG_9490.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    272

Senin de dediğin gibi yüz ödemini azaltmak için yapılması gerekenleri uygulayamıyorsan neden olmasın. Bu ameliyat senin önündeki hayatı mutlu geçirmene vesile olacaksa neden olmasın. 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Sanırım grupta bişektomi ameliyatı olan yok. İfbb yarışan yüzüne dikkat eden nerdeyse bütün sporcular bu ameliyatı oluyorlar. Ne kadar profesyonel olursak olalım bir gün yorgunluktan hiç kalkmadan uyuduğumuzda bile yüzümüz ilaçlardan yada hormonlardan dolayı balon gibi şişiyor. Mart-nisan gibi yaptırıcam o zamana kadar bu gönderiyi takip edicem. Herşey kesinleşirse yine bu gönderiyle bütün değerli arkadaşlarımı elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    60

yüzün normal duruyor anormal bir durum yok, haddime değil fazla uğraşma bence daha kötü olabilir.. bişektomiden sonra şurası şöyle oldu bu seferde şöyle yapayım diyebilirsin...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
0xhex, 01/10/2025 - 10:11 yazdı:

yüzün normal duruyor anormal bir durum yok, haddime değil fazla uğraşma bence daha kötü olabilir.. bişektomiden sonra şurası şöyle oldu bu seferde şöyle yapayım diyebilirsin...

Kanka istediğin yorumu yapabilirsin. Yorumunda haklısın sonrasında başka sorunlar yaşayabilirim ama yanaklarım gerçekten baya büyük. Bazı profesyonel sporcuların videolarında yüzlerininde kuruluğu gördüğümde anlıyorum bu ameliyatın ne kadar önemli olduğunu çünkü bu ilaçları kullanan herkes yılın bi kısmında saldım çayıra mevlam kayıra diyor. Böyle dedigin zaman zaten herşeyden bıkmış tamamen dinlenme moduna geçiyorsun. İster pct döneminde ol ister cruise döneminde yüzün ödemden patates torbası gibi şişmesi, göz altlarının kötü durması beni rahatsız ediyor. Bir gün uykuya doymayıp 2-3 saat fazla uyuyunca tüm gün yüzümün davul gibi şişmiş olarak gezmeyi istemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selam kıymetli dost yarışmacılar bişoktomi ameliyatı vs. Olmuyorlar düşük yağ oranı temiz beslenme su atımı ile yanaklar çöküyor. İlla olan küçük bir grup vardır.

-Bence senin derinlerden gelen psikolojik bir takıntın var benim de vardı yıllar önce başka dertler eklenince artık umrumda değiller yada kabullendim bilmiyorum 😂

Yüzünde garip bir şey yok. Sakal ekimin hayırlı olsun bende sakal çok inan yüzümde çok  yaralar olmasa sakalsız olmak isterdim sakal onları kapatıyor, bıktım tras olmaktan kuaföre para vermekten.

Olmak istiyorsan kimse seni tutamaz basit bir ameliyat ben karşıyım böyle şeylere arkadaşım olsan seni vazgecirmek için biraz uğraşır sonra ne yaparsan yap derdim. Böyle seylerin reklam ürünü olduğunu düşünüyorum insanlar dış görünüşü ile karşılanır sözleri ile uğurlanır.

Ben ise hem sözleri ile karşılayıp sözleri ile uğurluyorum. Şans yanin da olsun 🙌

***Bromelain bende ki ödemi çok güzel atmıştı bu arada işine yarayabilir çok ucuz etkili güvenilir sakatlık içinde kullanan var bildiğin ananasın için de ki etken madde, ilk hafta fazla gaz çıkartıp tuvalete çıkarıyordu ama sonra alıştım vazgeçilmezim olmuştu ara verdim 6 ay sonra tekrar kullanıcam tavsiye ederim***

tarihinde bunuyazanTosun tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.