Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gambler06

Kan değerlerim küre girmeme engel mi?

Önerilen İletiler

Feladel    395
  Mehmet96, 3/31/2025 - 19:12 yazdı:

Tabikide tutmaz. Sentetik alarak testte dht 1000 geleceğine dogal 600 gelsin benim için daha iyi.

Rimo ve masteron DHT testinde görünmez ama olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mehmet96    41
  Feladel, 3/31/2025 - 19:20 yazdı:

Rimo ve masteron DHT testinde görünmez ama olsun.

2020’de deca dickten kurtulmak için masteron kürü yapmıştım. Özel hastanede kür öncesi bütün testleri yaptırdım ve masteron ve primobolan kullanmıştım. Dht seviyem normal testomun yükseldiği gibi dht seviyemde yükselmişti. Senin gibi her şeyi bilen bir arkadaş ve her şeyde bir yorumu olan saz ekibin bunu bilmeyebilir. Siz bilmiyorsunuz diye böyle bir şey yok değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    395
gönderildi (düzenlendi)
  Mehmet96, 3/31/2025 - 19:50 yazdı:

2020’de deca dickten kurtulmak için masteron kürü yapmıştım. Özel hastanede kür öncesi bütün testleri yaptırdım ve masteron ve primobolan kullanmıştım. Dht seviyem normal testomun yükseldiği gibi dht seviyemde yükselmişti. Senin gibi her şeyi bilen bir arkadaş ve her şeyde bir yorumu olan saz ekibin bunu bilmeyebilir. Siz bilmiyorsunuz diye böyle bir şey yok değil.

Belki de bu DHT'ni yükselttiğini sandığın masteron ve rimonun yanında bildiğimiz bir işe yaramayan sentetik testosteron vardır ve bir yerlerden testosteronun 5 alfa redüktaz enzimi aracılığı ile DHT'ye dönüştüğünü duyduğuma yemin edebilirim. Acaba bundan dolayı mı DHT seviyen yükseldi? Madem bu tarz DHT türevi steroidler DHT testinde gözüküyor, biz neden millete bu ilaçların çalıştığını kas sertliği vb. etkilerinden anlayabilirsiniz diyoruz. DHT testi yaptır demek niye aklımıza gelmemiş?

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41
  Feladel, 3/31/2025 - 19:57 yazdı:

Belki de bu DHT'ni yükselttiğini sandığın masteron ve rimonun yanında bildiğimiz bir işe yaramayan sentetik testosteron vardır ve bir yerlerden testosteronun 5 alfa redüktaz enzimi aracılığı ile DHT'ye dönüştüğünü duyduğuma yemin edebilirim. Acaba bundan dolayı mı DHT seviyen yükseldi? Madem bu tarz DHT türevi steroidler DHT testinde gözüküyor, biz neden millete bu ilaçların çalıştığını kas sertliği vb. etkilerinden anlayabilirsiniz diyoruz. DHT testi yaptır demek niye aklımıza gelmemiş?

Peki ben testo kullanmadan sadece masteron ve primobolonun dht’ye bağlanıp bağlanmadığını testlerle nasıl ögrendim. Ya burak hoca bana masteron diye testo sattı oda dht’ye baglandı ve benim dht seviyem yükseldi. Çünkü primobolonı eczaneden almıştım içinde testo olma ihtimali yok. Hatırladıgım kadarıyla masteron ve primobolon toplamda 1000 vurduysam dht’mi 200-300 yükseltmişti ve testo mast primo kürüne başlamıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    395
gönderildi (düzenlendi)
  Mehmet96, 3/31/2025 - 20:22 yazdı:

Peki ben testo kullanmadan sadece masteron ve primobolonun dht’ye bağlanıp bağlanmadığını testlerle nasıl ögrendim. Ya burak hoca bana masteron diye testo sattı oda dht’ye baglandı ve benim dht seviyem yükseldi. Çünkü primobolonı eczaneden almıştım içinde testo olma ihtimali yok. Hatırladıgım kadarıyla masteron ve primobolon toplamda 1000 vurduysam dht’mi 200-300 yükseltmişti ve testo mast primo kürüne başlamıştım.

Canım kardeşim bu test androjen reseptörüne bağlanan DHT'yi ölçmüyor çünkü bunu ölçebilecek bir test yok. Test kanında boş boş gezen hormonları sayar. Bu ölçtüğü ağırlığın ölçtüğü kan hacmine oranına göre bir sonuç verir. Mesela 1 desilitre kanda 800 nanogram testo ya da şu hormondan var der yani 800ng/dL. Hiçbir DHT türevi ilacı DHT testinde göremezsin çünkü makine bu DHT'den türetilmiş yeni türev ilacı tanımaz ve testo hariç bu ilaçların kanında olup olmadığını görmek için anca doping testi yaptırman lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41
  Feladel, 3/31/2025 - 20:30 yazdı:

Canım kardeşim bu test androjen reseptörüne bağlanan DHT'yi ölçmüyor çünkü bunu ölçebilecek bir test yok. Test kanında boş boş gezen hormonları sayar. Bu ölçtüğü ağırlığın ölçtüğü kan hacmine oranına göre bir sonuç verir. Mesela 1 desilitre kanda 800 nanogram testo ya da şu hormondan var der yani 800ng/dL. Hiçbir DHT türevi ilacı DHT testinde göremezsin çünkü makine bu DHT'den türetilmiş yeni türev ilacı tanımaz ve testo hariç bu ilaçların kanında olup olmadığını görmek için anca doping testi yaptırman lazım.

Keşke Türkiyede olsaydım medical park hastanesine gider o geçmişteki testleri çıkartırdım başka türlü olmayacak çünkü. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz helal olsun nediyeyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    395
  Mehmet96, 3/31/2025 - 20:53 yazdı:

Keşke Türkiyede olsaydım medical park hastanesine gider o geçmişteki testleri çıkartırdım başka türlü olmayacak çünkü. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz helal olsun nediyeyim.

Eski testlerin bir önemi yok. Kendi tezini kanıtlamak istiyorsan sana bir akıl vereyim. Kendi döngünü tamamen kapatıyorsun. Kendi döngün tamamen kapalıyken dışarıdan testo alımını tamamen kesip sadece masteron ve rimo vuruyorsun. Bu haldeyken gidip total testo ve dht testi yaptırıyorsun. Test sonucunda gördüğün testodan dönüşen DHT miymiş yoksa DHT türevi ilaçlar mıymış belli olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41
  Feladel, 3/31/2025 - 21:10 yazdı:

Eski testlerin bir önemi yok. Kendi tezini kanıtlamak istiyorsan sana bir akıl vereyim. Kendi döngünü tamamen kapatıyorsun. Kendi döngün tamamen kapalıyken dışarıdan testo alımını tamamen kesip sadece masteron ve rimo vuruyorsun. Bu haldeyken gidip total testo ve dht testi yaptırıyorsun. Test sonucunda gördüğün testodan dönüşen DHT miymiş yoksa DHT türevi ilaçlar mıymış belli olur.

Şuanda yurtdışında test yaptıramadığım için kendi kürüme bile test yaptırmadan başlamak zorunda kaldım. Eğer bir gün türkiyeye gelirsem ilk işim bu konuyu çözmek olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    395
gönderildi (düzenlendi)
  Mehmet96, 3/31/2025 - 21:35 yazdı:

Şuanda yurtdışında test yaptıramadığım için kendi kürüme bile test yaptırmadan başlamak zorunda kaldım. Eğer bir gün türkiyeye gelirsem ilk işim bu konuyu çözmek olacaktır.

DHT türevi steroidler geçen hafta bulunmadığı için ortada çözülmesi gereken bir gizem yok ama sen test yaptırıp görmeden için rahat etmeyecek gibi. Dediğim şekilde testini yaptır. Total teston referans altıyken dht seviyen de referans altı çıksın. Ya ben bir halt bilmiyorum boş boş konuşuyorum de ya da rimo ve masteron varken DHT'nin neden düşük çıktığı ile ilgili yeni bir şey uydur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: knownmee
      Merhaba değerli hocalarım arkadaşlarım,
      Kürümün 3. haftasındayım test verdim değerlerime göre nasıl bir tedavi uygulamalıyım?
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg Testosteron Enanthate 200 mg Npp 200 mg Masteron GÜNCEL KAN TESTİM:

• Yazan: çağan26
      Merhabalar iyi akşamlar, 
      Kürümün 3. Haftasındayım pazartesi enjeksiyon olup çarşamba günü test verdim sonuçlarım çıktı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg Testosterone Enanthate 200 mg Masteron Propionate Tahlil sonuçlarımdan memnun değilim rica etsem yorum yapabilir misiniz?
      Not : Formum yağlı ve pek iyi durumda değil ama ilaçların çalışmamasına sebep mi bilemedim 1000 testosteron normal değil gibi geldi.
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Yusuftzr
      Merhaba hocalarım,
      Kür sonrası kan tahlili sonuçlarımı sizler eşliğinde yorumlamak istedim.
      KÜR İÇERİĞİM : (12 HAFTA)
      400 mg testesteron propianata  500 mg masteron 300 mg tren asetat  50 mg tiromel (günlük) Şuan kürü bitireli 2 hafta oldu bu süreçte sadece 250 mg testo e ve 250 mg masteron ayrıca 1 tablet 25 mg tromel(t3) alıyorum haftalık (ufak bir dinlenme gibi düşünebiliriz) Kan değerlerim daha da düzeldiğinde yeni bir kür ve ya pct yapıp bir süre ara verip vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum sizin görüşünüzü merak ediyorum. 
      SORULARIM:
      T3 u bırakıp devam etmeyecektim kür boyu 50 mg aldığım için kür bitimi direk kesmek istemedim 2 hafta kadar 25 mg kullanıp bırakacaktım ki t4 seviyenim biraz düşük olduğunu gördüm acaba levitron gibi (t4) seviyelerini takviye etmeme gerek var mı ?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      7 yıldır bu spordayım 3 yıldır bir çok kür girdim Boyum:182 Kg:97 Yağ oranım ortalama hafif ilk dört karın kası hafif göz kırpan şekilde belim 88 cm  KAN DEĞERİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Cherox
      Selamlar herkese,
      14. haftadayım İran testesteron kullanıyorum haftalık 250 mg alıyorum kan değerlerim aşağıdadır, Şu anlık pek şikayetim yok sadece agresif bi saç döküşmesi yaşıyorum, Libido olarakta fena değilim, ereksiyon zor değil, sadece isteksizlik var oda muhtemelen e2 değerinden dolayı, sonuçlarıma değerli fikirlerinizi katarsanız, bana da bir bakış açısı daha katabilirsiniz teşekkürler.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.