Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

matiquew133

Trenbolone acetat kullanacağım! zphc mi humax mı tercih etmeliyim?

Hangi markayı tercih etmeliyim?  

41 oy

1. 1. Hangi markayı tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

kisetet55    56
62cmbiddelt, 1 saat önce yazdı:

Satıcımda artık humax olmadığı için malesef zphc almak zorunda kaldım umarım dolu çıkar 🙏

Umarım dolu çıkar ama humax kullanmıştım içimden geçmişti benim.

yhy789, 39 dakika önce yazdı:

1. Elden alıyorum durumu bildireyim

En son nessie tren kullandım gayet memnundum ben. Her gece aşırı terlemeden dolayı uyaniyordum ama ben çok önceden stok yapmıştım güncel olanları bilmiyorum. Satıcının geri dönüşünü bize de bildirirseniz memnun oluruz hep beraber nitekim deca kürüne gireceğim ve nessie ürünlerini kullanmayı düşünüyorum. Bence sahibin güncel jano testlerini paylaşması şart oldu yoksa kötüye gidiyor durumlar.

yhy789, 39 dakika önce yazdı:

1. Elden alıyorum durumu bildireyim

En son nessie tren kullandım gayet memnundum ben. Her gece aşırı terlemeden dolayı uyaniyordum ama ben çok önceden stok yapmıştım güncel olanları bilmiyorum. Satıcının geri dönüşünü bize de bildirirseniz memnun oluruz hep beraber nitekim deca kürüne gireceğim ve nessie ürünlerini kullanmayı düşünüyorum. Bence sahibin güncel jano testlerini paylaşması şart oldu yoksa kötüye gidiyor durumlar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

62cmbiddelt    0
Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

benzil alkol oranı yok denecek kadar az, 1 bekleyen ilaç içerisinde %100 bakteri üremesi olduğu bariz. Her enjeksiyonumda apse yaptı, yani kullanacaksan 10 ml kullanıp bırakma. BA oranı düşükse eo kullanılmış olabilir, eo kullanılmış olsaydı eğer bu durumda ben illa ki reaksiyon alırdım. Vücudum ethyl oleata karşı hassas, BB oranı hakkında bir şey diyemiycem çökme vesaire olmadı. İlaç içeriğine bakarsak, %50 dolu olsa 350 acetat almış olurdum 1 hafta boyunca ki bunu da her türlü hissederdim. Bana kalırsa varsa %10'dur, HPLC testi olmadan bir şey diyemem.

Şu ülkede adam akıllı bir laboratuvar kurulmadığından dolayı artık deneyimle HPLC testini de geçtim GCMS testini bile veriyoruz ya... Gerçekten akıl alır gibi değil, ZPHC satıcıları ürünlerini çok seviyorlarsa adam akıllı ambalajında Janoshik'e gönderirler ve en kötü ihtimalle HPLC testi yaptırırlar. Ben ILACIN BOŞ olduğunu söylüyorum. Aksini iddia eden varsa, satıcısı olur müşterisi olur getirir bağımsız laboratuvar analiz raporunu beni burada özür dilemek zorunda bırakır. Biz de kulaktan dolma ilerlemeyiz artık.

Sence sorun satıcılardamı Zphc nin kendisindemi hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    81
Fuhrer, 12 saat önce yazdı:

benzil alkol oranı yok denecek kadar az, 1 bekleyen ilaç içerisinde %100 bakteri üremesi olduğu bariz. Her enjeksiyonumda apse yaptı,

Abi bu tren acetat bende de çok fazla ağrı ve acı yapmıştı omuzdan yaptığım enjeksiyonlarda omzunda deri altı su toplanıp baya omzumda apse yapıyordu, bu trene ait crp testim mevcut çünki yaptığı apse ôdem çok fazla olduğundan korkup test vermiştim iyikide vermişim crp uçmuş gitmiş, enjeksiyonda özellikle ilk tren kulansn birinde muhtemelen enjeksiyon bölgesinde çok ciddi hasara neden olabilir yani omzum bacağım ilacı bıraksam bile 2 3 hafta belki geçmedi 

IMG_2059.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    883
62cmbiddelt, 2 saat önce yazdı:

Sence sorun satıcılardamı Zphc nin kendisindemi hocam?

zphc'nin kendisinde

Rma, 2 saat önce yazdı:

Abi bu tren acetat bende de çok fazla ağrı ve acı yapmıştı omuzdan yaptığım enjeksiyonlarda omzunda deri altı su toplanıp baya omzumda apse yapıyordu, bu trene ait crp testim mevcut çünki yaptığı apse ôdem çok fazla olduğundan korkup test vermiştim iyikide vermişim crp uçmuş gitmiş, enjeksiyonda özellikle ilk tren kulansn birinde muhtemelen enjeksiyon bölgesinde çok ciddi hasara neden olabilir yani omzum bacağım ilacı bıraksam bile 2 3 hafta belki geçmedi 

IMG_2059.jpeg

trenle alakalı bir durum değil, kullandığı çözücüler ve filtrelemeyle alakalı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
62cmbiddelt    0
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

zphc'nin kendisinde

trenle alakalı bir durum değil, kullandığı çözücüler ve filtrelemeyle alakalı

O zaman siparişi hiç almadan geri yollamak faymada olur herhalde hiç çalışmayacaksa boşu boşuna vurmanın anlamı yok satıcı kabul ederse 30 ml humax ile değiştireceğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
62cmbiddelt    0
62cmbiddelt, 6 dakika önce yazdı:

O zaman siparişi hiç almadan geri yollamak faymada olur herhalde hiç çalışmayacaksa boşu boşuna vurmanın anlamı yok satıcı kabul ederse 30 ml humax ile değiştireceğim 

Humax 30 ml ler hakkında son durumlar ne bilgisi olan cevaplarsa sevinirim 30 mller boş deniyordu bir ara

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    76
62cmbiddelt, 17 dakika önce yazdı:

Humax 30 ml ler hakkında son durumlar ne bilgisi olan cevaplarsa sevinirim 30 mller boş deniyordu bir ara

humax 30ml yokki kanka

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
62cmbiddelt    0
sven, 4 dakika önce yazdı:

humax 30ml yokki kanka

Forumda gördüğümü hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim belki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    76
62cmbiddelt, 51 dakika önce yazdı:

Forumda gördüğümü hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim belki 

yok  kankam 30mli sadece zphc 30ml üretiyor türkiyede ben başka marka görmedim.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bikmiscan    13
Fuhrer, 15 saat önce yazdı:

benzil alkol oranı yok denecek kadar az, 1 bekleyen ilaç içerisinde %100 bakteri üremesi olduğu bariz. Her enjeksiyonumda apse yaptı, yani kullanacaksan 10 ml kullanıp bırakma. BA oranı düşükse eo kullanılmış olabilir, eo kullanılmış olsaydı eğer bu durumda ben illa ki reaksiyon alırdım. Vücudum ethyl oleata karşı hassas, BB oranı hakkında bir şey diyemiycem çökme vesaire olmadı. İlaç içeriğine bakarsak, %50 dolu olsa 350 acetat almış olurdum 1 hafta boyunca ki bunu da her türlü hissederdim. Bana kalırsa varsa %10'dur, HPLC testi olmadan bir şey diyemem.

Şu ülkede adam akıllı bir laboratuvar kurulmadığından dolayı artık deneyimle HPLC testini de geçtim GCMS testini bile veriyoruz ya... Gerçekten akıl alır gibi değil, ZPHC satıcıları ürünlerini çok seviyorlarsa adam akıllı ambalajında Janoshik'e gönderirler ve en kötü ihtimalle HPLC testi yaptırırlar. Ben ILACIN BOŞ olduğunu söylüyorum. Aksini iddia eden varsa, satıcısı olur müşterisi olur getirir bağımsız laboratuvar analiz raporunu beni burada özür dilemek zorunda bırakır. Biz de kulaktan dolma ilerlemeyiz artık.

Fuhrer hocamla aynı fikirdeyim zphc alınacak bir marka değil artık benim açımdan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10

orjinal zphc.com tren e kullandım kullanıyorum ampül formda olandan gayet etkili oldu yan etkiden ilk haftalar uyuyamadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    88
Rma, 4 saat önce yazdı:

IMG_2059.jpeg

Hocam kullandığınız markayla alakali olabilir bu durum. Ben de hayatımda ilk kez tren ace kullanmaya başladım noxy gün aşırı 0.5ml bacaktan yapıyordum çok hafif bi pip oluyor o da ertesi güne geçiyor su an 0.8ml vuruyorum ve galiba vücut alıştı o hafif pip de olmuyor 😅 optimum masteron ve testo p ile sizin yaşadığınız durumu yaşamıştım resmen oturmakta zorlanıyordum bir de masteron boştu yani 😂 artık nasıl bi ortamda üretildiyse, acemi zamanımıza denk geldi bi hata edip kullandık tövbe bir daha :)

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.