Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ardaesat

Göğüs, kalp bölgesinde yaşadığım ağrı hk.

Önerilen İletiler

ardaesat    6

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

5 gündür kalbin solunda ağrı oluyor, ağrı gelip gidiyor (sanki orayı birşey elektrikle bastırıyor gibi oluyor), ve bazen sol koluma da ağrı vuruyor, kalp sıkıntısı olanların kolu da ağrıyabilir diye biliyorum,  20 yıldır sigara içen biri olarak korktum, sorun akciğerde de olabilir dedim, bugün genel göğüs ve akciğer tomografisi çektirdim, Allah' a şükür temiz çıktı, sonra kardiyoloğa gittim, o da testler yaptı, efor testi vs, neyse o da temiz çıktı Hamdolsun.

Yani sorun kalp ve akciğer de değilmiş, ikisi de iyi durumda, ciddi ciddi sigarayı bırakma kararı aldım. Neyse kalp ile akciğer de bir sorun yok, kan tahlilide yaptırcım genel olarak, testo lh fs  vs... sanırım kür için bir sıkıntı kalmayacak, böbrekleri kontrol ettirmedim, ona da baktırcam sol böbrekteki kist ne durumda. Kasları da çok zorlamadım hafif kilolar giriyorum özellikle göğüs antrenmanlarını dumbble ile hafif kilolarla gidiyorum ve bu hafta ağır girmeyeceğim. Neyse bunu sormak istemiştim,

SORULARIM:

• Akciğer ve kalp civarında olan ağrı nedendir?
  • Spordan dolayı olabilir mi?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    186

Sadece efor testi yaptıysa başka bir doktorada görün. 20 yıl sigara kullanımı LVH(Sol Ventrikül Hipertrofisi) neden olma ihtimali çok yüksek bu efor testinde çıkmaz. Ultrason çektirmende fayda var. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    6
deluxes, 5 dakika önce yazdı:

Sadece efor testi yaptıysa başka bir doktorada görün. 20 yıl sigara kullanımı LVH(Sol Ventrikül Hipertrofisi) neden olma ihtimali çok yüksek bu efor testinde çıkmaz. Ultrason çektirmende fayda var. 

hocam onları yazmamışım, ultrason + eeg idi sanırım kabloları falan takıyo ya, onu da yaptı + efor testi yaptı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    287
ardaesat, 4 saat önce yazdı:

hocam onları yazmamışım, ultrason + eeg idi sanırım kabloları falan takıyo ya, onu da yaptı + efor testi yaptı

Kalbe ekg ile bakılıyor en başta kan testleri ile beraber. Ekg anlık durumu belirtir. Eko ise ultrason gibi cihazla kalbe bakar ileri tanı icin. En net tani icinse yeni çıktı bt sanal anjiyo. Damarda boya ilac vererek tüm vücuda kalbe tamamen ne var ne yok bakıyoalr bana 1.5 sene oldu yapılalı hepsi. Dünyada ünlü kalp profesorune baktırdım o yaptı hepsini. Bu sene yine gittim ona eko ile tekrar baktı senede bir baktırıyprum sanal anjiyo ise 3-4 senede 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    6
Yusufdemir1995, 30 dakika önce yazdı:

Kalbe ekg ile bakılıyor en başta kan testleri ile beraber. Ekg anlık durumu belirtir. Eko ise ultrason gibi cihazla kalbe bakar ileri tanı icin. En net tani icinse yeni çıktı bt sanal anjiyo. Damarda boya ilac vererek tüm vücuda kalbe tamamen ne var ne yok bakıyoalr bana 1.5 sene oldu yapılalı hepsi. Dünyada ünlü kalp profesorune baktırdım o yaptı hepsini. Bu sene yine gittim ona eko ile tekrar baktı senede bir baktırıyprum sanal anjiyo ise 3-4 senede 1

Eko, ekg, efor testi (resmen kardiyo yaptırdı bana) ve cektırdıgım akciğer tomografısınde bır nevi kalple ilgili bulgularda vardı, toplamda bunlar yapıldı, kan testi yaptırmadım henüz, o da haftaya artık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    287
ardaesat, Bir saat önce yazdı:

Eko, ekg, efor testi (resmen kardiyo yaptırdı bana) ve cektırdıgım akciğer tomografısınde bır nevi kalple ilgili bulgularda vardı, toplamda bunlar yapıldı, kan testi yaptırmadım henüz, o da haftaya artık

Temiz cıktı ıse bunlar. Panık atak anksıyetede olabilir. Mesela bende psikiyatri tanı koydu 3 sene evvel. Tedavi olman gerek 1 yıl kadar sürecek antidepresanlar ile dedi ben kabul etmedim. Steroidleri bu süre zarfında kullanmamamı sötledigi icin. Ama alıştım böyle yaşamaya. Sadece biri beni sinirlendirdiginde veya ambulans sesi yüksek sesler duydugumda aşırı ani öfke patlaması yaşıyorum ve tüm vücudum ısınmaya titremeye sallanmaya baslıyor işte o anda ya karşımdakinin kaçması lazım yada benim cünki sonu hic hoş bitmiyor o anki güç ile vurunca sıkıntı yaşıyorum :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    6

Bende panik atak var zaten, bugün hem kalp hem ciğerin temiz çıkmasına rağmen ara ara ağrı devam ediyor, bişey anlamadım abi bu işten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Happylal
      Merhaba arkadaşlar,
      Dün 126 mg sustanon enjeksiyonu yaptım kalçamdan ve kalçamın üst kısmında belime doğru bir ağrı var sebebi ne olabilir ilk enjeksiyonum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: trensetter
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki kürden çıktım şuan sadece testo alıyorum (cyp 375mg) tekrar tren enant ile devam etmeyi düşünüyordum fakat göğüsüm de ağrı ve kalp çarpıntısı yaşıyorum bugün ecopirin kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle. Ekstra olarak yazmayı unutmuşum; bazen ellerde uyuşma, göz damarlarında çatlama yaşıyorum.
      BİTİRDİĞİM KÜR İÇERİĞİ:
      Testosteron Boldenon Trenbolone Deca SORULARIM:
      Potasyumu nasıl düşürebilirim hızlıca? KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
      3 gr omega 600 mg magnezyum 60 mg çinko dvit damla  bemiks  probiyotik kingsize black guardian KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: trensetter
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yıllardır sağ bacağımdan uzun yürüyüşler ve yokuş çıktıktan sonra aşırı pump olmuş gibi bir hissiyatla mustaribim, fakat bu son bir aydır baya baya arttı. eskiden dinlenince geçerdi artık dinlenince geçmiyor? Dolin diye bir sprey sıktım şimdi yanma/ağrı biraz azaldı, bir de bu bacağımda fark ettiğim bir şey var nohut boyutunda kalfin biraz üstünde bir şişkinlik, bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim ve bu durum için hangi bölüme randevu almalıyım? 
    • Yazan: Serms22
      Bimde tavuk göğüsü an itibari ile 19.95 olmuştur hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sadece bim değil a101 de de böyle 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.