Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sherlock91

Kürde bazı değişimler olabilir mi ?

Önerilen İletiler

Sherlock91    4

abiler kardeşler dün bir konu açmıştım ve kürü yarida birakicaktim fakat tavsiyeleriniz üzerine bazı değişimler yapmak fikrindeyim. Oncelikle kilom 70 boyum 1.75. 13 ay fitness gecmisi 6 yil amator futbol gecmisim var. Kür amaci: gobek ve beldeki fazla yagi atip hatları çıkarmak azcikta olsa kas kazanabilmek. Bu ilk Kürüm  ve ilk 3 hafta bitti sayilir. Kürde ilk 2 hafta testo propionat 300 mg  2 gunde 1 olarak vurdum 3. Haftadan 8. Haftaya dek 400 mg vuracagim. Boldenonu ilk 4 hafta 200 mg sonraki 4 hafta 400mg, masteronu sabit haftada 300 mg vuruyorum. Proteini 250 gramdan tavsiyeleriniz uzerine 175 grama cekip karbonuda 50 gramdan 275-300e cektim. Masteronun antiostrojen ozelligi oldugu icin Kur içi cinko ve c vitamini bol su glutamin disinda koruyucu vb bsy almiyorum. Asıl konu şu. Kürbana asiri yorgunluk ve guc kaybi yapti bunu az miktarda karbon almama ve masteronun fazla geldigine bagladim ve dozaj larda  da sizden tavsiyeler istiyorum. Testoyu haftada 400 boldenonu 4. Haftaya kdr 200 sonraki 4 hafta 400 vurup masteronu sadece pazartesi 100 mg alsam olur mu ?  

20170724_080513.jpg

tarihinde Sherlock91 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sherlock91    4
fvx, 19 dakika önce yazdı:

masteronu bence hiç kullanma heleki 100mg kullancagına hiç kullanma gereksiz olur tamamen

Peki 200 yapmali miyim ? Hic kullanmazsam antiostrojen olarak bsy almalimiyim kür icinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fvx    101
Sherlock91, Bir saat önce yazdı:

Peki 200 yapmali miyim ? Hic kullanmazsam antiostrojen olarak bsy almalimiyim kür icinde

masteronu cıkar direk sana tavsiyem beslenmene dikkat et , bu dosajlarda cok bişey olucagını sanmam ama elinde arimidex bulundur yinede yan etki görürsen 3 günde bir yarım tablet başla 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sherlock91    4

Tamamdır teşekkürler 😊

fvx, 4 saat önce yazdı:

masteronu cıkar direk sana tavsiyem beslenmene dikkat et , bu dosajlarda cok bişey olucagını sanmam ama elinde arimidex bulundur yinede yan etki görürsen 3 günde bir yarım tablet başla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eserutkur09    19

Proteinini 100 120 grama çek hacı allah aşkına siz o proteinlerin hepsini sindirdiğinizi falan mı sanıyorsunuz , bakın arkadaşlar abartmayın herşeyin fazlası zarar, herşeyi kararında alacaksın, hiçbirşeyden de kısmayacaksın. Sen düşür o proteini 100 grama, karbıda 250-300 arası al , sebze ye bakliyat ye meyve ye. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Proteini 100 e falan dusurme sakın, 50 kg bayan sporcular bile 100 den fazla alıyor. 70 kg erkek sporcu kürdeyken 100 gr protein oneriyorsunuz lutfen boyle bilgiler vermeyin. En az yiyecegin 70 kiloysan 140 gr proteindir. 180 e kadar da alabilirsin. Vucut sandıgınız kadar beceriksiz bi yapı degildir,en az kilonuzun 2 katına kadar sindirir proteini daha fazlasını da sindirir, sadece cok abartmamak gerek 200-250 lere cıkan var 70 kg olup,70 kg adamın abartmıs hali dedigim gibi en fazla 180 gr olmalıdır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eserutkur09    19

Bende herşeyin bu kadar abartılması taraftarı kesinlikle ve kesinlikle değilim kendim 80 kiloyum hiçbir zaman 120 130 gram proteinin dışına kesinlikle çıkmam gerek yok... Yenmesi gereken bir sürü yiyecek var, bir öğün daha fazla protein almaya çalışacağınıza o öğünde bakliyat yiyin, yeşil sebzeler yiyin , meyve yiyin, kuruyemiş yiyin, hele ki yiyeceğiniz alacağınız protein marketlerde ki tavuk göğsünden ise kendinize zaten steroid kullanarak eziyet ediyoruz birde bunları yapmayın... 1 öğün fazla tavuk göğsüne hertürlü sebzeyi tercih ederim...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.