Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

PEPTIDTURKIYE

İGF 1 LR3 Nedir ? -Kullanım Rehberi

Önerilen İletiler

caikepro    9
Fuhrer, 6 saat önce yazdı:

igfin hipoglisemi riski yok

doktor musunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

caikepro, 6 saat önce yazdı:

doktor musunuz

igf-1 vücutta igf-1r reseptörlerine bağlanır doğrudan anabolizmayla ilişkilidir hipoglisemi gibi bir durum genellikle ortaya çıkmaz çünkü hormon zaten pankreas üzerinden çalışmaz. istisnai olarak ekstrem yükseklikte hibrit/çapraz reseptör eşleşmesi yapabileceği için hipoglisemi yapabilir. insülinin yaklaşık 10/1'i kadar etki gösterir adı üzerinde insülin benzeri büyüme faktörü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    131
gönderildi (düzenlendi)
caikepro, 7 saat önce yazdı:

doktor musunuz

Geçen gün kan testinde cki fazla çıktı doktor protein tozu yüzünden böbreklerinin haline bak dedi. Bence tr doktorlarından çokta birşey bekleme ztn (bilenler harici😁)

Emin ol bu adam %90 lık doktor kesiminden daha bilgili konuşuyor

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    982
caikepro, 17 saat önce yazdı:

doktor musunuz

hayır, sen?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    355
Rma, 10 saat önce yazdı:

Geçen gün kan testinde cki fazla çıktı doktor protein tozu yüzünden böbreklerinin haline bak dedi. Bence tr doktorlarından çokta birşey bekleme ztn (bilenler harici😁)

Emin ol bu adam %90 lık doktor kesiminden daha bilgili konuşuyor

Kreatin kinazdan böbreklerinde sorun olduğu sonucunu nasıl çıkarmış acaba çok cahiller

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    982
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Kreatin kinazdan böbreklerinde sorun olduğu sonucunu nasıl çıkarmış acaba çok cahiller

tıppı akademik eğitimde tutarsan, maaş için yapılacak bir meslek durumuna düşürürsen, uzmanlık sınavında en çok puan isteyen dallar en kolay dallar olursa, doktorluğu bir sanat olarak değil de iş olarak yaptırmaya çalışırsan olacak onlar.

aile hekimlerinin görevi dahiliyeye yönlendirmek, dahiliyenin görevi tansiyon varsa ecoprin yazmak şeker varsa metformin yazmak. Ürolojiye gidip de sorununu açıklasan kullanma etme cart curt diyip yollamak, en baba 1 sustanon verip postalamak. 5 dakika tedavi süresi ile sana hayat kaliteni arttıracak bir reçete sunmayacak, amacı döner sermayeden parasını almak. Sonuç olarak doktorun amacı sorunu çözmek değil seni postalamak.

Bu dediğin protein tozu olayını hepsi aynı şekilde sunar, kreatin içme onu içme sporu az yap ıvır zıvır. Çünkü "kimsenin bir şey bilmediği yerde sen herşeyi bilebilirsin" mantığı ön planda. 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    355
Fuhrer, 14 dakika önce yazdı:

tıppı akademik eğitimde tutarsan, maaş için yapılacak bir meslek durumuna düşürürsen, uzmanlık sınavında en çok puan isteyen dallar en kolay dallar olursa, doktorluğu bir sanat olarak değil de iş olarak yaptırmaya çalışırsan olacak onlar.

aile hekimlerinin görevi dahiliyeye yönlendirmek, dahiliyenin görevi tansiyon varsa ecoprin yazmak şeker varsa metformin yazmak. Ürolojiye gidip de sorununu açıklasan kullanma etme cart curt diyip yollamak, en baba 1 sustanon verip postalamak. 5 dakika tedavi süresi ile sana hayat kaliteni arttıracak bir reçete sunmayacak, amacı döner sermayeden parasını almak. Sonuç olarak doktorun amacı sorunu çözmek değil seni postalamak.

Bu dediğin protein tozu olayını hepsi aynı şekilde sunar, kreatin içme onu içme sporu az yap ıvır zıvır. Çünkü "kimsenin bir şey bilmediği yerde sen herşeyi bilebilirsin" mantığı ön planda. 

Bilmedikleri şeye bilmiyorum diyemiyorlar bence en büyük sorun bu günde 12 saat ayt tyt çalışıp doktor oldularya her şeyi bilmeleri lazım 😂 bana testosterone kullandığım için vücudumun büyüme hormonu ve prolaktin salgılamayacağını söyleyen dahiliyeci oldu, başta başka hormonların salgılanmaz dedi ben de bakalım ne kadar biliyor diye kıllığına ne salgılanmaz dedim ve patladı 😂 bilmiyorum demek bu kadar zor olmamalı mesela forumda tren, deca ile alakalı soru gelince ben kullanmadım başka arkadaşlar yardımcı olur diyebiliyorum, bu kadar okumuş etmiş insanların emin değilim, bilmiyorum diyemiyor olması çok enteresan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    982
berkay16, 6 saat önce yazdı:

Bilmedikleri şeye bilmiyorum diyemiyorlar bence en büyük sorun bu günde 12 saat ayt tyt çalışıp doktor oldularya her şeyi bilmeleri lazım 😂 bana testosterone kullandığım için vücudumun büyüme hormonu ve prolaktin salgılamayacağını söyleyen dahiliyeci oldu, başta başka hormonların salgılanmaz dedi ben de bakalım ne kadar biliyor diye kıllığına ne salgılanmaz dedim ve patladı 😂 bilmiyorum demek bu kadar zor olmamalı mesela forumda tren, deca ile alakalı soru gelince ben kullanmadım başka arkadaşlar yardımcı olur diyebiliyorum, bu kadar okumuş etmiş insanların emin değilim, bilmiyorum diyemiyor olması çok enteresan.

o bizim insanımızın adeti, mâlum kurtlar vadisiyle yetişmiş milletiz. Bir laptop ile dünya bankasını hackleyen polat alemdarsa 20 sene ÖĞRETIM hayatı görmüş doktorumuz 2 tane maddeyi mi bilmeyecek? Eğitim ile öğretimin temel farkı öğretimde bir şeyleri dayatırsın, sınavı geçene kadar. ama eğitimin sınavı hayattır, içinde yoksa ne kadar dayatırsan dayat...

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp