-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Dhb (dihidroboldenon) kullanan, hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Oluşturan:
deluxes, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: 6arrows
Selamlar, herkese iyi forumlar.
Boldenon fiziksel etkilerini uzun süreli kullanımda gösterdiği ve toksik etkisi biraz fazla olduğu için boldenon yerine kısa esterli olanı dhb (dihydroboldenone) kullanımı mantıklı mıdır? Ayrıca böyle bir durum var ki, bulması çok zor sanırım.
Piyasada güven vermeyen birkaç marka dışında dhb ilacı olan marka göremedim.
Önereceğiniz bir marka var mı?
-
Yazan: Vural2
Merhaba abilerim,kardeşlerim.Yeni bulk kürü için fikirlerinizi ve tecrübelerinizi almak istedim.Yeni bulk kürümde DHB kullanmayı planlıyorum.Tecrübeleri olanlar var mı ? Primo ya da bolde tercih etmek istiyordum fakat primo çok pahalıya geliyor ve bulunması güç.
Boldenon ise bana göre biraz hamallık o kadar uzun süre tam olarak eserin kafasının gelmesini beklemek can sıkıyor ve 16 hafta üstü bulk kürlerinde iştah yerlerde oluyor.O yüzden DHB deneme kararı aldım.Kafamdaki planlama şu şekilde.Tam olarak hafta belirtmedim çünkü gidişata ve forma göre hareket edeceğim.
Mgleri olabildigince düşük tutacağım.Bilenler bilir düşük doz uzun kürleri severim. Denemeyi çok istediğim İran anapolon vardı fakat kalmamış
1-10 Deca
1-12/16 hafta Testo
1-12/16 hafta DHB
-