Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

KrasenRumenov

Kürümün 5. hafta kan testi sonuçlar hk.

Önerilen İletiler

Merhaba, öncelikler herkesin ramazan bayramını kutluyorum.

Kürümün 5. hafta test sonuçlarında E2 sonucunun düşük olduğunu gördüm. Günlük bir tablet 20mg proviron kullanıyordum test sonuçlarından sonra onu da kestim. İlk kürümü yapıyorum ve maalesef kür öncesi hormon testi almadım. Sizin değerli yorumlarınız ve önerilerinizi almak isterim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. :)

Kür Planım: 

• Haftalık 500mg Testosteron Enanthate
  • Haftalık 400mg Boldenon
  • Haftalık 200mg NPP (5. haftayı tamamlayıp kestim)
  • Günlük 20mg Dianabol (5. haftayı tamamlayıp kestim)

Koruyucu ve Vitaminler:

• Liv 52
  • Cystone
  • Speman Forte
  • Proviron (5. haftayı tamamlayıp kestim)
  • Nac 600
  • Magnezyum
  • C Vitamini
  • D Vitamini
  • B komplex
  • Çinko
  • Multvitamin
  • Omega 3

Test Sonuçlarım:

Screenshot_20250329_135314_e-Nabz.thumb.jpg.16352c37be6e134ac64cccf9fcd92379.jpg Screenshot_20250329_135402_e-Nabz.thumb.jpg.68c66e4f3c1bc96c3502ec488fe41438.jpg IMG-20250326-WA0003.jpg.58361209993a5169edd526c299fe392a.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    67

Çok fazla test eksik, karaciğer, böbrek değerleri vb. nerede? Bu E2 değerinde herhangi bir yan etki yaşıyor musun, libido, eklem ağrısı vb. gibi. Birde npp neden 5. haftada kestin. 

Koruyucuların uygun, boldenone 3-4 hafta içinde hemogram değerlerine iyice bozmaya başlar. Birdaha ki teste muhakkak böbrek, karaciğer vb. değerleri iste. Kolestrol için ceviz suyu tüketebilirsin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368

Hemogram değerleri normal. Kan verdiğin yer referans aralığını biraz sıkı tutmuş o kadar. Onun dışında boldenon e2'yi çok düşürmüş. Dianabolu de kesince ve boldenonun etkileri güçlenmeye başlayınca daha da e2 değerin düşer. O yüzden en azından testo miktarını haftalık 0.5 ml filan arttır. Npp'yi 5. haftada kesmen çok mantıksız olmuş. İlacın etkilerini göstermeye başlaması zaten 2-3 haftayı buluyor. Boşuna masraf etmişsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 27 dakika önce yazdı:

Çok fazla test eksik, karaciğer, böbrek değerleri vb. nerede? Bu E2 değerinde herhangi bir yan etki yaşıyor musun, libido, eklem ağrısı vb. gibi. Birde npp neden 5. haftada kestin. 

Koruyucuların uygun, boldenone 3-4 hafta içinde hemogram değerlerine iyice bozmaya başlar. Birdaha ki teste muhakkak böbrek, karaciğer vb. değerleri iste. Kolestrol için ceviz suyu tüketebilirsin. 

Sadece değer dışı olan sonuçları göndermiştim, tüm test bu şekilde. E2 Kaynaklı bir yan etki hissetmiyorum. Libido normalden daha yüksek, ağrı vs. bi problem yaşamıyorum. Gittiğim salondaki hocanın tavsiyesi üzerine npp i kestim. Sizce npp ve dianabolü tekrar eklemelimiyim?

Screenshot_20250329_141234_e-Nabz.jpg Screenshot_20250329_141254_e-Nabz.jpg Screenshot_20250329_141306_e-Nabz.jpg Screenshot_20250329_141321_e-Nabz.jpg Screenshot_20250329_141334_e-Nabz.jpg Screenshot_20250329_141347_e-Nabz.jpg Screenshot_20250329_141358_e-Nabz.jpg Screenshot_20250329_141410_e-Nabz.jpg Screenshot_20250329_141422_e-Nabz.jpg Screenshot_20250329_141433_e-Nabz.jpg Screenshot_20250329_142219_e-Nabz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    67

Danabol degilde npp devam edebilirsin, etkisini tam olarak almaya baslayacagin zaman kesmissin. Açlık kan sekerin yuksek cikmis insulin hassiyetini arttirman lazim. Beslenmeni yazabilir misin? Ona gore öneride bulunayım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
KrasenRumenov, 7 dakika önce yazdı:

Sadece değer dışı olan sonuçları göndermiştim, tüm test bu şekilde. E2 Kaynaklı bir yan etki hissetmiyorum. Libido normalden daha yüksek, ağrı vs. bi problem yaşamıyorum. Gittiğim salondaki hocanın tavsiyesi üzerine npp i kestim. Sizce npp ve dianabolü tekrar eklemelimiyim?

Dianabolun çıkma vakti gelmiş zaten. NPP için 5 hafta çok erken ama ilk kürün olduğu için de ekle demem. Bu e2 biraz daha düşer o yüzden testo dozunu haftalık yarım ml daha arttırıp öyle devam et.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 15 dakika önce yazdı:

Danabol degilde npp devam edebilirsin, etkisini tam olarak almaya baslayacagin zaman kesmissin. Açlık kan sekerin yuksek cikmis insulin hassiyetini arttirman lazim. Beslenmeni yazabilir misin? Ona gore öneride bulunayım.

• Kahvaltı: 5 yumurta (2 tam, 3 beyaz), 100g yulaf, zeytin, yeşillik
  • Ara öğün: 1 avuç çiğ badem
  • Öğle: 150-200g tavuk, 200g pilav
  • Ara öğün: 75 gram yulaf, 1 ölçek protein tozu
  • Akşam: 200-300g tavuk, kırmızı et vb, 200-250g pilav

Son 7 haftadır beslenmem bu şekilde hiç bozmuyorum diyebilirim. 

Feladel, 14 dakika önce yazdı:

Dianabolun çıkma vakti gelmiş zaten. NPP için 5 hafta çok erken ama ilk kürün olduğu için de ekle demem. Bu e2 biraz daha düşer o yüzden testo dozunu haftalık yarım ml daha arttırıp öyle devam et.

NPP eklesem çok zarar verir mi yada bi anlamı olur mu? Testolarım 1ml ampul şeklinde, şuan salı ve cuma 1ml olarak haftada 2ml alıyorum. Birinde 1.5ml e mi çıkartayım? (bu durumda sanırım ampulde kalan diğer 0.5ml i atmam gerekecek)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    67

Sabahları aç karnına kahve+1 çay kaşığı tarçın ve elma sirkesi ile 2 adet limonu sıkıp tüket. Ekleyebildiğin her öğüne tarçın ekleyebilirsin, pilava, tavuğa vb. Öğle ve akşam öğünlerine yeşil acı biber ekle. Takviye olarak curcumin alabilirsin veya onun yerine zerdaçal tüketebilirsin. 3-4 Hafta bu düzende git tekrar kan testi verdiğinde bakalım. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368

İlk kür için npp'yi geri eklemesen daha iyi. Ampülde doz ayarlamak sıkıntı. Her enjeksiyon gününde 1.25ml vur. İlk vurduğunda açacağın 2. ampülde 0.75ml kalacak. Onu boş bir enjektöre çek. Bir sonraki enjeksiyon gününde o 0.75 ml çektiğin enjektörü 1.25ml'e tamamla. Ampülde kalanı yeni enjektöre çek ve öyle öyle devam et yoksa hem bu e2 birkaç haftaya problem yaratmaya başlar hem de bulk için bu kadar düşük e2 iyi değil.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 25 dakika önce yazdı:

Sabahları aç karnına kahve+1 çay kaşığı tarçın ve elma sirkesi ile 2 adet limonu sıkıp tüket. Ekleyebildiğin her öğüne tarçın ekleyebilirsin, pilava, tavuğa vb. Öğle ve akşam öğünlerine yeşil acı biber ekle. Takviye olarak curcumin alabilirsin veya onun yerine zerdaçal tüketebilirsin. 3-4 Hafta bu düzende git tekrar kan testi verdiğinde bakalım. 

Feladel, 18 dakika önce yazdı:

İlk kür için npp'yi geri eklemesen daha iyi. Ampülde doz ayarlamak sıkıntı. Her enjeksiyon gününde 1.25ml vur. İlk vurduğunda açacağın 2. ampülde 0.75ml kalacak. Onu boş bir enjektöre çek. Bir sonraki enjeksiyon gününde o 0.75 ml çektiğin enjektörü 1.25ml'e tamamla. Ampülde kalanı yeni enjektöre çek ve öyle öyle devam et yoksa hem bu e2 birkaç haftaya problem yaratmaya başlar hem de bulk için bu kadar düşük e2 iyi değil.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Söylediğiniz şekilde devam edeceğim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zebra    7

Bu vesileyle herkesin ve bilgilerini bizden esirgemeyen tüm hocalarımızın ramazan bayramını kutluyorum... Daha nice bayramlar göresiniz inşallah... 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: rusecy
      Arkadaşlar herkese selamlar.
      Kürümün 6. haftasına geldim. 4 haftam kaldı. Oxandrolonun bitmesiyle kan tahlili verdim. Testosteron hariç sonuçlar çıktı. Kürden önceki değerlerimle karşılaştırdım, fikirlerinizi almak istedim.
      Kullandığım ilaçlar:
      Oxandrolone 30 mg/gün Testosterone enanthate 400 mg/hafta Sonuçlar:
      Eski LH: 5,46. Yeni LH: 0,04 Eski FSH: 7,47. Yeni FSH: 0,05 Eski E2: 19. Yeni E2: 116 Eski PRL: 10,84. Yeni PRL: 16,80 Eski AST: 18. Yeni AST: 43 Eski ALT: 25. Yeni ALT: 91 Referans aralıklarını paylaşmadım ama hepsi epey dışında. Eski değerlerimin hepsi içerisindeydi. Endokrinolojiye randevu aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    • Yazan: the_escobar
      Herkese merhabalar,
      Son sarms kürümün üstünden 2 ay gibi bir süre geçmiştir. Yeni kür öncesi test verdim. TSH en sonki testimde de referans üstünde çıkmıştı. Tekrar yüksek çıktı.  Prolaktine veya TSH için el atılması gereken mühim bir durum var mıdır? 
      Görüşlerinizi almak isterim.

• Yazan: yigitoz18
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki küre start verdim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate  Dianabol SORULARIM:
      Kür içi kan testi değerlerimde hangilerine dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.