Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

250MG/W

Testosteron yarılanma ömrü toplam alınan doza göre mi hesaplanmalı?

Önerilen İletiler

250MG/W    4

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kafama hep takılan bir soru var buraya yazıcam şimdi yardımcı olursanız sevinirim. Testesteron enanthatta yarılanma ömrü olayı olduğu için haftalık toplam alınan doz mu geçerlidir yoksa tek seferde mi?

Örnek vereyim,

Ben pazartesi 200 perşembe 200 enanthat alıyorum benim yaptığım kür 400 mglık bi kür mü oluyor etki açısında yoksa 200 mü çünkü pazartesi enjekte edilen ilaç perşembe günü düşüyor mantıken bu konuda kafam çok karışık ben 200mglık kür yaptıgımı sanıyordum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

250MG/W    4

Burada soruma cevap bulamıyorum aslında mesela İlk enjeksiyon 200mg testo ile başlanmalıdır demişsiniz 200 200 mü yoksa 100 100 mü hangisi 200 mglık etki sağlıyor vücutta küre başlayacak birisini düşünelim koçu ona haftalık 400 enanthat alacaksın diyor kişi 400 400 mü vurmalı yoksa 200 200 mü yani kısacası benim yaptıgım kür şuanlık 400 mglık bi kür mü yoksa 200 mglık mı etki açısından sadece bunu soruyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.223

Dozdan bahsederken haftalık toplam alınan kastedilir. Orta ester kullanıyorsan ve 500 mg denildi ise onu haftada 2 doza bölersin. 250 / 250 şeklinde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
250MG/W    4
rastlantisal, Şimdi yazdı:

Dozdan bahsederken haftalık toplam alınan kastedilir. Orta ester kullanıyorsan ve 500 mg denildi ise onu haftada 2 doza bölersin. 250 / 250 şeklinde.

peki bu etkiyi azaltmaz mı çünkü 250ye kadar pik yapacak vücuttaki seviye bu durumda 250mglık etki alınmış olacak diger günde 250 vurulunca hep sabit 250de gider seviye ve etki düşer dogru degil mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    174
250MG/W, 7 dakika önce yazdı:

peki bu etkiyi azaltmaz mı çünkü 250ye kadar pik yapacak vücuttaki seviye bu durumda 250mglık etki alınmış olacak diger günde 250 vurulunca hep sabit 250de gider seviye ve etki düşer dogru degil mi

Değil hatta dozu ne kadar fazla bölersen o kadar iyi seviye hep sabit ve yüksekte kalır. Sen Pazartesi 250mg enjekte ettiğinde seviyeler yükselmeye başlar seviyelerin düşmesi için ilacın kandan çıkmaya başlaması lazım yani yarilanma ömrü 5-7 gün desek 5. 6. Gunde etkisi düşmeye başlar ama sen Pazartesi 250mg perşembe 250mg vurursan kanda seviyesi yüksek iken yine enjeksiyon yaptığın için daha da yükselecek.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
250MG/W    4
deluxes, Şimdi yazdı:

Değil hatta dozu ne kadar fazla bölersen o kadar iyi seviye hep sabit ve yüksekte kalır. Sen Pazartesi 250mg enjekte ettiğinde seviyeler yükselmeye başlar seviyelerin düşmesi için ilacın kandan çıkmaya başlaması lazım yani yarilanma ömrü 5-7 gün desek 5. 6. Gunde etkisi düşmeye başlar ama sen Pazartesi 250mg perşembe 250mg vurursan kanda seviyesi yüksek iken yine enjeksiyon yaptığın için daha da yükselecek.

anladım sagolun yakında cruise geçme gibi bi düşüncem var cruise içinde şöyle bi fikir var

4 hafta boyunca pzt 65 perşembe 65 mg vuracagım bu sürede koruyucularımı ve d vitamini çinko magnezyum kullanacagım sizce iyi midir bu şekil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    174
250MG/W, Şimdi yazdı:

anladım sagolun yakında cruise geçme gibi bi düşüncem var cruise içinde şöyle bi fikir var

4 hafta boyunca pzt 65 perşembe 65 mg vuracagım bu sürede koruyucularımı ve d vitamini çinko magnezyum kullanacagım sizce iyi midir bu şekil

Planlama iyi takviyelere ara vermeden devam edebilirsin ama Cruise geçişinde dozaji biraz daha yüksek tutabilirsin 200-250mg arası.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
250MG/W    4
deluxes, Şimdi yazdı:

Planlama iyi takviyelere ara vermeden devam edebilirsin ama Cruise geçişinde dozaji biraz daha yüksek tutabilirsin 200-250mg arası.

tamamdır çok sagolun birde ben şuana kadar 200 200 vurdugum için bidaki kürlerde daha düşük vursam etki alır mıyım cruise bitince blasta geçince mesela 125 125 150 150 vursam gene etki alır mıyım yoksa reseptörüm duyarsızlaşmış mıdır eger duyarsızlaştıysa cruiseda bu düzelir mi çok teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    174
250MG/W, 3 dakika önce yazdı:

tamamdır çok sagolun birde ben şuana kadar 200 200 vurdugum için bidaki kürlerde daha düşük vursam etki alır mıyım cruise bitince blasta geçince mesela 125 125 150 150 vursam gene etki alır mıyım yoksa reseptörüm duyarsızlaşmış mıdır eger duyarsızlaştıysa cruiseda bu düzelir mi çok teşekkür ederim 

Bu dozajlarda reseptörlerin duyarsizlasmasi çok uzun süreler gerekir yani yine etki alırsın daha düşükte vursan ama etkiden kasıt ne anlamda çünkü sadece testo ile güç, libido dışında fazla bir etki alamazsın kas gelisimi muhakkak daha hızlı olur fakat bunu yine uzun vadede fark edebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
250MG/W    4
deluxes, Bir saat önce yazdı:

Bu dozajlarda reseptörlerin duyarsizlasmasi çok uzun süreler gerekir yani yine etki alırsın daha düşükte vursan ama etkiden kasıt ne anlamda çünkü sadece testo ile güç, libido dışında fazla bir etki alamazsın kas gelisimi muhakkak daha hızlı olur fakat bunu yine uzun vadede fark edebilirsin. 

güç ve libido için sormuştum sagolun güzel yanıt vermişsiniz çok teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.