Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mehmet96

Ishal sorunu hk.

Önerilen İletiler

Mehmet96    40

Herkese selam dostlar,

10 gün önce testosteron + masteron + primobolan kürüne başladım. 1 Haftadır ishalim, aşırı bi ishal durumu yok ama 1 hafta kadarda sürmesi neden olabilir? Kafamdaki sebep tahminler.

1. Sabahları erkenden aç karnına antrenmanımı yapıyorum antrenmanım ortalama 1.5 saat sürüyor bu sürede 2 lt civarı su içiyorum.
  2. geceleri yatmadan önce 1’er çay kaşığı tarçın,zerdeçal, zencefil yarım kase yoğurt ile yiyip yatıyorum.
  3. gün içinde su tüketimimi 4-5 litre arasına çıkardım.
  4. kullandığım testo primo masteron mix ilaçtan dolayı.

Beslenmeme antrenmandan önce sabahları günlük 1 adet muz ekliycem bu şekilde sorunu çözerim herhalde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    36

Geçmiş olsun. Yarış döneminde değilsen makro hesabına göre hastalık geçene kadar haşlanmış patates de yiyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    127
gönderildi (düzenlendi)

Hızlı cözüm için yemekten hemen önce reflör alabilirsiniz. ( leblebide hızlandırır)

Mineral alımınıda arttırın pump/güç düşüşü yaşamamak için.

B vitamini dışardan alıyorsanız kontrol edin fazlalığıda yapar.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    40
Trenx, 58 dakika önce yazdı:

Geçmiş olsun. Yarış döneminde değilsen makro hesabına göre hastalık geçene kadar haşlanmış patates de yiyebilirsin.

Teşekkür ederim dostum yarışmaya felan katılmıycam haşlanmış patatesi akşam ögünü için deniycem.

Tarık34, 54 dakika önce yazdı:

Hızlı cözüm için yemekten hemen önce reflör alabilirsiniz. ( leblebide hızlandırır)

Mineral alımınıda arttırın pump/güç düşüşü yaşamamak için.

B vitamini dışardan alıyorsanız kontrol edin fazlalığıda yapar.

Dogru diyorsun kanka mineral alımını hiç dikkate almamıştım iyiki hatırlattın teşekkür ederim. Reflör olabilir eğer geçmezse deniycem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    851
gönderildi (düzenlendi)
Mehmet96, 14 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim dostum yarışmaya felan katılmıycam haşlanmış patatesi akşam ögünü için deniycem.

Dogru diyorsun kanka mineral alımını hiç dikkate almamıştım iyiki hatırlattın teşekkür ederim. Reflör olabilir eğer geçmezse deniycem.

reflör hem kabızlığa hem ishale de iyi geliyor bi dönem kullanmıştım .

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mehmet96
      Selam dostlar,
      Sabahları aç karnına antrenmanımı yaptıktan sonra 1 ölçek whey alıyorum. Optimum markasını kullanıyorum yıllardır hep aynı markayı kullandım hiç bir sorun yaşamadım ama son 2-3 haftadır sabahları aç karnına antrenman yapmaya başladım. Antrenman sonunda whey kullanmayı kesmeli miyim? Kahvaltıdan sonra kullanmayı düşünüyorum. Olduğum yerde akşamları spora gidemediğim için mecbur iş öncesi sabahları gidiyorum. Protein tozu kullanmadığım gün ishal diye bir şey yok ama kullandıktan 1-2 sonra ishal yapıyor.
      Başka markamı kullanayım yoksa kahvaltıdan sonramı alayım ne dersiniz dostlar?
    • Yazan: Johturk0606
      Merhabalar, herkese sağlıklı sporlar dilerim. Kürümün 6.haftasındayım ve 2 gündür felaket hasta oldum. Su şeklinde ishal, titreme, terleme ve iştahsızlık var, dün sabah yediğim kahvaltı ile duruyorum. Tartıya çıktığımda 101 kilodan 97 kiloya düşmüşüm. Kendimi yemek yemek için zorluyorum ama 1 - 2 kaşıktan öteye gidemedim. Antrenmana zaten gidecek halim yok. 
      Haftalık 500 testo 500 boldenon, günlükte 4 adet dianabol kullanıyordum. Dianabolün son haftasındaydım ve 2 gündür kestim ilacı. Pazartesi enjeksiyon günüm, kürü kesecek miyim yoksa aynen enjeksiyonlara devam mı etmeliyim? 
      Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
    • Yazan: Inevitable
      Merhabalar,
      Aktif olarak testo masteron küründeyim definasyondayım ve beslenmem düzgün olmasına rağmen sindirim problemim var çözemedim.
      BESLENME PLANLAMAM:
      Yumurta 5 adet (tavada sarılarını üstüne koyuyorum ekmek ile banıp yiyorum) 10gr yağ 200gr kepekli ekmek Ezine peynir ÖĞLE:
      Pirinç unu 35gr 200ml süt 10 15gr bal AKŞAM:
      400gr tavuk göğüş haşlanmış sadece tuz baharat yok 170gr pirinç Salata sebze 300gr salatalik 300gr domates  Maydonoz  10gr yağ
    • Yazan: Emrah
      Selamlar herkese,
      Son günlerde ishal derdinden salı günü başladı son 2 gündür yoktu bu sabah tekrar nüksetti hastaneye gittim enfeksiyon mikrop vesaire olabilir diye ama CRP değerine vesaire bakıldı herhangi bir mikrop görülmedi kanda denemedigim şey kalmadı çözümü olan var mı bu konuda?
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Forumda araştırdım daha önce sorulmamış ben sorayım.
      Şuan hafif bir grip başlangıcım var çok az halsizlik çok hafif ishal(bağırsaklarda az acı) şiddeti akşama doğru ilerlemekle birlikte gün ortalarında pek sıkıntı yok yani gece burnum akarken gün içinde akmıyor. Nette biraz araştırdım kimisi yapılır diyor kimisi yapılmaz diyor. Özellikle izlediğim 2 video beni biraz korkuttu sonu ölümle bile bitiyormuş. Sizce ne yapılmalı devam mı ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.