Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Winterrrrrr

Elimdeki aburaihan iran testosterone orijinal mi sahte mi?

Önerilen İletiler

Trenx    96

Kullandıysan tahlil ver bizi de bilgilendir diyecektim :D  orijinal olup olmadığı tasarımla belli olmuyor. Paylaştığın görsel orijinal duruyor ama önemli olan ilacın içeriği onu da ancak kullanıp test vererek anlayabilirsin. Forumda Aburaihan enantath konularına bak hepsi aynı tasarım seninkinde de sorun görünmüyor ama sana sahte ya da orijinal mi cevabını ya satıcın ya da tahlil sonuçların söyler.

tarihinde Trenx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    87

İran enanthate nin ömrümde ne sahtesini duydum ne gördüm. 20 yıldır sahtesi var diye konuşulur bir tane ispat yoktur :D 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Winterrrrrr    0
Trenx, 11 dakika önce yazdı:

Kullandıysan tahlil ver bizi de bilgilendir diyecektim :D  orijinal olup olmadığı tasarımla belli olmuyor. Paylaştığın görsel orijinal duruyor ama önemli olan ilacın içeriği onu da ancak kullanıp test vererek anlayabilirsin. Forumda Aburaihan enantath konularına bak hepsi aynı tasarım seninkinde de sorun görünmüyor ama sana sahte ya da orijinal mi cevabını ya satıcın ya da tahlil sonuçların söyler.

Anladım hocam teşekkürler cevap için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    34

yeni mi aldin kutusu ne kadardi bunlar benim sorularim.Orijinalligine gelirsek cok buyuk ihtimal orijinal irandir ilacin ama vurup direkt kan ver testini buraya at total testine bakalim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    41
Adrian, 13 saat önce yazdı:

İran enanthate nin ömrümde ne sahtesini duydum ne gördüm. 20 yıldır sahtesi var diye konuşulur bir tane ispat yoktur :D 

Ben kendim şahit oldum. Enjeksiyonunu kendim yaptığım kişinin testosu maalesef düşük çıktı. Yine tanıdığım bir başka kişinin de sonuç aynı şekilde hüsran. maalesef İran'ın da sahtesi var ve ayırt edilebilir değil orjinali ile.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    96
kisetet55, 9 saat önce yazdı:

Ben kendim şahit oldum. Enjeksiyonunu kendim yaptığım kişinin testosu maalesef düşük çıktı. Yine tanıdığım bir başka kişinin de sonuç aynı şekilde hüsran. maalesef İran'ın da sahtesi var ve ayırt edilebilir değil orjinali ile.

Bu son zamanlarda çoğu kişide aynı sorunlar yaşanıyor bir kaç konuda da tartışıldı. Bizzat kendim 500mg testo 400mg bolde kullanıyorum aburaihan geçen hafta bitti son 3 aylık kontrollerde >15 olması gereken değer 500mg kullanımda bile 12-13 küsürlerde dolaşıyordu. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.861
Adrian, 22 saat önce yazdı:

Malesef kan tahlili görene kadar bende inanmıyordum. En az 5 kişinin kan tahlilini gördüm. Antalyadaki malum şahıstan alınma...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    87

Açıkcası hiç denk gelmedim fakat bu kadar çok kişi de bu problem çıktıysa elbet böyle bir durum vardır, söz konusu para olunca insanların yapamyacağı şey yok sonuçta, şimdi sizin yüzünüzden bende kan vereceğim :) 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dorukk    3

10 haftadır aburaihan kullanıyorum ilk testlerim hep +1500 çıkardı fakat son testimde 1480 falan çıktı ve hepsini tek yerden aldım aynı seri. Şu an teste gidiyorum tekrar, 3 hafta geçti. dün sabah 10.00 da enjeksiyon yaptım bakalım bu sefer ne çıkacak. Akşama doğru sonuçları atarım. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dorukk    3

Arkadaşlar sabah test verdim. Normalde serbest testosteron da bakıldı ama çıkmamış yarın laboratuvarı arayıp öğreneceğim fakat 3 hafta önce verdiğime yakın çıkacağını sanıyorum 140-150 arası çünkü total testo seviyem hemen hemen aynı ve e2, prolaktin vs de aynı seviyelere yakın çıkmış. Haftalık 250 ve 375 kullandığım dönem her zaman 1500+ çıkan değer şu an 500 alırken bu seviyede çıkıyor yanında da 300 rimobolan alıyorum. Dozlarımı haftanın 3 gününe yayarak yapıyorum pazartesi 250 testo 100 rimo, çarşamba 125 testo 100 rimo ve cuma 125 testo 100 rimo şeklinde. Açıkçası dozajı 375 e geri çekip yine mi test versem diye düşünmüyor değilim. Aldığım kişi aynı kişi tek parti hepsi. 250 vurup +1500 aldığım da aynı 500 vurup 1400 aldığımda. Bu arada doğal testo seviyelerim her zaman 900-1000 arasında çıkardı serbest testo değerimde her zaman 30-35 arası.

684863e7dc1a8_Ekrangrnts2025-06-10195004.png.d51b8ad93bbe7b851e551b33645a34da.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emsalsiz    2
Adrian, 08.06.2025 - 23:48 yazdı:

Konu ile alakasız olarak merak ettiğimden soruyorum, sahtesi neden üretilmiyor sonuçta repütasyonu yüksek üretip dolu diye pazarlamak daha kolaydır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.