Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

neander

Total Testosteron Seviyesi

Önerilen İletiler

neander    3

Herkese iyi forumlar diliyorum. Bir sorum olacak bilen kişiler yardımcı olursa çok memnun olurum. Bundan 2 sene önce doktora gitmiştim değerlerime baktırmak için. Bu piyasada olan bir hocam değerlerine bir baktır dedi. Gittim testleri yaptırdım ve sonuçlar açıkladığında bana doktor da dahil olmak üzere 5 sene vücut geliştirme yapan ve hala devam eden biri için bu testosteron değeri normalin altında kalıyor dendi. Fakat daha sonra sporu problemli bir durumdan ötürü bırakmak zorunda kaldım ve bu işin üstüne düşemedim. Şimdi de tekrardan kendimi hazırlıyorum, hazırlamaya çalışıyorum eski tempoma.

Bu durumda benim östrojene hassasiyetim mi var? 

Şu an yağ oranım %15'in çok çok üzerindedir çünkü 2 sene içinde aşırı derecede yağlandım, only testosterone olarak vücuduma takviye yapsam bu durumu daha da iyileştirebilir miyim yoksa daha da kötüye mi gider? 

Eğer kullanacaksam ne zaman kullanmalıyım? Antrenmanlarıma 1 ay sonra başlayabileceğim çünkü, direk başlayabilir miyim bu takviyeye? 

Not: Daha önce anabolik veya peptid kullanmadım.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

tarihinde neander tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AxtoR    45

Öncelikle doktora gidin ve tedavi olun, değerleriniz felan bir düzelsin ondan sonra gireceksiniz kür girin. Testo değeriniz referans değerinin altındaydı dimi?

tarihinde AxtoR tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neander    3
AxtoR, 5 dakika önce yazdı:

Öncelikle doktora gidin ve tedavi olun, değerleriniz felan bir düzelsin ondan sonra gireceksiniz kür girin. Testo değeriniz referans değerinin altındaydı dimi?

Spor yapmayan biri için gayet normal bir değer fakat bir süredir düzenli olarak vücut geliştirme yapan belli bir seviyeye gelmiş biri için normalin altında dendi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45
neander, 3 dakika önce yazdı:

Spor yapmayan biri için gayet normal bir değer fakat bir süredir düzenli olarak vücut geliştirme yapan belli bir seviyeye gelmiş biri için normalin altında dendi.

Bildiğim kadarıyla spor yapsanda, yapmasanda değerlerin referans değerlerinden yüksek yada düşük çıkması hastalık olarak kabul edilir. Spor yapan hocanın bunu demiş olması normal ama bir doktorun söylemesi garip geldi biraz. Değerlerin referans aralığındaysa sorun yok birde başka hastanede ölçtürmeni öneririm. Testo girdiğinde değerlerin çok yükselecek ama tedavi olarak kabul edilmez.

tarihinde AxtoR tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neander    3
AxtoR, 4 dakika önce yazdı:

Bildiğim kadarıyla spor yapsanda, yapmasanda değerlerin referans değerlerinden yüksek yada düşük çıkması hastalık olarak kabul edilir. Spor yapan hocanın bunu demiş olması normal ama bir doktorun söylemesi garip geldi biraz. Değerlerin referans aralığındaysa sorun yok birde başka hastanede ölçtürmeni öneririm. Testo girdiğinde değerlerin çok yükselecek ama tedavi olarak kabul edilmez.

Yani doktor şöyle söyledi tam olarak. 

Önce hocam söyledi bunu daha sonra telefonla doktoru aradım böyle böyle söyledi hocam deyince yani bize gelen vücut geliştirme sporcularının değerleri bu değerlerden daha yüksek çıkıyor ama sporcu olmayan biri için normal bu değerler dedi. Medical parkta yaptırmıştım testleri de. Bu sefer üniversite hastanesine gideyim baktırayım en doğrusu böyle olacak sanırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45
neander, 36 dakika önce yazdı:

Yani doktor şöyle söyledi tam olarak. 

Önce hocam söyledi bunu daha sonra telefonla doktoru aradım böyle böyle söyledi hocam deyince yani bize gelen vücut geliştirme sporcularının değerleri bu değerlerden daha yüksek çıkıyor ama sporcu olmayan biri için normal bu değerler dedi. Medical parkta yaptırmıştım testleri de. Bu sefer üniversite hastanesine gideyim baktırayım en doğrusu böyle olacak sanırım.

şöyle bir örnek veriyim size; geçen sene haziran ayında aile hekiminde yorgunluk belirtisinden dolayı gittim ve tsh yani tiroid 11 çıktı (metobolizma yavaş yani) sonra hastaneye gittim 4 çıktı çok şaşırdım doktor psikolojik dedi. Üstüne düştüm çünkü psikolojik bir şey değildi ve başka hastaneye gittim gene 11 çıktı doktor bir daha istedi gene 8 çıktı ve şuan sürekli ilaç kullanıyorum tiroid için. Bazen sonuçlar ya yanlış çıkıyor yada gündelik değişebiliyor.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neander    3
AxtoR, 12 dakika önce yazdı:

şöyle bir örnek veriyim size; geçen sene haziran ayında aile hekiminde yorgunluk belirtisinden dolayı gittim ve tsh yani tiroid 11 çıktı (metobolizma yavaş yani) sonra hastaneye gittim 4 çıktı çok şaşırdım doktor psikolojik dedi. Üstüne düştüm çünkü psikolojik bir şey değildi ve başka hastaneye gittim gene 11 çıktı doktor bir daha istedi gene 8 çıktı ve şuan sürekli ilaç kullanıyorum tiroid için. Bazen sonuçlar ya yanlış çıkıyor yada gündelik değişebiliyor.

Anlıyorum. O zaman dediğim gibi tekrardan bir baştan sona değerlere baktırmak gerek. Bakalım ne çıkacak. Teşekkür ederim. Geçmiş olsun size de.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.