Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Sekoo

Alt-ast yuksekligi

Önerilen İletiler



Sayrox    60

Merhabalar, AST,ALT değerleri karaciğer yağlanmasının Siroz oluşumunun veya var olan sirozun belirtisidir.

 

Bunun sebebi daha öncelerde spor yapmadığınız halde çok yüksek protein tüketmek tavuk ve kızartmalar olabilir. AST,ALT'nin yüksek olması demek Trigliserid'in (KAN YAĞI) de yüksek olması demektir

Tiromel ilaç kullandıysanız karaciğerinize zarar vermiş olabilirsiniz bunun sebebi o olabilir. 

Cinsel ilişki sırasında Hepatib B kapmış olabilirsiniz Hepatib B karaciğerin düzgün çalışmasını engelleyerek AST ve ALT'yi sürekli olarak her ay yükseltir bir süre sonra bağışıklık sisteminiz güçlüyse Hepatib B ye karşı anti koruma üretir ve karaciğeriniz zamanla düzelmeye başlar. Aynı zamanda sabahları yenilen yağlı poğaçalarda karaciğer yağlanması oluşturur. AST ve ALT'nin yüksek olması protein sentezini azaltır ve kasların tamir olma süresi normalden daha fazla uzar.

 

Doktorunuza mutlaka Hepatib B testi yaptırın ve NAC 6000 kullanmaya başlayın doktorun verdiği  AST , ALT  düşürücü ilaçlar kullanmayın her gün OMEGA 3 balık yağı tüketin.

 

AST ve ALT yüksekliğinin bir diğer nedeni ise yanlış antreman programı ( Çok fazla kardiyo ve Kas kaybıdır).

 

Karaciğerinizin sağlığını geri kazanmak için eğer Hepatib B hastalığına yakalanmadıysanız  NAC 6000 ve Omega 3 balık yağı tüketin günlük olarak 2 ay boyunca tüketin.

 

Sabah kahvaltısında yulaf ve yumurta ile beslenin

Öğlen Yemeği ve akşam yemeğini atlamayın dışarıdan fast food yemeyin ay çiçek yağı yerine Zeytin yağı tercih edin Sebzeleri daha çok tüketmeye çalışın.

 

İyi forumlar. :)

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sayrox    60

Aynı zamanda AST , ALT bazı durumlarda % 50 olarak Total testesteron oranını düşürür Trigliserid ve Total testesteron testi yaptırın burada paylaşın kontrol edelim eğer Total Testesteron seviyesi normalden düşükse vücüt yağ oranınız her ay düzenli olarak artar ve 85 li 90 Lı kilolara çıkarsınız buda Daha fazla AST , ALT  değerini beraberinde getirir işler böyle giderse ne kadar çalışırsanız çalışın normalden daha az kas kütlesi ve normalden daha fazla yağ oranınla ilerlersiniz.

 

Eğer AST, ALT değerlerinin yanında Trigliserid yüksekse ve Total Testesteron düşükse 2 haftada bir 1 ML(250 MG  sustanon alın) sadece 2 kez 

Örnek hafta 1 pzt günü > 1 ML sutanon(250mg) (Ezcanede var)

Örnek hafta 2 > boş

Örnek hafta 3 pzt günü > 1 ML sutanon(250mg) (Ezcanede var)

Her gün NAC 6000 - ve Omega 3  1 adet alın fast-food ve dışarıdan yemek yemeyin sabahları ağır kahvaltı yapmayın ( poğaça börek çikolata ) tahmini 40 gün içerisinde Eğer vücudunuzda Hepatit B virüsü yoksa sağlığınıza kavuşacaksınız ve Trigliserid,AST,ALT seviyeniz düşecek Total Testesteron seviyeniz normal aralıklarda olacaktır.

 

 

tarihinde Sayrox tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sekoo    38

Oncelikle verdiginiz bilgilerden dolayi cok tesekkur ederim cok guzel yazmissiniz @Sayrox 

yaklasin 8 aydir spor yapiyorum 90 kg dan 75 e dustum ve o zamanda oranlar yuksekti ve cok kotu besleniyordum ama spora basladiktan sonra bol sebzeli ve guzel beslenerek bu oranlari dusurdum ama...

 yaklasik 1 bucuk aydir ramazandan snra beslenme duzenim cok bozuldu 71 kg dusup tekrar 75 76 yi yakaladim ama tabi eskisi gibi olmadi tabi vucudum 

sigara alkol kullanmiyorum hepatit b testide yaptirmistim gecen kis nolur nolmaz diye yinede ignesini yaptirmistim 

sanirim 2 aydir sebze yemiyorum diye bu oranlar yukseldi bu gunden sonra bol bol sebze yicem omega 3 alicam nac 600 dediginiz gibi sebze yemedigim gunlerde kullanicam testo seviyesini olcturucem ama kafama takildi hafta ici doktorumla bir gorusme yapicam 

tekrar tesekkur ederim verdiginiz bilgilerden dolayi saglicakla kalin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omerpisun    14

GNC Silymarin Milk Thistle eczaneden bulabilrisin değerlerini düşürmede yardımcı olabilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×