Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

neander

2 Yıldan Sonra Ne Yapmalıyım?

Önerilen İletiler

neander    3

Herkese iyi ve keyifli forumlar dilerim. Özel bir nedenden dolayı son iki senedir sporumu hiç yapamadım ve son bir senedir çok fazla kilo artışım oldu. 5 senedir yaptığım, uğraştığım iyi vücudumu tamamen kaybettim ve tamamen yağlandım aşırı şekilde. Bir aya kadar tekrardan salona başlayıp eski görünümüme kavuşmak istiyorum. Haliyle güçten düştüm, hiçbir aktivite yapamadım, beslenme sıfırdı. Daha önce anabolik hiç kullanmadım. Bir ay sonra salona başlıyorum 2 aydır diyetimi yapıp beslenmeme dikkat ediyorum eskisi gibi ve salona başladıktan sonra hemen anaboliğe başlamak bana ters geliyor. Yanlış biliyor da olabilirim. Her ne kadar altyapım olsa da iki sene elime dumbbell almadım.

Bu sebepten ötürü anabolik sürecine ne zaman girmeliyim? 

O sürece ulaşana kadarki zaman zarfında ne tarz antrenman yapmalı, ne tarz beslenmeliyim? 

2 sene önceki kilom 92-98 arası gidip geliyordu. 

Şu an güncel kilom 117.

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim şimdiden. 

iki sene öncesine ait bulabildiğim tek fotoğrafımı koyuyorum. En son formum öyleydi, kilom 94 idi yanlış hatırlamıyorsam. Hepsi gitti ve üzerine yağ geldi. Şimdikini siz hayal edin. 

Bekliyorum, teşekkürler...

IMG_5005.JPG

tarihinde neander tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tolgacan94    214

eski kilonuza ve eski ağırlıklarınıza döndüğünüz zaman(ortalama 3-6 ay sürer) yeni bir steroid kürüne başlayabilirsiniz. bu süre zarfında yağ oranınızı yüzde 15 in altına indirmeniz gerekli.

• Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neander    3
tolgacan94, Bir saat önce yazdı:

eski kilonuza ve eski ağırlıklarınıza döndüğünüz zaman(ortalama 3-6 ay sürer) yeni bir steroid kürüne başlayabilirsiniz. bu süre zarfında yağ oranınızı yüzde 15 in altına indirmeniz gerekli.

Kür olarak ne önerirsiniz kış için? Hangi kür başlangıç olarak daha sağlıklı olur? Hangi anabolikler kullanılmalı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.371
neander, 29 dakika önce yazdı:

Kür olarak ne önerirsiniz kış için? Hangi kür başlangıç olarak daha sağlıklı olur? Hangi anabolikler kullanılmalı?

Klasik bulk ürünleri kullanılır anabolik veya peptid olarak testesteron / danabol / isteğe bağlı deca / boldenon gibi peptid olarka ise follistatin 344 / ghrp 6 / mgf / igf tercih edilebilir. Eski halinize geri dönersiniz benimde sağ omuz kapsülüm yırtıldı ve doktor spor hayatın bitti dediği gün ömrümün en zor günüydü ama tedavilere güzel yanıt verdi vücudum. Sonuç ? Sonuç mu ? tam aşağıda incelemen de fayda var :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neander    3
Loving, Şimdi yazdı:

Klasik bulk ürünleri kullanılır anabolik veya peptid olarak testesteron / danabol / isteğe bağlı deca / boldenon gibi peptid olarka ise follistatin 344 / ghrp 6 / mgf / igf tercih edilebilir. Eski halinize geri dönersiniz benimde sağ omuz kapsülüm yırtıldı ve doktor spor hayatın bitti dediği gün ömrümün en zor günüydü ama tedavilere güzel yanıt verdi vücudum. Sonuç ? Sonuç mu ? tam aşağıda incelemen de fayda var :) 

Tam sizin konunuza bakıyordum hocam cidden efsane bir gelişim olmuş. Harika bir geri dönüş yapmışsınız tebrik ederim sizi. Eski kiloma dönene kadar sporumu yapıyorum daha sonra küre başlıyorum öyle mi ? 

Anabolik konusunda hiçbir fikrim olmadığı ve bu konuda çok fazla araştırma yapınca da soru işaretleri çoğaldığından bir türlü sonuca varamadım senelerdir. Sitenin sağladığı alışveriş sisteminde özel olarak tavsiye veya kür boyunca bir eğitim alabiliyor muyuz hocam? Temkinli yaklaşıyorum maalesef, benim de sağlıkla alakalı bir şey geçti başımdan çünkü...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.371
neander, 1 dakika önce yazdı:

Tam sizin konunuza bakıyordum hocam cidden efsane bir gelişim olmuş. Harika bir geri dönüş yapmışsınız tebrik ederim sizi. Eski kiloma dönene kadar sporumu yapıyorum daha sonra küre başlıyorum öyle mi ? 

Anabolik konusunda hiçbir fikrim olmadığı ve bu konuda çok fazla araştırma yapınca da soru işaretleri çoğaldığından bir türlü sonuca varamadım senelerdir. Sitenin sağladığı alışveriş sisteminde özel olarak tavsiye veya kür boyunca bir eğitim alabiliyor muyuz hocam? Temkinli yaklaşıyorum maalesef, benim de sağlıkla alakalı bir şey geçti başımdan çünkü...

Evet sağlıklı ve doğal şekilde istenilen seviye ye indiğinizde dilerseniz hedef / amaçlarınız doğrultusunda küre girebilirsiniz. Bu konuda bizimle çalışmak isterseniz facebook sayfalarımız'dan bizimle iletişime geçebilir veya info@peptidturkiye.com mail atabilirsiniz ürün tedariği konusunda ve kür boyu destek konusunda 5 yıldır sorunsuz müşteri portföyümüzle ilgileniyoruz aynı muamele size de en uygun şekilde yapılacak gelişiminiz gözlemlenecektir şartlar olumlu gelişirse.

Keyifli forumlar. :) 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neander    3
Loving, Şimdi yazdı:

Evet sağlıklı ve doğal şekilde istenilen seviye ye indiğinizde dilerseniz hedef / amaçlarınız doğrultusunda küre girebilirsiniz. Bu konuda bizimle çalışmak isterseniz facebook sayfalarımız'dan bizimle iletişime geçebilir veya info@peptidturkiye.com mail atabilirsiniz ürün tedariği konusunda ve kür boyu destek konusunda 5 yıldır sorunsuz müşteri portföyümüzle ilgileniyoruz aynı muamele size de en uygun şekilde yapılacak gelişiminiz gözlemlenecektir şartlar olumlu gelişirse.

Keyifli forumlar. :) 

Son bir soru daha, kusra bakmayın. :) Bu kilonun bir standardı var mıdır başlamak için? Mesela Tolga bey %15 demiş yağ oranı için. İdeali bu mudur? Ya da boy kilo indeksine göre normal seviyeye düşmek mi gerekir bu durumda?

Kaydettim maili, hazır olduğumda tek adres olacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.371

Evet @tolgacan94 hocamızın dediği doğru ideal kür yağ seviyesi %14-15 çünkü siz bu yağ üstü seviyede girseniz daha büyüyüp yağlanmaktan başka bir işe yaramayacaksınız ama diğer türlü clean bulk yapıp en güzel şekilde gelişebilirsiniz.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neander    3
Loving, 28 dakika önce yazdı:

Evet @tolgacan94 hocamızın dediği doğru ideal kür yağ seviyesi %14-15 çünkü siz bu yağ üstü seviyede girseniz daha büyüyüp yağlanmaktan başka bir işe yaramayacaksınız ama diğer türlü clean bulk yapıp en güzel şekilde gelişebilirsiniz.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. İdeal seviyelere ulaştığımda tam gelişime başlayacağım. Teşekkür ederim tekrardan, kolay gelsin. :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.