-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Torento33
Herkese selamlar üst vücudum beni tatmin ediyor fakat genetik olarak alt vücudum zayıf bacaklarımı kalınlaştırmak için bir kür yapacağım(doğal olarak gelişmiyor) 4 yıldır aktif Vg yapıyorum daha önce iki kür yaptım ilki sahte çıktı burada da paylaştım o dönem Burak hocanın izniyle ikincisi de underground bir üründü kür bitiminde elde var sıfır...Şimdi gerçekten tecrübeli kişilerden öneri istiyorum. @Loving @metinav ve diğer tecrübeli arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
Yaş:36
Boy:182
Kg:78
-
Yazan: Sasplk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: centuriofilius
Selamlar. 6 haftadır kürdeyim. Şu ana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım. Az önce 6. enjeksiyonu yaptım ve yaparken bacağım bir anda kasıldı. Atma gibiydi. O esnada iğne de dışarı çıktı. Bugün 4 kere damara denk geldim zaten kan oldu her yer. Bu arada iğneyi yaptığım yer mercimek tanesi kadar morardı. Diğer enjeksiyonlarda olmamıştı. Nedir bu? Sorun yaşar mıyım?
-
Yazan: lesrone
Merhabalar haftalık 500mg testo 500mg bolde 300mg danabol küründeyim ilk enjeksiyonu bu hafta pazartesi antrenörüm tarafından yapıldı ertesi günü kuyruk sokumunun 2 parmak sol tarafında ağrı oluştu 2 gün sonra geçti dün ikinci enjeksiyonu yaptırdım tam kuyruk sokumunun üst tarafı ağrıyor tam olarak noldu ve napmalıyım?
-
Yazan: Mert0735
Merhaba arkadaşlar,
3 gün önce bacak günümde squat yaparken barı ense köküne koydum (yumuşak pad de vardı). Seti bitirir bitirmez ensemin alt kısmında, orta bölgede çok keskin bir ağrı hissettim. O an geçti ama ertesi gün sırt günümde barbell row yaparken yine benzer bir ağrı geldi.
Ağrı günlük hayatta hiç yok, kafamı sağa sola çevirirken sorun yok. Ama salonda, özellikle ağır kilolarla tükenişe yaklaştığımda ense kökümden başıma kadar çok şiddetli, zonklayıcı bir ağrı vuruyor. O an bırakmak zorunda kalıyorum. 2-3 saat içinde tamamen geçiyor, sonraki güne kadar sıkıntı olmuyor.
Bugün omuz günüydü, OHP’de ısınmada sorun yoktu ama ağır sete geçtiğimde yine aynı ağrı geldi. Hareketi bırakınca yavaş yavaş geçti.
Ağrı sertlik, şişlik ya da sürekli bir sızı şeklinde değil. Tamamen yük altında, özellikle tükenişte tetikleniyor. Sanki migren gibi başıma vuruyor ama kaynağı ense kökü.
İnternetten araştırdığımda bunun efor kaynaklı baş ağrısı (exertional headache) ve/veya ense kas spazmı olabileceğini gördüm. Squat sırasında barın ense köküne baskı yapmasıyla başlamış olabilir.
Benim sorum:
Bu durumu yaşayan oldu mu?
Ne kadar sürede geçti?
Tamamen dinlenmek mi gerekir yoksa hafif antrenmanla devam edilebilir mi?
-

