Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Kosovturk

Veyron pharma hk.

Önerilen İletiler

Kosovturk    0

Veyron pharma boldenon-enathate bu ürünleri kullanan varmı yorum yapabilirmi Masteron ve pripionate? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Adrian    74

hakkında çok olumlu yorum duymadım, en son ifbb pro birisi satıyordu.

  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    16
Kosovturk, 7 saat önce yazdı:

Veyron pharma boldenon-enathate bu ürünleri kullanan varmı yorum yapabilirmi Masteron ve pripionate? 

Testo propionat kullandım çalışıyor ama boldenonuna yorum yapamam kullanmadım 

  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51

Ampullerin dandik oldugu cok belli, bildigimiz iran enant ya da sustanon gibi kolay acilmiyor. Birkac tanesini elimde patlattim cop oldu, cok sert bi sekilde kuvvet uygulamak lazim. Masteron icin gecerli bu soylediklerim, diger urunlerini kullanmadim ama cevremdekiler farkli olmadigini soyluyor. Biraz odem yapti, ampulu acmasi da zor hal boyle olunca 1 tane enjeksiyon yapip biraktim. Aktif olarak oxandrolone'unu kullaniyorum, calisiyor ama tam dolu oldugunu zannetmiyorum.

  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    31

Kocaeli üretim düşük doz güzel apse ödem yapar tabletleri idare eder

  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×