Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

serdare

Patlayıcı güç+dayanıklılık+hız ve atletik görselimi geliştirecek kür planlaması hk.

Önerilen İletiler

serdare    3

Merhaba hocalarım,

Yaklaşık 1 yıl 3 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. Şu anda aktif olarak hem minder güreşi (kulüp düzeyinde) hem de boks antrenmanları yapmaktayım. Amacım; sadece estetik bir vücut değil, aynı zamanda patlayıcı güç, dayanıklılık ve hız gibi atletik performans değerlerimi maksimum seviyeye taşımak. Henüz yaşımın bu tarz bir kür için erken olduğunu düşünüyorum. Şu an sadece araştırma ve bilgi toplama aşamasındayım. İlerleyen 1–2 yıl içinde maddi imkanlarım daha da iyileşecek ve o zamana kadar hem vücudumu hem bilgimi olgunlaştırmak istiyorum. Ancak şimdiden kullanmayı düşüneceğim maddeler üzerine fikir edinmek, gerekiyorsa bazı ürünleri önceden stoklamak istiyorum.

Bilgilerim:

• Boy: (180cm)
  • Kilo: ( 79 kg)
  • Kol ölçüsü: (42 ) 

Antrenman kesitleri:

• Bench Press (düz sehpa) – 100kg  / 6 tekrar  
  • Z Bar Curl – 25 + 25 kg / 6 - 8 tekrar
  • Deadlift – 200kg / 2tekrar
  • Overhead Shoulder Press ( barbell) – 70kg/ 8 tekrar 
  • Leg Press – 200 kg / 8tekrar
  • Dumbbell Curl (tek kol) – 20kg  /6 - 8  tekrar sırt sonrası güç kalmıyor 

Düşündüğüm Kür Planı (İlk Aşama İçin Olası Stack):

• Testosteron Enanthate: 375 mg / hafta  
  • Boldenone: 250 mg/hafta 

Güncel Form:

e5bf5ad4-cfd0-4fa4-9064-8deaa1a47226.thumb.jpg.56a030a4ffe5a9893e5bad73b7e9b35a.jpg 7e637282-02f7-44c5-baf6-ed321f1a5e00.thumb.jpg.4104537e4444163890973526577f8ac3.jpg 683b3d4684f90_dce548a4-f8e8-41cf-87f8-5c5190d91bd3(1).thumb.jpg.49437747566201c7c792120da9c2574c.jpg 100f411c-3842-4c0d-b17e-27700c152cf3.thumb.jpg.90e7ad332617e645c8204cb734dd86ce.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    81

Fiziğin ve boyun gayet güzel doğal olarak çok daha güzel yerlere gelebilirsin. Sana öneri verecek olursak emin ol ilerisini hiç beklemeden hemen sipariş vereceksin :)  Forumda bolca vakit geçir ve açılan konulardan bilgi edin emin ol hayatında duymadığın ilaçlar/etkiler/yan etkiler hakkında istemediğin kadar bilgi edinebilirsin. İlaç satın alıp vücuda enjekte etmek kadar kolay bişey yok ama sonrasında geri dönülemeyecek sıkıntılar yaşayabilirsin. Aşağıya bıraktığım konulara göz at ve kendin için hepsini yorumlarıyla beraber oku.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    298

boldenon düşünerek hayatının hatasını yapıyorsun dostum, çoğu steroid kan yoğunluğunu arttırır. Halotestin, mibolerone veya clenbuterol gibi uyarıcılar sana yarar. Onun dışında güreş diyorsan güreşçilerin kürlerini burada çoğu kişi tahmin edemez. 2gr'a yakın testosteron enanthate ortalama 1gr 2 gr deca kullanıyorlar haftalık. GH'lar havada uçuşuyor, yani anlayacağın profesyonel anlamda bu işi yapmış bir güreşçi sana daha çok yardımcı olur. Burada sana yapmaman gerekenleri söyleyebiliriz. Bunların başında boldenon gelir, sakın bunu düşünme. Kardiyovasküler kapasiten %60 düşer zaten boldenon ile. Patlayıcı kuvvet çalışmalısın. Clean&Jerk tarzı hareketler yapmalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Osman059    3

Neredeyse yürümeye başladığımdan beri sporla iç içeyim. Sayısız mücadele sporunda derecelerim oldu ve eski milli sporcuyum. Sen daha çok gençsin; kendine sorman gereken en temel soru şu: Güreş, boks ya da her ikisinde profesyonel bir kariyer hedefin var mı?

Eğer cevabın “evet” ise, bu arzunun ve isteğin ötesinde, gerçekten bu alanlarda doğal bir yeteneğe sahip misin? Kendine dürüstçe “evet” ya da “hayır” diye cevap ver.

Mesela, genetik yapın çok iyi olmayabilir. Antrenmanların, beslenmen, kullandığın destekler ve disiplinin kusursuz olsa bile, sırf genetik dezavantajın nedeniyle vücut geliştirmede profesyonel düzeyde büyük başarılar elde edemeyebilirsin. Öte yandan, bazı kişilerin genetiği olağanüstüdür. Kötü beslenme, eksik antrenman ve bilinçsiz destek kullanımıyla bile, birçok kişinin zorlanarak ulaştığı formu kolaylıkla koruyabilirler. (Bu örneği konuyu daha iyi anlayabilmen için verdim.)

Mücadele sporları da bunun gibidir. Elbette zamanla ve düzenli çalışmayla kendini geliştirebilirsin. Ancak bazı şeyler doğuştan gelir. Bu tanrısal armağanı disiplinli çalışmayla olağanüstü seviyelere taşıyabilirsin.

Ancak unutma: Türkiye gibi bir ülkeden çıkıp mücadele sporlarında dünya klasmanında en üst seviyeye ulaşmak, birinci dünya ülkelerinin vatandaşlarına kıyasla çok daha zordur. Hem finansal olarak, hem de burada açıkça yazamayacağım başka sebeplerle bu yol daha engebelidir. Fakat imkânsız değildir.

Eğer 18 yaşındaysan ve henüz İngilizce bilmiyorsan, mutlaka İngilizce ve en az bir yabancı dil daha öğrenmeye odaklanmalısın. Aynı zamanda, E-Ticaret, YouTube, borsa, yazılım gibi alanlarda kendini geliştirmeni öneririm. YouTube üzerinden ücretsiz araştırmalar yapabilir veya Udemy gibi platformlardaki uygun fiyatlı ama kaliteli eğitimlerden yararlanabilirsin.

Senin yaşındaki biri için kişisel gelişim, eğitim ve finansal okuryazarlık, her şeyden daha değerlidir.

Elbette spor sağlıklı bir yaşam için hayatımızın bir parçası olmalı. Ama olaylara biraz daha geniş bir pencereden bakmanı öneririm. Daha yolun çok başındasın ve önünde sayısız fırsat var.

Hayatın her alanında sonsuz başarılar dilerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KreatinEnjoyer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Testo e. bolde u. haftalık 500'er mg kürümün yaklaşık 10. haftasını bitirdim 10 gün ara verdim ve enjeksiyon yaptım 112 kg den 107 kgye düştüm hastalık sebebiyle 2 haftadır enjeksiyona devam ediyorum yaklaşık 3 haftalık bir enjeksiyonum kaldı ve gücüm çok düştü 120 kg bench yaparken bile zorlanıyorum.
      SORULARIM:
      Bunun sebebi küre 10 gün verdiğim ara mıdır? Yoksa vücut kürün top gücüne ulaşmış mıdır ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Aragontak
      Merhaba,
      ilk kürüm 12 haftalık ilk 6 hafta 1/1 test bolde haftada 2 enjeksiyon son 6 hafta 1/1 3 enjeksiyon son 4 sabah öğle akşam ox ve winstrol  son 3 haftaya girdim ama mide bulantısı halsizlik güçten düşme ve aşırı bi iştah kaybı yaşıyorum antrenman verimim bile aşırı düştü bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi? 
    • Yazan: ggaridesgafa
      Herkese iyi forumlar,
      170 kilodan 125 kiloya bir düşüş yakaladım ancak güç konusunda halen çok tatmin olmuş değilim bunun için 4, 5 haftalık pct gerektirmeyen ürün kullanmak istiyorum mk677 şuan yağ oranımın yüksekliğinden çok etkili olmayacaktır diye düşünüyorum oxandorolne kullanmayı düşünüyorum yada neler tavsiye edersiniz oral tablet öncelikli?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: `Tesron
      Esselamun Aleykum, Nasılsınız ?
      Arkadaşlar ben hiç bir şekilde Soğuğa dayanamıyorum. Soğuğa karşı hiç bir şekilde direncim yok. Milli Savunma Üniversitesini kazandım, öncesinde bir Emekli Albay eşliğinde Hard Askeri eğitim aldım hepsini başarıyla geçtim fakat soğuk işini bi türlü çözemedim. Evet kafada bitirdiğim için sorun etmediğim için Soğuk Dayanımını da geçtim fakat her türlü resmen donuyorum titriyorum dişlerim birbirine çarpıyor. Bununla ilgili önerisi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
      Teşekkürler.
      @metinav @rastlantisal @SERKO @SPECTRE
    • Yazan: BGslayer
      Merhaba saygıdeğer dostlarım ve hocalarım ben şuanda 2. kürümde ve 11. Haftadayım ve haftaya bitireceğim ancak şöyle bir durum var ilk 6 haftada yaptığım spora göre (bilek güreşi) inanılmaz bir güç artışı sağladım fakat 6. Hafta ile 11. Hafta arasında hiç güç artışı sağlamadım kürüm şöyle
      Haftada 3 enjeksiyon, enjeksiyon başına:
      250 Mg sustanon 100 Mg NPP(Iran Pharma) 100 Mg rimobolan Ayrıca kür içinde; 2 günde 1 tane arimidex, günlük 50 mg proviron ve nac 600
      Kullanıyorum. Örnek vermek gerekirse küre başlarken bar ile biceps curl'de 55 kilo 5x5 çalışıyordum, 6. Haftada bu değer 75 kg 5x5'e kadar çıktı ancak 6. Haftadan sonraki 5 haftalık süreçte aniden 7 kilo aldım fakat hiç güç artışı göremedim. Sulu bir görüntüm yok su tuttuğunu da görmedim. Engin bilgileriniz ile aydınlatılmayı bekliyorum dostlar iyi günler hepinize

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.