Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

oppomer

Testo e. - rimobolan - npp kürü hk.

Önerilen İletiler

oppomer    11

Merhaba,

64kg, 1.75 boy ve 43 yaşındayım, aralıklı spor geçmişim var, küre başlayana kadar aralıksız yaklaşık 8 ayım dolmuş olacak, 12 sene önce 10 haftalık 250-500mg testo ve 200mg rimo kürü yapmıştım. testo optimum marka, rimo ise eczaneydi. sporu bırakınca kazandığım herşey gitmişti (bırakmasaydım bir kısmını koruyabilirdim sanırım), skinny fat vücudum var. 3 sene önce sol kalça kemiğinden ameliyat oldum dolayısıyla deadlift tarzı egzersizler yapmıyorum. ağır kilolarda çalıştığım zaman oturarak veya yatarak yapılan egzersizleri tercih ediyorum. Şu an ortalama 2800kalori, 400gr karbo, 140gr protein alıyorum. kür de kaloriyi vs arttırıcam ama bir anda 4000kalori falan yapmıcam, gainer falan kullanmayı düşünüyorum (ama çoğunun içinde çok şeker var)

Doz planlamam şu şekildedir:

• Testo için: 1-3 hafta 250mg / 4-7 hafta 450mg / 8-12 hafta 550mg / 13-14 hafta 450mg / 15-16 350mg
  • Rimo için: 3-6 hafta 200mg / 7-10 hafta 250mg / 11-14 hafta 300mg
  • NPP için: 8-9 hafta 150mg / 10-11 hafta 200mg / 12-13 hafta 150mg

Toplamda 16 haftalık bir kür düşünüyorum, dozajları abartmak istemiyorum. Planladığım kür şu şekilde, 1-16 hafta Testo E. / 3-14 hafta Rimo / 7-12 hafta NPP olacak. Kürden 4 hafta sonra testoyu bırakmış olacağım, ilk 4-6 haftaya kick start için birşey almayacağım, citruline-preworkout vs kullanıcam. jinekomasti prolaktin için vs cabaser veya dostinex hazır olacak, keza arimidex' de hazır olacak. PCT' yi de sonra düşünücem umarım nolvadex klomen yeterli olur çünkü pregnyl bulunamıyor kolay kolay. Deca yerine NPP' yi seçmemin nedeni birşey olursa veya bırakmak zorunda kalırsam vs kandan daha hızlı çıksım diye. sağlam beslenme ve antreman ile bu kür sonucunda istediğimi alırmıyım? Daha sonradan definasyona girmicem, clean bulk istiyorum, Ektomorf biri olarak hatları belli ve istediğim kütleye sahip olabilir miyim ?

Teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    91

6 hafta mı npp anladıgım kadarıyla zaten 3 4.hafta etki almaya baslıcaksın 6 hafta için gereksiz rimo da cok düşük 300 den basla 400 kadar cık yine de sen bilirsin biraz daha gözden gecirmende fayda var süreleri 16 hafta pek tatmin etmez diye düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
Ferdikra, 40 dakika önce yazdı:

6 hafta mı npp anladıgım kadarıyla zaten 3 4.hafta etki almaya baslıcaksın 6 hafta için gereksiz rimo da cok düşük 300 den basla 400 kadar cık yine de sen bilirsin biraz daha gözden gecirmende fayda var süreleri 16 hafta pek tatmin etmez diye düşünüyorum 

Rimo' yu hem sevdiğim için hem de nor19 kullanıldığında dht türevi kullanmanın iyi olduğu için seçtim. hocam kısa ester etki etmesi 3-4 hafta sürer mi? yan etkileri minimuma azaltmak için böyle dozajlar düşündüm (saç dökülmesi ve prostata karşı). rimoyu 8 hafta 300mg - son 4 haftası da 400mg' a çekebilirim (bu durumda 100mg x 10 ml daha almam gerekecek), Deca içinde 8 hafta yeterli midir? 150mg-200mg ideal mi? (kısa esterler uzun esterlere göre daha az doz da kullanılıyor sanırım) eğer 8 hafta yaparsam bir flakon daha almam gerekecek ve yaklaşık 700mg decayı kullanmamış olucam eğer 8 hafta kullanırsam. daha önce deca kullanmadım o yüzden temkinli yaklaşmak istedim. Ya da 6 hafta deca 100mg ve 2 hafta 200mg kullansam 8 hafta olur ama 100mg kullanmak yeterli olur mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    204

Npp kısa esterde olsa etkisi geç geliyor rimo ve nppyi 300er mg kullanmanı tavsiye ederim, imkan varsa daha sonra rimonun dozajı arttırabilirsin saça ve prostat etkilerine göre. 10-12 hafta npp kullandıktan sonra test/rimo ile uzun süre devam edebilirsin herhangi bir yan etki yaşamıyorsan. 16 haftadan çok tatmin olmazsın. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.112

16 hafta 500 mg testo

14 hafta 300 mg rimabolan

10 hafta 300 mg npp 

en verimli şekli bu şekilde olur 

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
Ferdikra, 30 dakika önce yazdı:

İlaçlar hangi marka bu arada 

Testo ve npp noxy büyük ihtimal (Buradan temin etmeyi düşünüyorum), rimo' yu araştırıyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    91
oppomer, 17 dakika önce yazdı:

Testo ve npp noxy büyük ihtimal (Buradan temin etmeyi düşünüyorum), rimo' yu araştırıyorum

Güzel 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
SERKO, 28 dakika önce yazdı:

Noxy npp kullandım gerçekten çok iyiydi

kaç hafta kullandın hangi dozlarda ve hangi ilaçlarla kombine ettin ve bulk mu definasyonmuydu? çok soru sordum dimi :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.112

300 mg noxy npp 400 mg nessie cyp 200 mg noxy masteron bulk kardeşim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    91
SERKO, 1 dakika önce yazdı:

Serko hocam seni yakalamısken npp yi bitkisel kürv2  destekli kullanım da dick sorunu yasar mıyım acaba :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
deluxes, 2 saat önce yazdı:

Npp kısa esterde olsa etkisi geç geliyor rimo ve nppyi 300er mg kullanmanı tavsiye ederim, imkan varsa daha sonra rimonun dozajı arttırabilirsin saça ve prostat etkilerine göre. 10-12 hafta npp kullandıktan sonra test/rimo ile uzun süre devam edebilirsin herhangi bir yan etki yaşamıyorsan. 16 haftadan çok tatmin olmazsın. 

Kısa ester 300mg deca, uzun ester deca' ya göre neye tekabül eder, yani haftada 300mg npp ile haftada 300mg deca eşit midir?

SERKO, 12 dakika önce yazdı:

yan etki veya deca dick yaşadın mı? testo yu 400 kullanmışın benimde 550lere falan çıkmama gerek yok sanırım ama sonuçta 3 flakon almak zorunda kalıcam ve toplamda 6000mg falan kullansam 1500' ü boşa gitmiş olacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    204
oppomer, 59 dakika önce yazdı:

Kısa ester 300mg deca, uzun ester deca' ya göre neye tekabül eder, yani haftada 300mg npp ile haftada 300mg deca eşit midir?

yan etki veya deca dick yaşadın mı? testo yu 400 kullanmışın benimde 550lere falan çıkmama gerek yok sanırım ama sonuçta 3 flakon almak zorunda kalıcam ve toplamda 6000mg falan kullansam 1500' ü boşa gitmiş olacak

Verecekleri etki aynıdır sadece esterleri farklı sadece fakat deca bir miktar daha fazla su tutuyor genelde. 300 npp/deca'ya 500mg test iyi olur yanınada 300mg rimo dht türevi deca dick ihtimalini çok düşürür.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.112
Ferdikra, 15 saat önce yazdı:

Serko hocam seni yakalamısken npp yi bitkisel kürv2  destekli kullanım da dick sorunu yasar mıyım acaba :)

bitkisel kürü bende genelde çok kesmem ayrıca npp de hiç bir cinsel sorun yaşamadım npp yi 300 mg üstü yapmayın hiç bir sorun olmaz diye düşünüyorum

oppomer, 15 saat önce yazdı:

300 mg npp = 600 mg deca ama bence yan etki bakımında uzun ester daha sıkıntılı diye tecrübe ettim bulk yada definasyon e2 yi ayarla testoyu ona göre tut npp kral ilaç

yan etki yaşamadım 400-500 mg testo yeterli dostum 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
SERKO, 16 saat önce yazdı:

bitkisel kürü bende genelde çok kesmem ayrıca npp de hiç bir cinsel sorun yaşamadım npp yi 300 mg üstü yapmayın hiç bir sorun olmaz diye düşünüyorum

300 mg npp = 600 mg deca ama bence yan etki bakımında uzun ester daha sıkıntılı diye tecrübe ettim bulk yada definasyon e2 yi ayarla testoyu ona göre tut npp kral ilaç

yan etki yaşamadım 400-500 mg testo yeterli dostum 

Aklıma birşey takıldı, bu kürdeki başrol oyuncusu npp, rimobolanın çok bir etkisi olacak mı npp varken, yani rimobolan değil de masteron olsa nasıl olur ya da etki bakımından kürün gücü çok düşer mi rimoyu masteronla değiştirsem?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    303

Rimobolanı seneler once 2 tl den aldıgım zamanları bilirim düsün kaç sene onceyi söylüyorum sustanonda 3.5 tl falandı zamanlar. Rimobolan protein sentezini arttirir ama uzun süre kullanman ve dozu arttırman lazım kademe kademe. Kaş senelik spor hayatımda masteron 1-2 kür kullandım cok fazla deneyimim yok. Masteron kaslara sertlik verir pumplı gibi gezersin. Ama ben senin yerinde olsam primo kullanırdım uzun süre keyfime bakardım zaten ister istemez e2 yi az da olsa baskılıyor. Yani bu kürü 20 hafta yaptın diyelim örnek;

20 hafta masteron eklesen yada 20 hafta primo eklesen 20 haftasonın sonunda masteron kullanana kıyasla peimo kullanan daha güzel kaliteli kas elde etmiş olur uykuluyum ve kafamda bin tane şey dönüyor umarım acıklayabilmişimdir kusurma bakma 😂

tarihinde Yusufdemir1995 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
Yusufdemir1995, 5 saat önce yazdı:

Rimobolanı seneler once 2 tl den aldıgım zamanları bilirim düsün kaç sene onceyi söylüyorum sustanonda 3.5 tl falandı zamanlar. Rimobolan protein sentezini arttirir ama uzun süre kullanman ve dozu arttırman lazım kademe kademe. Kaş senelik spor hayatımda masteron 1-2 kür kullandım cok fazla deneyimim yok. Masteron kaslara sertlik verir pumplı gibi gezersin. Ama ben senin yerinde olsam primo kullanırdım uzun süre keyfime bakardım zaten ister istemez e2 yi az da olsa baskılıyor. Yani bu kürü 20 hafta yaptın diyelim örnek;

20 hafta masteron eklesen yada 20 hafta primo eklesen 20 haftasonın sonunda masteron kullanana kıyasla peimo kullanan daha güzel kaliteli kas elde etmiş olur uykuluyum ve kafamda bin tane şey dönüyor umarım acıklayabilmişimdir kusurma bakma 😂

Hocam 20 hafta değil de  testoyu 16 hafta gidicem, rimo 12 hafta, malum 40 yaşı geçtim prostata dikkat etmek gerekiyor artık, npp de 10-12hafta max olucak dozları abartmamak şartıyla. Rimo da deca da protein sentezi yapacak, gücü deca vericek, bu yaklaşımla, rimo yerine protein sentezini rimo yerine masteron yapsa diye düşündüm. Eskisi gibi eczaneden rimo alınamıyo, diğet markalarada rimo konusunda ne kadar güvenilebilir bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.112
oppomer, 8 saat önce yazdı:

Aklıma birşey takıldı, bu kürdeki başrol oyuncusu npp, rimobolanın çok bir etkisi olacak mı npp varken, yani rimobolan değil de masteron olsa nasıl olur ya da etki bakımından kürün gücü çok düşer mi rimoyu masteronla değiştirsem?

masteron kaslarına sertlik verir pump etkisini alırsın azda olsa adele ekler e2 yi kısmen dengeler

npp+rimo hiç kombine etmedim yaklaşık 12 yıldırda rimo kullanmıyorum. benim tavsiyem madem masteron girdi aklına cyp+npp+masteron çok daha etkili olur diye düşünüyorum ama npp yi 300 den aşağı alma 

• 400-500 cyp
  • 300 npp
  • 200-300 mast 

ve ilacı haftalık en az 3 e bölerek vur 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    26
oppomer, Bir saat önce yazdı:

Hocam 20 hafta değil de  testoyu 16 hafta gidicem, rimo 12 hafta, malum 40 yaşı geçtim prostata dikkat etmek gerekiyor artık, npp de 10-12hafta max olucak dozları abartmamak şartıyla. Rimo da deca da protein sentezi yapacak, gücü deca vericek, bu yaklaşımla, rimo yerine protein sentezini rimo yerine masteron yapsa diye düşündüm. Eskisi gibi eczaneden rimo alınamıyo, diğet markalarada rimo konusunda ne kadar güvenilebilir bilmiyorum

Aynı küre bende başlayacağım cruise yapıyorum suanda saw palmetto mutlaka kullan. 33 yaşındayım ben de öncesinde detaylı tüm tetkikleri yaptırıyorum. Usg yaptırıp prostat hacmine baktırma imkanın varsa yaptır mutlaka

SERKO, 40 dakika önce yazdı:

masteron kaslarına sertlik verir pump etkisini alırsın azda olsa adele ekler e2 yi kısmen dengeler

npp+rimo hiç kombine etmedim yaklaşık 12 yıldırda rimo kullanmıyorum. benim tavsiyem madem masteron girdi aklına cyp+npp+masteron çok daha etkili olur diye düşünüyorum ama npp yi 300 den aşağı alma 

• 400-500 cyp
  • 300 npp
  • 200-300 mast 

Hocam 300-350mg npp de en belirgin hissettiğiniz psikolojik yan etki neydi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.112
bloodiamond, 2 saat önce yazdı:

Aynı küre bende başlayacağım cruise yapıyorum suanda saw palmetto mutlaka kullan. 33 yaşındayım ben de öncesinde detaylı tüm tetkikleri yaptırıyorum. Usg yaptırıp prostat hacmine baktırma imkanın varsa yaptır mutlaka

Hocam 300-350mg npp de en belirgin hissettiğiniz psikolojik yan etki neydi

prolaktin 25 olduğu için hafif agresiflik yaptı kafada kurmalar falan oluyor tabi bunun dışında cinsel hiç bir sorun olmadı 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
SERKO, 5 saat önce yazdı:

• 400-500 cyp
  • 300 npp
  • 200-300 mast 

abi masteronun aklıma girmesinin nedeni eczane rimosu dışındaki rimolara ne derece güvenilir bilmiyorum, sahte mi dolu mu .....teşekkürler cevabın için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.112
oppomer, 38 dakika önce yazdı:

abi masteronun aklıma girmesinin nedeni eczane rimosu dışındaki rimolara ne derece güvenilir bilmiyorum, sahte mi dolu mu .....teşekkürler cevabın için

Treni masteronu yapan neden rimoyu yapamasın atla deve değil ki :D eczane rimolar bile eskisi gibi değil 20 sene önce 8 hafta 200 mg vurur tank olurduk şimdi ben minimum 500 vursam anca keser beni aksine ben eczanelere güvenmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    50

rimo candır ama fiyat performans açısından külfeti çok haftada 500 mg vursan flakonun yarısı gidiyor zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
SERKO, 28.05.2025 - 12:32 yazdı:

prolaktin 25 olduğu için hafif agresiflik yaptı kafada kurmalar falan oluyor tabi bunun dışında cinsel hiç bir sorun olmadı 

hocam araştırmalarım devam ediyo, sahip olacağım ürünlerle 20 haftaya kadar kür yapabilirim sanırım. kürle gelen kürle gider mantığı beni biraz soğuttu yani PCT sonrasında herşey eskiye dönerse bir anlamı kalmayacak. Uzun kür daha mı kalıcı olur? Ayrıca zarar bakımından 20 hafta kürle 12 hafta kür aynı mıdır? şu şekilde bir planlama olursa nasıl olur hocam?

• Testo 20 hafta : 1-3 250mg / 4-8 350mg / 9-16 450mg / 17-20 350mg                             Toplam: 7500mg  3 flakon
  • Rimo 11 hafta : 6-8 200mg / 9-16 300mg                                                                      Toplam: 3000mg 3 flakon
  • NPP  10 hafta : 4-5 200mg / 6-7 250mg / 8-9 300mg / 10-11 200mg / 12-13 200mg         Toplam: 2000mg 2 flakon

Bu şekilde nasıl olur?

EDIT:

Deca' yı yanlıs yazmışım 2400 mg tutuyo toplamda.     4-6 hafta 150mg / 7-11 hafta 250mg / 12-13 hafta 150mg olacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.