Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gambler06

Kan değerlerim küre girmeme engel mi?

Önerilen İletiler

Gambler06    1

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

ilk kürüme girmeyi uzun zamandır düşünüyorum. Bugün kan tahlili için devlet hastanesine gittim ve yeni yasa gereği hormonlarıma bakamayacaklarını söylediler. Çıkan sonuçlarım da referans üstü çıktı 2 sene öncede niyetlenmiştim yine yüksek çıkmıştı.

Sizce bu değerlerde girmek normal mi ?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 173 
  • Kilo: 78

NOT:

Çocukluğumdan beri spor yaparım son 4-5 senede ağırlık antrenmanları yapıyorum.

2 yıl arayla verdiğim değerler :

c0e63e42-317d-492c-acc3-c2febb97e29d.thumb.jpg.c03e2b82b79ea32514b0d5b3bcd614e1.jpg aea62097-6a82-4fe1-9198-c25a71a0ae7b.thumb.jpg.86c5dd714be22163ade18ae5e94cc509.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    66
gönderildi (düzenlendi)

Ne yasasıymış o, daha dün sağlık ocağında progesteron testi bile verdim önceden veremiyordum progesteronu doktor sağolsun bakabiliriz dedi :D Aile hekimine git hepsini yaptırırsın onlar zaten il merkezinde ki eğitim ve araştırma hastanelerine gönderiyor kanları. 

Kolestrol değerlerin kötü, bu değerleri düzeltmeden küre girme. 2 sene öncede yüksek çıkmış nasıl besleniyorsun? 

Küre girmeden önce muhakka bu testleri yaptır:

• Lh
  • Fsh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • PSA
  • E2
  • Total testo
  • Free testo
  • SHBG
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • Hdl,ldl,Trigliserid 
  • D vit, demir ve b12 
  • Kreatinin, ck ve egfr
tarihinde deluxes tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gambler06    1

Dahiliye ye bugün gittim arkadasım gecen hafta bu sonuclara baktırmıstı. bende aynı doktordan randevu aldım ve yenı bır kağıt geldi dedi ve gösterdi inanmam belki diye hormonlar için ürolojiye gidebilirsin dedi ama oda e2 ne filan bakmayabilir dedi. özel hastanelerde pahalı aile hekimine sorarım o  zaman . Beslenmem ilk kan verdiğim zaman full fast food du son 2 senedir daha temiz besleniyorum son 2 aydır 400 tavuk 200 pirinç 4 yumurta ve cok az dısardan yemişimdir neden yüksek bende anlamıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    66
Gambler06, 4 dakika önce yazdı:

Dahiliye ye bugün gittim arkadasım gecen hafta bu sonuclara baktırmıstı. bende aynı doktordan randevu aldım ve yenı bır kağıt geldi dedi ve gösterdi inanmam belki diye hormonlar için ürolojiye gidebilirsin dedi ama oda e2 ne filan bakmayabilir dedi. özel hastanelerde pahalı aile hekimine sorarım o  zaman . Beslenmem ilk kan verdiğim zaman full fast food du son 2 senedir daha temiz besleniyorum son 2 aydır 400 tavuk 200 pirinç 4 yumurta ve cok az dısardan yemişimdir neden yüksek bende anlamıyorum

Zeytinyağı tüketimini arttır, omega3 takviyesi al günde 2gr kullan, lifli besinler ekle besleneme yulaf gibi vb. Kardiyo yapmıyorsan eğer kardiyoda yap LDL ve HDL'ye faydalı olabilir. Bir süre bu düzende devam ettikten sonra yukarıda attığım değerler ile beraber tekrar bir kan testi ver, konu altına atarsın bakarız.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gambler06    1
deluxes, 9 dakika önce yazdı:

Zeytinyağı tüketimini arttır, omega3 takviyesi al günde 2gr kullan, lifli besinler ekle besleneme yulaf gibi vb. Kardiyo yapmıyorsan eğer kardiyoda yap LDL ve HDL'ye faydalı olabilir. Bir süre bu düzende devam ettikten sonra yukarıda attığım değerler ile beraber tekrar bir kan testi ver, konu altına atarsın bakarız.

tamamdır teşekkürler yeni sonuçlar ile geleceğim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    66
Gambler06, Bir saat önce yazdı:

tamamdır teşekkürler yeni sonuçlar ile geleceğim.

Eklemeyi unutmuşum, muhakkak Ceviz suyuda tüket ben lipid panelini hep Ceviz suyuyla düzelttim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gambler06    1

Selamlar,bayramınız mübarek olsun.

1 haftada tüm değerler referansa girmiş bugun ıtıbarıyle 250 sustanon 200 rımo girmeyi düşünüyorum önerilerinize açığım

bc08b6aa-00a6-4333-9580-7083bdc51062.thumb.jpg.80dc915e15b7359103374bb782fb2c4b.jpg b6e444d5-2193-43d8-882d-4406e577c430.thumb.jpg.2be6944a9e8fd97056b9d9b5dd23c055.jpg4142f3dd-c577-434f-8567-92f5adb84c05.thumb.jpg.49847185d968db912e052010e8b55138.jpg285d84fe-7011-4687-880c-405e3795b0c8.thumb.jpg.f21cd7b6d68b8b925ef2064ac1ae98ee.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    40

Kür için bir tavsiyede bulunmamız için önce fiziğini görmemiz gerekiyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532

Dostum formun fena değil. 250 testo ile 200 masteron kullanabilirsin. Önce definasyon yap. Yağ oranını iyice dibe çek ondan sonra clean bulk yaparsın. Kullanacağın markayı almadan önce forumda araştır ona göre sağlam ürün al.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gambler06    1
Diver, 3 dakika önce yazdı:

Dostum formun fena değil. 250 testo ile 200 masteron kullanabilirsin. Önce definasyon yap. Yağ oranını iyice dibe çek ondan sonra clean bulk yaparsın. Kullanacağın markayı almadan önce forumda araştır ona göre sağlam ürün al.

Teşekkür ederim hocam. Suan enjeksiyon yapmayı düşünüyorum. sustanon ve rimo var. Masteronu sonra eklesem nasıl olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532
Gambler06, 1 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam. Suan enjeksiyon yapmayı düşünüyorum. sustanon ve rimo var. Masteronu sonra eklesem nasıl olur.

Olur. Sustanonu haftada dört gün uygula rimo haftada iki vurabilirsin. Rimoyu min 400 mg vur. Sustanonu haftalık 1 ampül başla. Bir ay sonra kan tahlili yaptır. Östrojen durumuna göre sustanon dozunu ayarlarız.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    40

Kanka hormonların zaten iyi sistemi kapatacaksan düzgün bir kür yapmanı öneririm. Sustanon önermiyorum hiç kimseyede bu zamana kadar önermedim. 500 testo enanthe, 400 masteron, son 4 hafta 50 mg anavar sana önerebileceğim en güzel kür olur. Bu kür ile 16 haftada 4-5 kilo tartıda artarken yağ oranını fazlasıyla diblere çekersin bu sayede aşırı bi kilo alımı olmadan.

örnek veriyorum 10 kilo yağ kaybettiğin yerde 10-12 kilo kas ekleyerek görüntünü premium moda geçirirsin. Kendim ihtiyacım olan kaloriden 300-500 daha fazla alıp, toplamda %70 protein %20 karbonhidrat %10 yağ şeklinde alıyorum. Daha fazla antrenman ve kardiyo yaparak aynı kilolarlarda güzel bi görüntü yakalamaya başladım sende bu sistemi kullanabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KrasenRumenov
      Merhaba, öncelikler herkesin ramazan bayramını kutluyorum.
      Kürümün 5. hafta test sonuçlarında E2 sonucunun düşük olduğunu gördüm. Günlük bir tablet 20mg proviron kullanıyordum test sonuçlarından sonra onu da kestim. İlk kürümü yapıyorum ve maalesef kür öncesi hormon testi almadım. Sizin değerli yorumlarınız ve önerilerinizi almak isterim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
      Kür Planım: 
      Haftalık 500mg Testosteron Enanthate Haftalık 400mg Boldenon Haftalık 200mg NPP (5. haftayı tamamlayıp kestim) Günlük 20mg Dianabol (5. haftayı tamamlayıp kestim) Koruyucu ve Vitaminler:
      Liv 52 Cystone Speman Forte Proviron (5. haftayı tamamlayıp kestim) Nac 600 Magnezyum C Vitamini D Vitamini B komplex Çinko Multvitamin Omega 3 Test Sonuçlarım:

• Yazan: rusecy
      Arkadaşlar herkese selamlar.
      Kürümün 6. haftasına geldim. 4 haftam kaldı. Oxandrolonun bitmesiyle kan tahlili verdim. Testosteron hariç sonuçlar çıktı. Kürden önceki değerlerimle karşılaştırdım, fikirlerinizi almak istedim.
      Kullandığım ilaçlar:
      Oxandrolone 30 mg/gün Testosterone enanthate 400 mg/hafta Sonuçlar:
      Eski LH: 5,46. Yeni LH: 0,04 Eski FSH: 7,47. Yeni FSH: 0,05 Eski E2: 19. Yeni E2: 116 Eski PRL: 10,84. Yeni PRL: 16,80 Eski AST: 18. Yeni AST: 43 Eski ALT: 25. Yeni ALT: 91 Referans aralıklarını paylaşmadım ama hepsi epey dışında. Eski değerlerimin hepsi içerisindeydi. Endokrinolojiye randevu aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    • Yazan: the_escobar
      Herkese merhabalar,
      Son sarms kürümün üstünden 2 ay gibi bir süre geçmiştir. Yeni kür öncesi test verdim. TSH en sonki testimde de referans üstünde çıkmıştı. Tekrar yüksek çıktı.  Prolaktine veya TSH için el atılması gereken mühim bir durum var mıdır? 
      Görüşlerinizi almak isterim.

• Yazan: yigitoz18
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki küre start verdim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate  Dianabol SORULARIM:
      Kür içi kan testi değerlerimde hangilerine dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.