-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: cilginbirtestocu
Evet arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı akşamlar.
Bu ürünleri yaklaşık 2 yıl önce almıştım. covid kapsamı süresince malum spor salonları kapalı olduğu için kullanamadım. streçleyip kutuya koymuştum. bugün tekrar buldum. arkadaşlar sizce bu ürünler orijinal mi?
bir de BALKAN PHARMA ENANDROL olan testosteron enant olan balkan pharma’ ben kullanırken test yaptırmıştım. çalıştığını gördüm. yalnız kaldırdığımda 2 yıl süre içersinde son kullanma tarihi yeri silindi. sizce tarihi geçmiş midir? ötekilerin üzerinde son kullanma tarihleri duruyor silinmedi. yanlız bunun silindi. bilgisi olan varmıdır geçti mi veya geçmedi mi?
Çok değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
-
Yazan: lazenmax
Merhabalar. Balkan Pharma ürün almak istiyorum ve bir kaç yerde buldum ama şöyle bir sıkıntım var bu ürünlerin orjinal olup olmadığını nasıl anlarım. Satan kişi bir link veriyor b-p.md site bu. Acaba bu doğru mudur? Nasıl anlayacağım ürünün orjinal olduğunu. Malum piyasa sahte ürün ve satıcı kaynıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: gurk2n
Merhaba 1 Hafta sonra ilk kürüme giricem.10 haftalık sustanon kürünün daha sağlıklı geçmesi için takviyeler önerilidi şöyle; Bemiks C,Zinco 220,Arimidex (jino belirtisi olursa diye),Nac 900,Omega 3,D Vitamini,Magnezyum Ben bunlar arasından Magnzyum,Nac 900,Zinco,D Vitamini Alabildim.Bunları Kür içinde devamlı mı kullanmam gerek? Kür'e başlamadan önce Pct testi yaptırmam gerekiyor mu? Enjekte sırasında hangi iğne daha sağlıklı olur? bir de Sustanon'u 3 günde bir vurucaktım fakat 2 günde bir vurursam daha iyi olucağı söylendi sizce nasıl yapmalıyım 2 günde bir 125 mg vurursam verim alabilir miyim? Cevaplarsanız güzel bir fikir sahibi olurum teşekkürler.
-
Yazan: berkonuc
Herkese merhaba,
Bugün denk geldiğim bir gönderiyi sizinle paylaşmak istiyorum. Yanlış bir çıkarımda bulunmuşsam beni düzeltiniz lütfen.
Bir çoğumuzun gördüğü instada ürün satışı yapan H.T isimli satıcı bu sabah post paylaşmış. Sattığı ürünün fotosunu yüklüyorum. Orjinal siteden ürün fotoğrafını da yükleyeceğim. Değerlendirirseniz herkesin bilinçlenmesi için iyi olacaktır.
Tepede " enantat " yazılmış. Parlaklık tutmuyor. Enandrol yazısının içinde beyaz yaldızlar tutmuyor. Fiyatı sordum komik bir rakam veriyor. Bu kadar kolay ve alenen insanların sağlıklarıyla oynanmamalı gerçekten. Eğer ben yanılıyorsam özür dilerim tabii ama fikirlerinizi merak ettiğim için ve farkındalık oluşması için konu açmak istedim.
Herkese saygılar sevgiler,
-
Yazan: d3lici
Arkadaşlar selamlar;
Testosteron E 600
Boldenon 600 Kürümün 7. haftasındayım küre tren eklemeyi düşünüyorum fakat esteri hakkında kararsızım, hangisini tercih etmeliyim ? hangisi yan etki bazında daha hafiftir ?
-