Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Ghk-cu cilt gençleştirme ve yaşlanma karşıtı peptid! nedir? nasıl kullanılır?

Önerilen İletiler

msuwashere    16
mnefb, 10 dakika önce yazdı:

Bende sizdeki kadar spor esnasında ekstra bir güç enerji vermedi Belki yaşım dan ve günlük kalori açığıyla devam etmemden dolayı.

Bendeki etkisi sabah uyandığımda daha toparlanmış daha güçlü hissetme oldu.

Şuana kadar en etkili olan peptidler bende Reta- BPC157 ve İpa-cjc karışımı oldu. GHK-cu yu yetirince uzun kullanmadım etkisini geç gösteren bir peptidmiş bu yeni Glow biraz daha uzun kullanacağım.

hocam mitokondride sıkıntı varsa motsc'de geriye götürme durumu var diyorlar yorgunluk olarak ama sende yok o sanırım, bitkinlik halsizlik vs geldiyse belki motsc'yi kesip 1 ay kadar ss-31le devam edip sonra tekrar motsc'ye dönebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mnefb    6
msuwashere, Şimdi yazdı:

hocam mitokondride sıkıntı varsa motsc'de geriye götürme durumu var diyorlar yorgunluk olarak ama sende yok o sanırım, bitkinlik halsizlik vs geldiyse belki motsc'yi kesip 1 ay kadar ss-31le devam edip sonra tekrar motsc'ye dönebilirsin.

Kullanmadan önce araştırmıştım baya. Bu yorgunluğun en büyük sepeblerinden biri peptidin hücrelere yolladığı sinyaller Hücresel enerji üretimini ve metamolik verimliği artırıyor. Fakat vücutta bunları yapacak hammadde yoksa benzinsiz gaza basmış gibi  oluyorsunuz.

Bende yabancı forumdur videolardan gördüğüm mots-c kullanırken l-carnitine ve cq10 kullanmanın çok faydalı olduğunu gördüm zaten kullanıyordum bu yüzden öyle bir yorgunluk yaşamadım.

Yaşadığım yorgunluk daha çok Yaş Kalori açığı ve antreman etkisi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
msuwashere    16
mnefb, Şimdi yazdı:

Kullanmadan önce araştırmıştım baya. Bu yorgunluğun en büyük sepeblerinden biri peptidin hücrelere yolladığı sinyaller Hücresel enerji üretimini ve metamolik verimliği artırıyor. Fakat vücutta bunları yapacak hammadde yoksa benzinsiz gaza basmış gibi  oluyorsunuz.

Bende yabancı forumdur videolardan gördüğüm mots-c kullanırken l-carnitine ve cq10 kullanmanın çok faydalı olduğunu gördüm zaten kullanıyordum bu yüzden öyle bir yorgunluk yaşamadım.

Yaşadığım yorgunluk daha çok Yaş Kalori açığı ve antreman etkisi.

evet hocam ben de yurtdışı forumlarında ve videolarda aslında motsc + 5amino1mq + nad kombinasyonunu gördüm o hala bir soru işareti 5amino1mq ve nad'ı kapsül şeklinde alıp denesem mi diye düşünüyorum araştırıyorum halen, ama motsc'den güzel etki aldığımı gördükten sonra bu kombinasyonun üzerine düşmedim açıkçası

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    6

Eğer Çin bulunabiliyorsa Nad ve Glutatyon peptid kullanmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü pahalı peptidler ama yaşlanma karşıtı ürünler böyle. Epithalon da pahalı mesela bulmasıda zor.

Ben Nad öncüsü NMN ce Glutatyon hap kullanıyorum protein ocean.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    116

Bilinen Türk ifbb pro koçlardan birisi koenzim, nad+, nmn, pqa gibi takvivelerle desteklemek gerektigini söylüyor çok daha yorgunluk hissedildiği durunlarda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
msuwashere    16
mnefb, 18 dakika önce yazdı:

Eğer Çin bulunabiliyorsa Nad ve Glutatyon peptid kullanmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü pahalı peptidler ama yaşlanma karşıtı ürünler böyle. Epithalon da pahalı mesela bulmasıda zor.

Ben Nad öncüsü NMN ce Glutatyon hap kullanıyorum protein ocean.

bu aldığınız nmn ve glutathion tabletlerden fayda hissettiniz mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    6
msuwashere, 28 dakika önce yazdı:

bu aldığınız nmn ve glutathion tabletlerden fayda hissettiniz mi

Ben çok fazla takviye alıyorum. Doğal olarak bunlar şu işe yaradı diyemem. Fakat Eskisinden daha iyiyim ama inanın çok fazla takviye kullanıyorum. Vitamindir bitkisel takviyedir mineraldir amino asittir.

Birde bunlar gençlik yaşlanma karşıtı ürünler olduklarından zamanla etkileri açığa çıkar gibi geliyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
msuwashere    16
mnefb, 9 dakika önce yazdı:

Ben çok fazla takviye alıyorum. Doğal olarak bunlar şu işe yaradı diyemem. Fakat Eskisinden daha iyiyim ama inanın çok fazla takviye kullanıyorum. Vitamindir bitkisel takviyedir mineraldir amino asittir.

Birde bunlar gençlik yaşlanma karşıtı ürünler olduklarından zamanla etkileri açığa çıkar gibi geliyor.

nörotropik olanlar ne kullanıyorsunuz, adhd var mıdır onun özelinde kullandığınız ürünler var mıdır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    6
msuwashere, 3 dakika önce yazdı:

nörotropik olanlar ne kullanıyorsunuz, adhd var mıdır onun özelinde kullandığınız ürünler var mıdır.

Peptid olarak yok hatta Selank istiyorum almak bakalım.

Fakat bir çok takviyenin öyle etkisi var kreatin başta olmak üzere. Teanin kullanıyorum bazı dönemler Ginko-Bilboa Panax ginseng bir çok takviye daha var esas amaçları Bilişsel olmasada hafıza yada kaygı stresse iyi gelen. Geren antioksidan olsun gerek vitamin yada bitki takviyesi.

Daha önce kullanmadım ama bugün sipariş verdiğim bir ürün var Rhodiola Rosea bakalım nasıl bir etki olacak. Bu arada Safranın gerçekten çok güzel etkisi oluyor özellikle kaygı ve stresse.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    133
mnefb, 1 saat önce yazdı:

Bende sizdeki kadar spor esnasında ekstra bir güç enerji vermedi Belki yaşım dan ve günlük kalori açığıyla devam etmemden dolayı.

Bendeki etkisi sabah uyandığımda daha toparlanmış daha güçlü hissetme oldu.

Şuana kadar en etkili olan peptidler bende Reta- BPC157 ve İpa-cjc karışımı oldu. GHK-cu yu yetirince uzun kullanmadım etkisini geç gösteren bir peptidmiş bu yeni Glow biraz daha uzun kullanacağım.

Sizin yaş kaç hocam? Ben 36 yaşındayım ve en az 500 kalori açığıyla devam ediyorum.

MOTS-c'yi kaç mg kullandınız ve kullanım şekliniz nasıldı? Ben antrenman günleri sabah aç karnına, idmandan önce uyguluyorum. Belki kullanım şekliniz farklı olduğu için etkisi değişmiş olabilir.

Gerçi bu tip peptitlerde kişiden kişiye fark olabiliyor. Metabolik anlamda fayda sağlasa bile herkes aynı performans veya enerji artışını hissedecek diye bir şey yok tabiki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    38
M.O.K, Bir saat önce yazdı:

Sizin yaş kaç hocam? Ben 36 yaşındayım ve en az 500 kalori açığıyla devam ediyorum.

MOTS-c'yi kaç mg kullandınız ve kullanım şekliniz nasıldı? Ben antrenman günleri sabah aç karnına, idmandan önce uyguluyorum. Belki kullanım şekliniz farklı olduğu için etkisi değişmiş olabilir.

Gerçi bu tip peptitlerde kişiden kişiye fark olabiliyor. Metabolik anlamda fayda sağlasa bile herkes aynı performans veya enerji artışını hissedecek diye bir şey yok tabiki

hocam günde kaç kaç mg kullanıyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    133
klorsex, 16 dakika önce yazdı:

hocam günde kaç kaç mg kullanıyorsunuz?

2.5mg alıyorum gece uyku öncesi. En az 5-6 gün aralıksız yapmaya çalışıyorum enjeksiyonu, haftasonları bazen kaçırabiliyorum 1er gün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    38
M.O.K, 19 dakika önce yazdı:

2.5mg alıyorum gece uyku öncesi. En az 5-6 gün aralıksız yapmaya çalışıyorum enjeksiyonu, haftasonları bazen kaçırabiliyorum 1er gün

ne zamandır kullanıyorsunuz gözle görülür yaşadığınız en beğendiğiniz özelliği ne oldu? bende yeni sipariş ettim bekliyorum da :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    133
klorsex, 2 dakika önce yazdı:

ne zamandır kullanıyorsunuz gözle görülür yaşadığınız en beğendiğiniz özelliği ne oldu? bende yeni sipariş ettim bekliyorum da :D 

Toplam 35-40 gün oldu dostum. Saçımda kuruluk ve egzema sorunu vardı o 2. haftadan sonra geçti tamamen. Bunun dışında saç konusunda gözle görülür çok bir fark yok ancak cildim daha sağlıklı gözüküyor, yakınımda olan bir kaç kişi bunu farkedip söyledi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    38
M.O.K, 1 dakika önce yazdı:

Toplam 35-40 gün oldu dostum. Saçımda kuruluk ve egzema sorunu vardı o 2. haftadan sonra geçti tamamen. Bunun dışında saç konusunda gözle görülür çok bir fark yok ancak cildim daha sağlıklı gözüküyor, yakınımda olan bir kaç kişi bunu farkedip söyledi

Anladım abi. Benimde cildimde çok fazla kuruluk ve egzema problemi var terleyince hemen ufak isilik tarzı sivilcelenme oluyor bu sebepten ötürü ghkcu ve motsc aldım çin kırmızı kapaktan. Son sorum Motsc için antrenman performansını etkiliyor diyorlar ama bir artış oldu mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    133
klorsex, Şimdi yazdı:

Anladım abi. Benimde cildimde çok fazla kuruluk ve egzema problemi var terleyince hemen ufak isilik tarzı sivilcelenme oluyor bu sebepten ötürü ghkcu ve motsc aldım çin kırmızı kapaktan. Son sorum Motsc için antrenman performansını etkiliyor diyorlar ama bir artış oldu mu ?

MOTS-c'nin dediğin sorunlara bir etkisi yok, biliyorsundur ama ikisini aldım dedin diye söylemek istedim.

Kendi deneyimime göre MOTS-c'den gerçekten çok memnunum. Performans tarafındaki etkisini hissedebilmek için bence yüksek nabızlı, yoğun efor gerektiren kardiyo ya da antrenman yapmak gerekiyor, o zaman farkı daha net anlıyorsun. Ben haftanın 3 günü koşu idmanları öncesi alıyorum.

Onun dışında kaloriyi kademeli artırmama rağmen kilom düşmeye devam etti. İnsülin hassasiyeti ve yağ yakımı konusunda da bende gayet iyi etkiler gösterdi. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    38
M.O.K, 10 dakika önce yazdı:

MOTS-c'nin dediğin sorunlara bir etkisi yok, biliyorsundur ama ikisini aldım dedin diye söylemek istedim.

Kendi deneyimime göre MOTS-c'den gerçekten çok memnunum. Performans tarafındaki etkisini hissedebilmek için bence yüksek nabızlı, yoğun efor gerektiren kardiyo ya da antrenman yapmak gerekiyor, o zaman farkı daha net anlıyorsun. Ben haftanın 3 günü koşu idmanları öncesi alıyorum.

Onun dışında kaloriyi kademeli artırmama rağmen kilom düşmeye devam etti. İnsülin hassasiyeti ve yağ yakımı konusunda da bende gayet iyi etkiler gösterdi. 

Evert hocam biliyorum ama yabancı bir forumda ghkcu nun saydıklarıma benzer etkiler yaşayan birisinin iyimser olarak düzeldiğini iddia eden arkadaş vardı. Bende alıp denemek gözlemlemek istedim. Motsc de uzun zamandır araştırdığım bir peptid deneyip bende yorumumu katacağım

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    6
M.O.K, 2 saat önce yazdı:

Yaş 45. 2 günde bir 2mg kullandım sabah aç karnına. Kalori açığım benim biraz daha fazla oluyor özellikle Reta 2mg ye geçtikten sorna fakat yağ oranım yüksek olduğundan çokta güçsüz bırakmıyor çok açık vermek.

Anaboliğe girermi bilmiyorum ama 1 aydır da Miyostatin Yk-11 kullanıyorum (onunda bir etkisi var güçte öyle hissediyorum) yakında bitecek sonra birazda elimde S4 Anderine var onu kullanacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    133
mnefb, 2 saat önce yazdı:

Yaş 45. 2 günde bir 2mg kullandım sabah aç karnına. Kalori açığım benim biraz daha fazla oluyor özellikle Reta 2mg ye geçtikten sorna fakat yağ oranım yüksek olduğundan çokta güçsüz bırakmıyor çok açık vermek.

Anaboliğe girermi bilmiyorum ama 1 aydır da Miyostatin Yk-11 kullanıyorum (onunda bir etkisi var güçte öyle hissediyorum) yakında bitecek sonra birazda elimde S4 Anderine var onu kullanacağım.

Herhangi bir anabolik kullanıyor musunuz hocam? Sarms ürünleri yerine TRT dozu testosterone kullansanız daha güvenilir ve sağlıklı olur diye düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    6
M.O.K, 1 saat önce yazdı:

Herhangi bir anabolik kullanıyor musunuz hocam? Sarms ürünleri yerine TRT dozu testosterone kullansanız daha güvenilir ve sağlıklı olur diye düşünüyorum 

Yok hayır kullanmıyorum. Sarms larıda bırakacağım zaten elimde işte kalanlar var. Daha evvel belirtmiştim Rad140 bile beni mahvetmişti. Yk11 ve S4 bittimi bir daha almayı düşünmüyorum.

TRT konusunda yüzde yüz haklısınız. TRT düşünüyorum çünkü Testosteron um çok düşük (300 altında) bir doktora gidip replasman tedavisine başlamam gerek.

İzmir merkeze taşınırsam artık o zaman bakacağım o işe de. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hardmuz    0
Ruthless, 7/29/2026 - 18:00 yazdı:

Ufak bir geri dönüş bırakayım:

Günlük 2mg ghkcu 32. gündeyim ve cildim ilk güne göre daha temiz, ergenlikten kalan belli belirsizden bir tık fazla sıkılmış sivilce izlerim daha az belli oluyor, 31 yaşa göre saçlarım zaten az dökülüyordu ama șu an o da bir tık azaldı diyebilirim banyoda net fark ediliyor, bebek saçlarının çıktığı söyleyenler var ama bende bunu göremedim. Ghk-cu'nun ikinci haftasıyla birlikte günlük 15mg(1 kapsül) Venatura marka çinko picolinate da almaya başladım hâlâ da devam ediyorum. İlk flakon janoshikde 82mg çıkan kırmızı kapak Çin ürünüydü 82mga göre ayarladım dozu şimdi ikinci flakondayim yine kırmızı kapak ama satıcı bazı flakonlarda düşük çıkma durumu olduğunu ve bunun %1 ihtimal olduğunu söyleyerek 100mga göre ayarlamamı söylediği için şu an 100 mga göre ayarlayıp öyle kullanıyorum yine 2mg devam. Fiyat: kırmızı kapak 25$

Şu fiyatlara asla bulamıyorum 50 mg 60 dolara alıyorum bir ipucu verinde hiz de alalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hiumutt    1
mnefb, 30.07.2026 - 23:25 yazdı:

Yok hayır kullanmıyorum. Sarms larıda bırakacağım zaten elimde işte kalanlar var. Daha evvel belirtmiştim Rad140 bile beni mahvetmişti. Yk11 ve S4 bittimi bir daha almayı düşünmüyorum.

TRT konusunda yüzde yüz haklısınız. TRT düşünüyorum çünkü Testosteron um çok düşük (300 altında) bir doktora gidip replasman tedavisine başlamam gerek.

İzmir merkeze taşınırsam artık o zaman bakacağım o işe de. 

Ben 6 ayda 2 defa kan sonuçlarıma baktırdım karaciğer yağlanması ve insülin direncine bağlı olarak testesteron 248 seviyesinde çıktı ama doktor bunu normal olarak gördü yağlanma ve insülin direnci azaldıkça artacaktır diye herhangi bir bir testesteron artırıcı kullanmayı uygun görmedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    6
hiumutt, 4 saat önce yazdı:

Ben 6 ayda 2 defa kan sonuçlarıma baktırdım karaciğer yağlanması ve insülin direncine bağlı olarak testesteron 248 seviyesinde çıktı ama doktor bunu normal olarak gördü yağlanma ve insülin direnci azaldıkça artacaktır diye herhangi bir bir testesteron artırıcı kullanmayı uygun görmedi

Bende de uzun süreli göbek yağı var insulin direncide var. Bende bunların etkisi olduğunu biliyorum ama Testo bu kadar düşükkende spor yapmak toparlanmak tahminimce daha zor oluyor. En aızndan ben baya zorlanıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    116
hardmuz, 5 saat önce yazdı:

Şu fiyatlara asla bulamıyorum 50 mg 60 dolara alıyorum bir ipucu verinde hiz de alalım

Forum kuralları gereği herhangi bir ipucu veremeyiz hocam biraz daha araştırma yapmanı tavsiye edebilirim anca

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hiumutt    1
mnefb, 18 dakika önce yazdı:

Bende de uzun süreli göbek yağı var insulin direncide var. Bende bunların etkisi olduğunu biliyorum ama Testo bu kadar düşükkende spor yapmak toparlanmak tahminimce daha zor oluyor. En aızndan ben baya zorlanıyorum.

Dışarıdan testosteron  aldığınızda beyin, vücutta yeterli hormonu algılar ve LH ile FSH hormonlarını salgılamayı durdurur. Bunun sonucunda testisleriniz kendi testosteronunu üretmeyi ve sperm yapımını kapatır. Testis üretimi baskılandığı için sperm sayısı sıfırlanabilir. İleride çocuk sahibi olmak istediğinizde üretimi geri döndürmek oldukça zor ve zaman alıcı bir tedavi gerektirebilir.Bu riske rağmen almayı düşünüyormusunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: uyhak
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Erkek 53 yaşında eklem ağrısı çeken birine başlıyorum aktif spor yapıyor eskiden sakatlık geçirdiği yerlerden prp olmuş 1-2 yıllık azalmış şimdi ghk-cu denemek istiyordu çevresinden duymuş krem sprey formlarını. günlük 1.5mg haftada 5gün olacak şekilde zphc marka bulabildim çinden satan arkadaşların gelince ona geçeceğiz 1-2 ay içinde sonuçları burayı güncellerim.
    • Yazan: Tarık34
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      SORULARIM:
      Ghk-Cu peptidi kullanan veya etkileri hakkında bilgisi olan var mı? Only Ghk-Cu cilt üzerinde ciddi anlamda olumlu bir etki yapar mı?  Tek başına kullanımda nasıl bir yan etki beklenmeli ve/veya beklenmeli mi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp