Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kurebolic

Ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatı sonrası tb-500 ve bpc 157 kullanımı uygun mu?

Önerilen İletiler

kurebolic    0

Arkadaşlar selam,

4 ay önce ön çapraz bağ ve menüsküs ameliyatı oldum. Peptid tedavisi kullanmak istiyorum. Araştırmalarım sonucu TB-500 ve BPC-157 ürünlerini uygun buldum ancak bilenlerden tavsiye almak istiyorum. Hem kullanımı hem de dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Hayırlı forumlar...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.846

Bpc-157 sabah uyanır uyanmaz tb500 akşam yatmadan önce kullanırsın. 200 mcg işini görecektir. Çok fazla sahtesi var forumda marka alışverişi yap öyle al. Hafif kilolarla çalış bölge kanlansın. İyileşmene göre yavaş yavaş ağırlık artırırsın. Önceliğini arka bacağa verirsin. Arka bacak çalışırken ağrı yoksa onu güçlendirmeye yönelik antrenman yap. Arka bacağın güçlü olursa tendonlarına binen yük azalacaktır. 2,3 set ısınıp öyle çalıştır bacağını geçmiş olsun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Osman059    3

Kendime arkadaş aracılığı ile peptid getirirken bir yakın dostum içinde tb500 bpc 157 mix getirmiştim biolab marka sitesinden aldık direk.
En son kullanıyordu, şu anda 5-6 hafta gibi bir süre olmuştur.
Nasıl kullandığını ve sonuçların ne olduğunu sorarım ve buradan paylaşırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Osman059    3
Osman059, 5 saat önce yazdı:

Kendime arkadaş aracılığı ile peptid getirirken bir yakın dostum içinde tb500 bpc 157 mix getirmiştim biolab marka sitesinden aldık direk.
En son kullanıyordu, şu anda 5-6 hafta gibi bir süre olmuştur.
Nasıl kullandığını ve sonuçların ne olduğunu sorarım ve buradan paylaşırım.

Şu anda kullanmıyor muş, sadece omuz bölgesinden enjekte ediyor muş sabaha ve akşam olmak üzerine 2 defa 500 mcg - 500 mcg.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kurebolic    0
Osman059, 2 saat önce yazdı:

Şu anda kullanmıyor muş, sadece omuz bölgesinden enjekte ediyor muş sabaha ve akşam olmak üzerine 2 defa 500 mcg - 500 mcg.

ne gibi farklar görmüş hocam, bir de site uk olan dimi? ne kadar kullandığını da sorayım son olarak :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Osman059    3
kurebolic, 4 saat önce yazdı:

ne gibi farklar görmüş hocam, bir de site uk olan dimi? ne kadar kullandığını da sorayım son olarak :)

Sonu eu olandan aldık.
Dediğin siteyi kontrol ettim ikisinde yazan mail ve telefon numaraları aynı büyük ihtimal ile biri avrupa içinde daha yaygın diğeri İngiltere vb. ülkeler de ancak her ikisi de aynı firmaya ait siteler gibi duruyor.
40 gün kullanmış, günlük 1.000 mcg bpc157 ve 1.000 mcg tb500'e eş değer kullanmış, ona aldığımız ürünler mixti aynı flakonda ikiside var, bir flakon 5 mg tb500 5 mg bpc157 içeriyor.
Motordan düştüğü için omuzundan ameliyat olmuştu, ameliyat olduktan 7-8 ay sonra kullandı peptidleri.

Peptidlerden sonra omuzunu çok daha iyi çok daha toparlanmış hissediyormuş, şu anda spora gitmiyor, spora gittiğinde omuz nasıl tepki verir bilmiyorum dedi. Genel olarak memnun kalmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Zappa88
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Bu markanın ürünü Lawlesslabs’ın yarı fiyatına geliyor. Fakat kalitesinden emin olamadım.
      SORULARIM:
      Kullanan veya çevresinde kullanmış olan var mı? Nasıl sonuçlar aldınız? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.