Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Lapador    1

Hepinize merhabalar,

Forumda araştırma yaptığımda grimlabs markası için ya çok iyi ya çok kötü yorumlar gördüm bende alıp deneyerek burada detaylı bir günlük yapmaya karar verdim. Kendimi bildim bileli kiloluyum şu an salona gitmiyorum evde sabah yaptığım antrenmanla yetiniyorum, kas kütlesi gibi bı amacım yok sadece yağ oranı düşürme planım var.

KULLANILAN ÜRÜNLER:

• Grimlabs yohimbine 10mg 
  • Grimlabs shredder 
  • Cinnatropin günlük 2ui

SÜREÇ HAKKINDA FİKİRLERİM:

• Grimlabsları kendi sitesinden aldım direkt. 94 kiloyla başladım definasyona ilaçları 25.03.2025 de almaya başladım, bugün 3. Gün sabah 91.6 kg çıktım (muhtemelen neredeyse hepsi ödem) bu kısmı sürekli güncellerim.
  • Öncelikle Shredder yani bence aşırı etkili eskiden kahvaltıda 8 tane yumurta+ yulaf yiyebilen ben dün sabah 3. Yumurtayı zar zor yedim eskiden her gün aburcubur yer üstüne yemekleri de bol bol yerdim şu an aburcubur düşününce canim gram çekmiyor 3 gündür yediğim tek sağlıksız şey küçük 1 tane bayram çikolatasi (evde çikolata falan oldu mu bitirene kadar duramazdim) yani cidden güzel işe yariyor.
  • Yohimbine içinse yani baya terletiyor kalp atışı hızlanıyor vs ama daha önce hiç yohimbine kullanmadım o yüzden başka bı marka ile falan karşılaştıramıyorum ama memnunum.
  • Cinnatropine gelirsek 2ui çok az diyenler gelmeden önce benim amacım yağ yakımı kas kütlesi koymak değil ha bide boy uzamasini desteklese tadından yenmez ama muhtemelen plaklarim kapandı zaten yine de hiç yoktan iyidir doluluk mevzusu içinde ürolojiye randevu altım ama 15 gün sonraya verdi randevuyu doluluğuna bakıcaz artık.
  • Bu arada geçen sene grimlabs mk677 almıştım yani girdiğim ağırlıkların kilosu falan artmıştı ama içindeki mk677 mi bence şüpheli bence grimlabsda bazı ürünler doluyken bazıları (özellikle mk677 gibi hammaddesi pahalı ve kendine özgü etkileri olmayan ilaçlarda) zaten kim anlar diyip farklı bi ilaç yada boş yolluyor olabilirler.
  • Kısaca shredder ve yohimbineden verim aldım ben burayı ara ara güncellerim etkilerini de yazmaya devam ederim.

Not: Konuyu günlük olarak yaşadıklarımı yazmak için açtım konuyu benim yazdıklarıma bakarak hiç bişey satın almayın sorumluluk kabul etmiyorum kimsenin vebaline girmek, belasını almak istemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

makro1178    60

SR9009 gw501516 ve iran yohi kürüm bitti. Bende grimlabs shredder ve yohimbine başladım . yohimbine 20mg olarak  2kapsül alacağım. Shredder tek kapsül başlarım. Gece de yatmadan önce ashwa ekledim. Sürecini takip etmek adına burdan yorumda bulundum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lapador    1
makro1178, 9 dakika önce yazdı:

SR9009 gw501516 ve iran yohi kürüm bitti. Bende grimlabs shredder ve yohimbine başladım . yohimbine 20mg olarak  2kapsül alacağım. Shredder tek kapsül başlarım. Gece de yatmadan önce ashwa ekledim. Sürecini takip etmek adına burdan yorumda bulundum.

Önceki kullandığın yohimbineye göre fark var mı hocam insanlar bilinclensin ben farklı bı marka yohimbine kullanmadım ek olarak shredderi 1 kapsul kullandiktan sonra 2. Kapsüle ihtiyaç duycagini düşünmüyorum kendileri de önermiyor dikkat et 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    60
Lapador, Şimdi yazdı:

Önceki kullandığın yohimbineye göre fark var mı hocam insanlar bilinclensin ben farklı bı marka yohimbine kullanmadım ek olarak shredderi 1 kapsul kullandiktan sonra 2. Kapsüle ihtiyaç duycagini düşünmüyorum kendileri de önermiyor dikkat et 

Hocam önceki  yohimbineyi 10mg olarak kullanıyordum. Grimde 20mg olarak başlayacağım. Bugün grimin yohimbinesine geçeceğim henüz paketi yeni açıyorum. Fark olursa muhakkak yazarım ama dediğim gibi dozaj farkıda  hissettirebilir. Temelde bugün 10mg atabilirim çok bir fark olur mu bilmiyorum ama maksat yorumlamak olsun. Sonrasında 20mg olarak devam edeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferhat82    453

İherbten yohombie alabilseydiniz daha garanti olurdu gerçi oda reçeteli diye biliyorum 

tarihinde Ferhat82 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lapador    1
Ferhat82, 1 dakika önce yazdı:

İherbten yohombie alabilseydiniz daha garanti olurdu 

Hocam açıkçası yurtdışı olduğu için beklemek ve gümrükle falan uğraşmak istemedim ama evet orası daha garanti olurdu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zebra    7
Lapador, 1 saat önce yazdı:

Hocam açıkçası yurtdışı olduğu için beklemek ve gümrükle falan uğraşmak istemedim ama evet orası daha garanti olurdu

Hocam ne yazık ki onun sıkıntısı büyük... Fahiş vergi nedeniyle Türkiye satışları askıya alınmıştı en son... Ayrıca ürün geldiğinde teslim ederken takviye için bile reçete istiyorlar insanların işini zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar... Bizi buradaki içi boş sahte ürünlere mahkûm ediyorlar....

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lapador    1
Zebra, 2 saat önce yazdı:

Hocam ne yazık ki onun sıkıntısı büyük... Fahiş vergi nedeniyle Türkiye satışları askıya alınmıştı en son... Ayrıca ürün geldiğinde teslim ederken takviye için bile reçete istiyorlar insanların işini zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar... Bizi buradaki içi boş sahte ürünlere mahkûm ediyorlar....

Malesef hocam yapacak bişi yok 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41

İçini ferahlatir mi bilmiyorum ama  yohimbine cardarine shredder aldim yanında testesteron booster ve ashwaganda hediye olarak geldi 18 gün önce diyet ve kardiyolara tekrar başladım 18 günlük değişimim %28 yağ oranından belki de daha fazlaydı çünkü en son olcumden sonra çok kilo aldım bu sabah ölçüm yaptırdım yağ oranım su anda %23 bu süreçte 3 gün  0 karbonhidrat da yaptım sabah 40 dk bisiklet akşam ağırlık idmanı sonrası 30 dk eğimli yürüyüş de yaptım ve bazı günler 5000 kalori bile aldım ama got göbek bariz bir şekilde eridi bende kardeşim ben direkt olarak kendi sitesinden aldım QR kodlari da Avrupai bir siteye yönlendiriyordu sanırım sen cardarine almamissin arasında bir fark olur mu bilemem su anda ağırlık idmanlarinda can vermemek için günlük 70 yulaf 70 pirinç yiyip öyle ağırlık idmanı yapiyorum😅 ve hocamın dediği iç organlarda yağlanma muhabbeti de geçmeye başlamış bu da iyi bir haber benim için çünkü kilo aldıkça karaciğer yağlanması oluyor bende 87 88 civarı başladığım diyet süreci grimlabs yohimbine cardarine shredder ve ara sıra sağlam yaptığım ara sıra da içinden gectigim diyet ve kardiyolar ile birlikte 82 kg ye düştüm ve yohimbine ciddi olarak cinsel performans i arttırdı bu yönü de çok güzel bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lapador    1
Yasar, 1 saat önce yazdı:

İçini ferahlatir mi bilmiyorum ama  yohimbine cardarine shredder aldim yanında testesteron booster ve ashwaganda hediye olarak geldi 18 gün önce diyet ve kardiyolara tekrar başladım 18 günlük değişimim %28 yağ oranından belki de daha fazlaydı çünkü en son olcumden sonra çok kilo aldım bu sabah ölçüm yaptırdım yağ oranım su anda %23 bu süreçte 3 gün  0 karbonhidrat da yaptım sabah 40 dk bisiklet akşam ağırlık idmanı sonrası 30 dk eğimli yürüyüş de yaptım ve bazı günler 5000 kalori bile aldım ama got göbek bariz bir şekilde eridi bende kardeşim ben direkt olarak kendi sitesinden aldım QR kodlari da Avrupai bir siteye yönlendiriyordu sanırım sen cardarine almamissin arasında bir fark olur mu bilemem su anda ağırlık idmanlarinda can vermemek için günlük 70 yulaf 70 pirinç yiyip öyle ağırlık idmanı yapiyorum😅 ve hocamın dediği iç organlarda yağlanma muhabbeti de geçmeye başlamış bu da iyi bir haber benim için çünkü kilo aldıkça karaciğer yağlanması oluyor bende 87 88 civarı başladığım diyet süreci grimlabs yohimbine cardarine shredder ve ara sıra sağlam yaptığım ara sıra da içinden gectigim diyet ve kardiyolar ile birlikte 82 kg ye düştüm ve yohimbine ciddi olarak cinsel performans i arttırdı bu yönü de çok güzel bence

Bende kendi siteisnden aldım yurtdışı olayı kolpa hocam her ne kadar işe yarasa da yurtdışını bırak dibimizdeki suriyeye bile gondermiyolar(zaten yurtdışı olduğuna inandığınız bı çok marka türkiyede üretiliyor kolpadan bı site kolpadan redditte orda burda bı iki yazı koyuyolar çok ayrı bı mesele burası) Cardarine tam araştırmadigim için bilmeden almak istemedim hocam grimlabsda çok da guvenememiştim zaten bide cinnatropin de pahalı olunca önce shredder ve yohimbinesini alayım dedim keşke cardarine de alsaymisim 3 tane ürüne 1 tane hediye veriyorlarmış ben bilmiyodum öyle daha hesapliya gelirdi shredderi içip 5000 kalori nası almayı başardınız hocam 😂 ben şahsen kahvaltı yapmak da bile zorlanıyorum shredderi kullanmaya başladığımdan beri 1500 2000 kalori arası alıyorum günlük ama protein yüksek en az 130gr protein aliyorum inşallah bende yağ oranimi olabildiğince düşürürüm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
Lapador, 15 dakika önce yazdı:

Bende kendi siteisnden aldım yurtdışı olayı kolpa hocam her ne kadar işe yarasa da yurtdışını bırak dibimizdeki suriyeye bile gondermiyolar(zaten yurtdışı olduğuna inandığınız bı çok marka türkiyede üretiliyor kolpadan bı site kolpadan redditte orda burda bı iki yazı koyuyolar çok ayrı bı mesele burası) Cardarine tam araştırmadigim için bilmeden almak istemedim hocam grimlabsda çok da guvenememiştim zaten bide cinnatropin de pahalı olunca önce shredder ve yohimbinesini alayım dedim keşke cardarine de alsaymisim 3 tane ürüne 1 tane hediye veriyorlarmış ben bilmiyodum öyle daha hesapliya gelirdi shredderi içip 5000 kalori nası almayı başardınız hocam 😂 ben şahsen kahvaltı yapmak da bile zorlanıyorum shredderi kullanmaya başladığımdan beri 1500 2000 kalori arası alıyorum günlük ama protein yüksek en az 130gr protein aliyorum inşallah bende yağ oranimi olabildiğince düşürürüm 

Yok antrenman yapmayacağım günlerde kullanmadım hicbirini saddce testi booster ve ashwaganda kullanıyorum her gece  5000 kaloriyi aldığım günler nerdeyse 14 saat kız arkadaşımla birlikte olduğum günlerdi birlikteyken yiyoruz içiyoruz zaten bulk yapsam o kadar yiyip icemem 😅 ve evde kondisyon bisikleti falan varsa ac karna kardiyo yap bence en etkilisi öyle oluyor biraz halsiz bitkin eziyet gibi ama ben alıştım sevmeye de başladım şimdi evdeki kardiyolari 

tarihinde Yasar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lapador    1
Yasar, 19 dakika önce yazdı:

Yok antrenman yapmayacağım günlerde kullanmadım hicbirini saddce testi booster ve ashwaganda kullanıyorum her gece  5000 kaloriyi aldığım günler nerdeyse 14 saat kız arkadaşımla birlikte olduğum günlerdi birlikteyken yiyoruz içiyoruz zaten bulk yapsam o kadar yiyip icemem 😅 ve evde kondisyon bisikleti falan varsa ac karna kardiyo yap bence en etkilisi öyle oluyor biraz halsiz bitkin eziyet gibi ama ben alıştım sevmeye de başladım şimdi evdeki kardiyolari 

Bende haftasonları almamayı düşünüyorum hocam hem bağımlı olmamak için hem de çok da vücudu zorlamamak lazım , keşke kondisyon bisikletim falan olsa çok iyi olurdu ama onun yerine ağırlık setim var sabahları aç karnına yohimbine içip dümenden bı antrenman yapıyorum hiç yoktan iyidir yazın gidebilirim salona anca

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    60

Grim yohimb 20mg ile başladım. Kardiyo da nabız 140 150 aşağısına düşmedi . Hatta normal yaptığımın bir tık altı tempoda olmama rağmen nabzı güzel etkiledi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
makro1178, 1 saat önce yazdı:

Grim yohimb 20mg ile başladım. Kardiyo da nabız 140 150 aşağısına düşmedi . Hatta normal yaptığımın bir tık altı tempoda olmama rağmen nabzı güzel etkiledi 

Valla ben 10mg 10 mg 10 mg olarak antrenmandan 45 dakika önce bol su ile yutuyorum kapsülleri birde spor salonunun yanında burgerking var girmeden orda bir espresso içiyorum cin gibi dolaşıyorum içerde😅 birde çok fena kalp atışı terleme ve vücut ısısı oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    60
Yasar, 2 saat önce yazdı:

Valla ben 10mg 10 mg 10 mg olarak antrenmandan 45 dakika önce bol su ile yutuyorum kapsülleri birde spor salonunun yanında burgerking var girmeden orda bir espresso içiyorum cin gibi dolaşıyorum içerde😅 birde çok fena kalp atışı terleme ve vücut ısısı oluyor

Hocam valla bende 10 10 yuttum üstüne birde espresso. Hep uyuduğum saatlerde gram uyku da gelmedi. Antrenmanda da çok güzel nabız oldu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lapador    1
makro1178, 5 saat önce yazdı:

Hocam valla bende 10 10 yuttum üstüne birde espresso. Hep uyuduğum saatlerde gram uyku da gelmedi. Antrenmanda da çok güzel nabız oldu 

Valla hocam bu uyku sorun ya gece uyuyamiyorum kötü yanı kahve de içmiyorum özellikle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    349

Shredder dediğiniz ürün uyarıcı ve termojenik yağ yakıcı dolu. Yanına yohimbine de ekliyorsanız boş yere vücudunuzu yoruyorsunuz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Zangetsu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sosyal medyada birkaç yerde cinnatropin satıldığını gördüm fiyatları 1k-1.5k arası. Sizce içeriği ne kadar dolu veya ne kadar sağlıklı?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: makro1178
      Görseldeki ürünü kullanan var mı ? Ne gibi avantajları var ve herhangi bir olumsuzluk var mı ?
      Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Freyax
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Adamlar şimdide analiz raporu paylaşıyor bende kontrol ettim sitede gözüküyor bu nasıl olabilir sahte olduklarını söyleyen binlerce insan var sahte rapor falandır diye araştırdım sitede gözüküyor adamların yaptı analiz.

• Yazan: kosedekibalici
      Ashwagandha temin etmek istiyorum. Oxy2gen den kendi tecrübelerim gereği neredeyse artık eminim boş olduğundan. Malum hepsiburada da 10k takipçisi olan satıcıdan da aldığım ürünlerin hiç biri çalışmadı, yorumlar da hep bu şekilde zaten o yüzden onu da eledim. Onun dışında TR de satışı olan bir marka bakındım. Grimlabs ı öven de çok söven de.
      Nasıldır kullanan var mı ?
    • Yazan: Yakamoz
      Cinnatropin kullanıyorum 10 gün boyunca 3 ünite aldım artık 4 ünite kullanmaya karar verdim mantıklı mı sizce?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.