Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

begonline

16 haftalık kür planlaması yapıyorum! ne kadar primobolan stoklamalıyım?

Önerilen İletiler

begonline    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

16 haftalık bir planlama var kafamda, sitede uzun zaman geçirip okuduktan sonra 8 hafta only testo ve rimo bağlamaya karar verdim. daha önce hiç kullanmadım ilk kürüm olacak. Rimo alıcam şimdi toplu olarak ama üretimi durmuş sanırım tanıdık eczacı var öyle söyledi. Tek bir sefer alayım aradan çıksın diyorum.

16 haftalık kür planlamasını düşündüğümde kaç ampul rimoya ihtiyacım olur bilgilendirebilir misiniz 🙏🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    375

Rimoyu 8 hafta kullanmayı planlıyorsan hiç masraf edip boşuna kullanma. Sadece paran gitmiş olur. 12 hafta bile rimo kürü için çık kısa bir zaman. En azından 16 hafta filan yap ki uğraştığına değsin. Dediğim gibi yapacaksan 64 ampül rimo lazım. Daha azını kesinlikle tavsiye etmem.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
begonline    1

yani hocam direkt ilk haftadan rimo da mı ekleyeyim, kafam o kadar karıştı ki bolde almıştım normalde bolde ekleyecektim sonra bolde hakkında yazılanlardan sonra vazteçtim rimoya döneyim dedim. haftada yapacağım enjekte sayısını düşürmek için fazla ml rimo vursam testoyla birlikte sıkıntı yaşar mıyım. haftada 4 enjeksiyon gözümde çok büyüdü daha başlamadan 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    375
gönderildi (düzenlendi)
begonline, 18 dakika önce yazdı:

yani hocam direkt ilk haftadan rimo da mı ekleyeyim, kafam o kadar karıştı ki bolde almıştım normalde bolde ekleyecektim sonra bolde hakkında yazılanlardan sonra vazteçtim rimoya döneyim dedim. haftada yapacağım enjekte sayısını düşürmek için fazla ml rimo vursam testoyla birlikte sıkıntı yaşar mıyım. haftada 4 enjeksiyon gözümde çok büyüdü daha başlamadan 😁

Yok istediğin kadar önce bir only testo git onda bir sıkıntı yok. Toplam rimo haftası en azından 16 filan olsun diyorum. İlk kürü bırak genel olarak hiçbir kür için bolde önermem. Çoğu kişi için etkisinden çok yan etkisi var. Testo enanthat kullanıyorsan haftada 4 enjeksiyona gerek yok. Aynısı rimo için de geçerli. Haftalık 2 enjeksiyon fazlasıyla yeter. Kalçadan rahatlıkla 4-5 ml vurabilirsin. Büyüklüğüne göre değişir de bacaktan 3 ml filan vurabilirsin. Enjeksiyon başı 2.5-3 ml filan ilaç vuracaksın zaten. İster kalçadan ister bacaktan rahatlıkla vurursun.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
begonline    1

tamam hocam şimdi oturdu, çok teşekkür ettim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41

Ben 30 haftalık küre başladım. Haftalık 500 testo 250 primo 250 masteron şeklinde şahsen beni tatmin etmiyor. Primobolondan çok yüksek bi beklentin olmasın. Fiziğini bilmiyorum ama ilk kür için şahsen benim önerim her zaman 500 testo 400 primobolon olmuştur. Pazartesi/perşembe şeklinde 2 enjeksiyona bölersen daha iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
begonline    1
  • 195 boy
  • 102 kilo
  • yaş25
  • yağ oranı 15

Fazla beklentim yok açık konuşmak gerekirse tedirginim biraz önce tartmam lazım süreci.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Heisenberg32
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Primobolan bulmakta sıkıntı çekiyorum eczaneler artık reçetesiz satış yapmıyor hangi marka primo kullanabilirim bir satıcıdan evogen buldum fiyatı 1300 liraydı ama güvenemiyorum bir başka satıcıdan sp buldum 2500 liraydı ama son zamanlarda bozdu diyorlar sizin öneriniz nedir daha önce evogen ve sp primo kullanan var mı?
      Yorum ve deneyimleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: crizbi01
      Abilerim kardeşlerim herkese selam,
      Primobolon saç dökülmesi yapıyor genelde ve bende aşırı saça sahip birisi değilim. Primobolon yerine ne kullanılabilir aynı etkiyi verecek?
      Testestorone + ox olup yanına eklemeyi düşünüyorum. Şuan için araştırmadayım Cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: Muto
      Merhaba hocalarım,
      GEÇMİŞ KÜRÜM:
      Testo Enanthate Boldenon ŞİMDİ PLANLADIĞIM KÜR:
      Testosteron Enanthate Boldenon Primobolan Öneri ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
    • Yazan: vlad444
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Çevremdeki eczanelerde primobolan yok artık satılmadığını toplatıldığını söylediler.
      Doğrumudur nereden ulaşabilirim?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.