Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Winterrrrrr

Elimdeki iran menşeili testosteron orijinal mi sahte mi?

Önerilen İletiler

STRESSAVAR    1
hectordoyle, 04.09.2026 - 19:16 yazdı:

Testo konusunda kafam rahat olsun diyorsan zphc al. Şu zamana kadar zphc testo kullanıpta boş gelen birine denk gelmedim (zphc medicine olanı saymıyorum). Ben de kullandım yakınımdakiler de güncel olarak kullanan var, gayet memnunum. Cooper a da şans ver güncel olarak kullanıyorum ve memnunum

hocam cooper da cypionate mi kullanıyorsunuz sanırım enathat şeklinde yok cooper? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ruthless    151
klorsex, 10 saat önce yazdı:

hocam temin ettiğiniz fiyat neydi 2200tlye temin edeceğim stok olarak alacağım kış için 

1000e alıyorum ben hocam sana da tavsiyem hemen satıcının değiştir max 1200-1300 verilir irana zaten ucuz ve dolu diye alıyoruz çok fazla kâr koyuyor aç gözlü satıcılar 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    842
STRESSAVAR, 1 saat önce yazdı:

hocam cooper da cypionate mi kullanıyorsunuz sanırım enathat şeklinde yok cooper? 

Evet cooper cypionate kullanıyorum, enanthate formu var normalde ama aldığım kişide yoktu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    54
Ruthless, 1 saat önce yazdı:

1000e alıyorum ben hocam sana da tavsiyem hemen satıcının değiştir max 1200-1300 verilir irana zaten ucuz ve dolu diye alıyoruz çok fazla kâr koyuyor aç gözlü satıcılar 

Sağolun hocam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta    5
levenna, 9 saat önce yazdı:

Hocam kullanmaya başladınız mı? Test falan var mi? Benimki de aynı şekilde ampuller farklı birbirinden 😃 

Daha dün ilk enjeksiyonu yaptım 4 hafta sonra vericem test

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    15
Sparta, 21 saat önce yazdı:

Daha dün ilk enjeksiyonu yaptım 4 hafta sonra vericem test

Ben de düm yaptım. Muhtemelen aynı satıcıdan aldık hayırlısı bakalım. 2 hafta sonra vermeyi düşünüyorum ben de. Normalde hemen veririm ama kanımda başka markanın testosu oldugu icin anlayamam.

hectordoyle, 04.09.2026 - 19:16 yazdı:

Testo konusunda kafam rahat olsun diyorsan zphc al. Şu zamana kadar zphc testo kullanıpta boş gelen birine denk gelmedim (zphc medicine olanı saymıyorum). Ben de kullandım yakınımdakiler de güncel olarak kullanan var, gayet memnunum. Cooper a da şans ver güncel olarak kullanıyorum ve memnunum

@hectordoyle Hep zphc ile panpharmayi beraber kullandigim icin aklimda soru isareti kaldi. Sadece zphc ye gectikten sonra ilacim bos mu diye triplere girdim cunku 3 kilo verdim direk panpharmayi kestikten 3 hafta sonra.

Elimde zphc, nessie ve bu 2030 skt li iranlar var fakat ampullerin farkli olmasi da kafamı karıştırdı. Tekrardan bir test vermem lazım galiba.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    45
levenna, 20 saat önce yazdı:

Ben de düm yaptım. Muhtemelen aynı satıcıdan aldık hayırlısı bakalım. 2 hafta sonra vermeyi düşünüyorum ben de. Normalde hemen veririm ama kanımda başka markanın testosu oldugu icin anlayamam.

@hectordoyle Hep zphc ile panpharmayi beraber kullandigim icin aklimda soru isareti kaldi. Sadece zphc ye gectikten sonra ilacim bos mu diye triplere girdim cunku 3 kilo verdim direk panpharmayi kestikten 3 hafta sonra.

Elimde zphc, nessie ve bu 2030 skt li iranlar var fakat ampullerin farkli olmasi da kafamı karıştırdı. Tekrardan bir test vermem lazım galiba.

2030lara geçişinden sonra 4 hafta bekleyip total,serbest,e2,shbg testi ver anlarsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229
KAVINSKI, 12 saat önce yazdı:

2030lara geçişinden sonra 4 hafta bekleyip total,serbest,e2,shbg testi ver anlarsın.

4 hafta beklemesine gerek yok, bence 2 hafta sonra gitsin de emin olsun 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    842
levenna, 08.09.2026 - 17:56 yazdı:

3 kilo vermenin bir sürü nedeni olabilir ancak dediğim gibi şuana kadar boş zphc testoya denk gelmedim. Güvenmiyorsan almayabilirsin ben de mesela dvp markasına güvenemiyorum o yüzden alıp denemek istemiyorum, ayrıca bana boş yeni seri nessie testosunu satan kişi satıyor dvp yi 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    15
hectordoyle, 1 saat önce yazdı:

3 kilo vermenin bir sürü nedeni olabilir ancak dediğim gibi şuana kadar boş zphc testoya denk gelmedim. Güvenmiyorsan almayabilirsin ben de mesela dvp markasına güvenemiyorum o yüzden alıp denemek istemiyorum, ayrıca bana boş yeni seri nessie testosunu satan kişi satıyor dvp yi 

Evet hocam haklısınız belki de kuruntu yapıyorum cunku diyet uyku su alimi falan her sey cok etkiliyor kiloyu ozellikle kurdeyken.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229
levenna, 10 dakika önce yazdı:

Evet hocam haklısınız belki de kuruntu yapıyorum cunku diyet uyku su alimi falan her sey cok etkiliyor kiloyu ozellikle kurdeyken.

Hocam 1 gun içinde 90 uyanıp 100 uyuyup 93 kalktığımı bilirim kürdeyken aynaya bak gerçekten tartı çok yanıltıyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: colw1n
      Hepinize merhaba arkadaşlar,
      Önceden aynı satıcıdan Overdose marka bir kür yaptım ve cruise döneminde de overdose kullandım. Satıcı tavsiyesi üzerinde iran testoya geçtim ve bugün test vermemin sonucunda hüsrana uğradım. Ancak satıcı başka dış etkenler olabileceğini söyledi ben yine de buraya konu açıp sizlere danışmak istiyorum.
      Overdose Testo enanthate haftada 200mg kullanırken ki testim;

İran testo 500mg + 400 overdose rimo kullanırken ki testim;

Aynı zamanda iran cinna sipariş geçmiştim paranın yarısını attım yarısı bende sizce iptal edeyim mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp