Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mralone1838

Evogen - mustang - whitetiger markalarından hangisini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Mralone1838    0

Arkadaşlar merhaba,

Yeni Kürüme başladım bu hafta.

KÜR İÇERİĞİM:

• testosteron enanthate
  • oxandrolone

Üstüne bir ilaç daha düşünüyorum amacım yağ oranı düşük estetik bir vücuda ulaşmak doğal olarak zaten çok düşük yağ oranlarını görebilmiş bir sporcuyum, mustang marka testo enanthate ve evogen oxandrolone var şuan elimde evogeni sevdiğim ve şampiyonlukları olan bir abim önerdi onun referansıyla Ankara'dan bir yerden alıyorum sizin tecrübeleriniz ve bilgilerinizden yola çıkarak hangi markaya yönelmeliyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Adrian    83

Merhaba, white tiger oxandrolon boş tavsiye etmem, diğer markalar hakkında bilgi yada tecrube sahibi değilim.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    340

aman dostum kaplan 🐯 resimli kutulardan uzak durmani tavsiye ederim boşuna deler gecersin kendini mustang dediğin hangisi resmi varmı ürünün 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    2

Mustang hakkında bilgim yok, white tiger kullananlar memnun değiller.

Evogen ise işini görür, ne kadara aldığını bilmiyorum fakat fiyat performans ürünüdür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mralone1838    0

teşekkür ederim dostlar şuan aktif evogen kullanan arkadaşlarım varsa evogen testo bolde oxandrolone gideceğim verim alıyorlar mı acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.393

Saydığın markaların hepsi yerli üretim. Bence uzakdur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    398

Ben dodge challenger seviyorum tavsiyemdir

• ahahaha 2
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    62

Saydıklarının hepsi yerli ürün. Overdose'da yerli ama en azından olumlu olabilecek bir çok yorum var yerli ürün boş anlamında söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Saydığın 3 marka üzerinde aman aman olumlu yorum bulamazsın. Eğer kafaya koyduysan ve sağlam bi marka ile hakkını vererek bu işi yapacaksan ya daha düzgün geri dönüşleri güzel markalara yönel.

Testo olarak iran veya Nessie F/P, Bolde olarak Canada veya Noxy. Oxandrolone olarak da yine ya Noxy , zphc(Medicine değil),Spectrum veya Meditech(Orijinali biraz zor bulunuyor dikkat et)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    955
gönderildi (düzenlendi)
Mralone1838, 1 saat önce yazdı:

teşekkür ederim dostlar şuan aktif evogen kullanan arkadaşlarım varsa evogen testo bolde oxandrolone gideceğim verim alıyorlar mı acaba

Bende ankarada bi yerden alıyordum doluydu ve sterildi evogen ama 1-1.5 senedir gelmiyor ürün instagramda satanlar filanda ankaradan gönderim yapıyor çoğunun ki boş dikkat et genede adama söyle boş çıkarsa iade alır mısın diye. Pharma groupta yaygın ankarada onu da sor istersen hindistan malı ama güzeldi o da onun dışında elle tutulur pek marka yok satılanlardan.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mralone1838    0
ardas, 56 dakika önce yazdı:

Bende ankarada bi yerden alıyordum doluydu ve sterildi evogen ama 1-1.5 senedir gelmiyor ürün instagramda satanlar filanda ankaradan gönderim yapıyor çoğunun ki boş dikkat et genede adama söyle boş çıkarsa iade alır mısın diye. Pharma groupta yaygın ankarada onu da sor istersen hindistan malı ama güzeldi o da onun dışında elle tutulur pek marka yok satılanlardan.

benim de aldığım yer referans aracılığı ile olduğu için 2 tane arkadaşım buradan alıp kullandı ve ilaçlar sorunsuz çalıştı bu pharmayı nereden bulabiliriz peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    955
Mralone1838, 12 dakika önce yazdı:

benim de aldığım yer referans aracılığı ile olduğu için 2 tane arkadaşım buradan alıp kullandı ve ilaçlar sorunsuz çalıştı bu pharmayı nereden bulabiliriz peki

Aldığın yerde varsa sorarsın yoksa evogen al satıcıyle ilgili ip ucu vermek yasak ondan yazamam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.