Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

NiqhTM4r3

Dhtyi nasıl yükseltebilirim?

Önerilen İletiler

NiqhTM4r3    27

Merhaba Değerli Form,

Üyeleri 4 haftadır definasyon küründeyim:

• 350mg prop
  • 400mg masteron enanthe
  • 2200kcal 180-200 gr protein
  • 50 gr yağ
  • 100 150gr karbonhidrat
  • 5 gün kardiyo 5 gün ağırlık antremanı

bazı günler ise 0 karbonhidrat yapıyorum lakin adeleye sertliği getiremiyorum kan tahlili verdim (Kolestrolu Kontrol Altına Alacağım) kan tahlilinde DHT düşük çıktı sertlik gelmemesinin sebebi bu olabilirmi? DHT yükseltmek için 50mg proviron başlayayım diyorum eğer halen tepki vermez ise 600mg masteron enanthe 75mg proviron çıkmayı düşünüyorum tabi öncelikle sizlerin görüşleri benim için önemli.

SORULARIM:

• DHTyi nasıl yükseltebilirim?
  • Nasıl bir yol izlemeliyim kendimce ayarladığım çözüm iyimi?
  • DHT düşüklüğü yaşayan oldu mu çözüm öneriniz nedir?

Screenshot_20250524-230432_Chrome.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    197

Su tüketimin vb. Nasıl? Dht nin düşük olması sertliği etkiliyor olabilir ama neden bu kadar düşük bu ilaçlara rağmen. İlaçların hangi marka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    30

total ust sinirin biraz ustu benim dogal halinde boyleydi zaten senin ilaclarin %30 falan dolu buyuk ihtimalle kullanmayi birakip noxy humax gibi bilindik markalara yonelmeni oneririm.

tarihinde nattybuilder tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    27
nattybuilder, 10 saat önce yazdı:

total ust sinirin biraz ustu benim dogal halinde boyleydi zaten senin ilaclarin %30 falan dolu buyuk ihtimalle kullanmayi birakip noxy humax gibi bilindik markalara yonelmeni oneririm.

Ferdikra, 14 saat önce yazdı:

Senın ilaçlar calısmıyor bence dogalın bi tık üstü 

deluxes, 14 saat önce yazdı:

Su tüketimin vb. Nasıl? Dht nin düşük olması sertliği etkiliyor olabilir ama neden bu kadar düşük bu ilaçlara rağmen. İlaçların hangi marka

oncelikle merhaba degerli vaktinizi ayirip yaptiginiz yorumlar icin tesekkur ederim

ilaçlar dolu lakin size iletmedigim 1 noktadan dolayi bu dusunceleri olusturdum sanirim cumartesi 100mg prop vurup pazartesi tahlil verdim yani 50.5 saate yakin dususteyken denk geldi amacim ilac kontrolunden ziyade DHT nin dusuklugu ilac dolu degilse bile degisebilirim sorun değil ama baska markalardada bu problem var bende DHT yi yukseltemiyorum baska cozumlere ihtiyacim var

bundan 1 2 yil önce finasteride kullandim sac dokulme problemi için DHT reseptorleri bundan duyarsız olabilirmi? nasil toplar? cok uzun kullanmadim finasteride 

proviron 50mg baslayip 75mg cikmak tepkiye göre ya da masteron dozunu  600 mg yapmak arttirmak? testoyu 400e ceksem e2 yukselicek aromatize olucak gerçi DHT yede donusucek ama emin degilim DHT için cozume ihtiyacim var gerçekten.

tarihinde NiqhTM4r3 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    27
Ferdikra, 15 dakika önce yazdı:

2 gun sonra da versen kandaki testo seviyesi direk atılmaz vucuttan bence ilacın boş hangi markaydı

bodytech hocam ürün total testosteron o seviyedeyken serbest testosteron gayet yüksek aslında testte sadece total yok lakin yinede DHT yükseltemiyorum bunu nasil cozecegim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    27

bodytech hocam ürün 100mg vurup 50.5 saat sonraki tahlile göre iyi değilmi? bilmediğimden soruyorum

• total testosteron 9,71 ugL
  • (Ref aralığı 1,75 - 7,81 ugL)
  • testosteron serbest 89,64 ugL
  • (Ref aralığı 8,7 - 54,7 ugL)

lakin yinede DHT yükseltemiyorum bunu nasil cozecegim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    89
NiqhTM4r3, 19 dakika önce yazdı:

bodytech hocam ürün 100mg vurup 50.5 saat sonraki tahlile göre iyi değilmi? bilmediğimden soruyorum

• total testosteron 9,71 ugL
  • (Ref aralığı 1,75 - 7,81 ugL)
  • testosteron serbest 89,64 ugL
  • (Ref aralığı 8,7 - 54,7 ugL)

lakin yinede DHT yükseltemiyorum bunu nasil cozecegim?

Proviron masteron dogrudan dht zaten masteron zaten dht ona ragmen ilginc böyle olması proviron al istersen ben kullandıgımda sürekli pumplı geziyodum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: berko110
      Herkese merhaba,
      Yakın zamanda yaptırdığım kan testlerini sizlere göstermek istedim, dikkatimi en çok çeken şey serbest testosteron ve dht düşüklüğü oldu ve vücudumun gelişimini her zaman yavaş bulmuşumdur. Bugün itibari ile haftalık 500 mg testosteron e. kullanmaya başladım.
      SORULARIM:
      Gelişimin yavaş olması bu 2 hormonun düşüklüğü ile alakalı olabilir mi? Testosteron Dht seviyemi ne kadar arttırır ve Dht bu kadar düşükken saçımı dökecek seviyelere kadar çıkabilir mi? NOTLAR: Alt ve Ast değerlerinin yüksek çıkması test öncesindeki gün ağır bacak antrenmanı yapmış olmam ve Avicap kullanıyor olmam diye yorumladım, sonraki gün verdiğim testte değerlerin düşmeye başladığı görülüyor ve yarın tekrar teste gideceğim.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: mamibolone
      Merhaba arkadaşlarım hocalarım,
      Kürde iken artan dht seviyeleri bildiğim üzere saç köklerimize etki ediyor ve kökleri zayıflatarak saç dökülmesine neden oluyor.
      SORULARIM:
      Dht hormonunu en aza indirgemek için neler önerirsiniz ? Kürde iken dht blocker’lar kullanılırsa kürü baltalar mı ? Önerilerinizi bekliyorum. @rastlantisal @Diver @SERKO @metinav
    • Yazan: mamibolone
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürüm biteli ortalama 3 ay oldu ve son 2-3 haftadır saçlarım dökülüyor. İncelme olduğunu fark ediyorum saçlarımda ve DHT hormonundan şüpheleniyorum.
      SORULARIM:
      Kür de olmasam dahi DHT hormonlarım yüksek seyredebilir mi ? Bunun için ne tür önlemler alabilirim ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ahmets
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Deca kullanırken prolaktini dostinexle kontrol altına almamıza rağmen dht den dolayı cinsel problemler olabiliyor. Bu yüzden dht türevi bir anabolizan ekliyorlar deca yanına. Sorun aynı tür ikisi de nandrolone ailesinden olan treni kullanırken de dht türevi eklemek şart mıdır? @rastlantisal @Diver @metinav @ardas @heisenbergg
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: KaderdenBekir
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde çok aşırı saç dökülmesi yaşıyorum bundan dolayı kürüme DHT baskılayıcı propecia eklemeyi planlıyorum.
      Sorularım:
      DHT yi baskılamam kürün verimini çok düşürür mü? Saç dökülmesi için öneriniz var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.