Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

krygenvalor

Uzun süreli cardarine kullanımı hk.

Önerilen İletiler

krygenvalor    5

Cardarine PPAR-δ receptor agonisti olduğundan dolayı VEGF (Vasküler Endotelyal Büyüme Faktörü) üretiminini artırabileceği öne sürülüyor. VEGF angiogenesis tetikliyor, dolayısıyla yeni kılcal damar oluşumu gerçekleşiyor. Dolayısıyla daha fazla kılcal damar, arterlerin daha iyi beslenmesi demek. Sorum şu, uzun süreli kullanımlarda (8-12 hafta veya üzeri), bu ürün arterlerde kalıcı bir çap artışına sebebiyet verebilir mi ? Uzun süre deneyimleyen ve damarların çapında, biceps, forearm vesaire, genişleme, belirginleşme deneyimleyen oldu mu ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bilimsel literatürde ve hayvan deneylerinde doğrudan arteriyel çapı arttırdığına dair açık ve net bir kanıt yok nitrik oksit üretimini arttırabildiği için geçiçi olarak damarların genişlemesine katkı sağlar hatta iltihap baskılama durumu olduğu için damar sağlığını olumlu etkiyebilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    343

Sarmslar 8. Haftadan sonra etkisini yavaş yavaş azaltıyor buny bir çok sarmsda deneyip görebilirsiniz vücut alışıyor bu yüzden ara vermek daha iyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5
EmreGundi, 16 saat önce yazdı:

Sarmslar 8. Haftadan sonra etkisini yavaş yavaş azaltıyor buny bir çok sarmsda deneyip görebilirsiniz vücut alışıyor bu yüzden ara vermek daha iyi

Cardarine SARM değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    66

Uzun süreli kullanımını önermem, cardarine'nin çalışmalarının sonlandırılmasınını sebebi hayvan deneylerinde kanserojen etkiler ve tümörler gözlemlendi. İnsanlar'da böyle bir deney söz konusu değil ama sonuçta riske atmamak gerek. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5
deluxes, 15 dakika önce yazdı:

Uzun süreli kullanımını önermem, cardarine'nin çalışmalarının sonlandırılmasınını sebebi hayvan deneylerinde kanserojen etkiler ve tümörler gözlemlendi. İnsanlar'da böyle bir deney söz konusu değil ama sonuçta riske atmamak gerek. 

Kanser olasılığı bana çok gerçekçi gelmiyor, araştırmalarda farelere verilen doz çok yüksek ayrıca 2 yıl kesintisiz veriliyor. Kilo başına 40mg kadar. 75 kilo bir insan için 240mg cardarine'e denk geliyor, biz zaten 10-20mg kullanıyoruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    343
krygenvalor, 1 saat önce yazdı:

Cardarine SARM değil.

Mk-677 de sarm değil ama sarm diyoruz satış politikasından dolayı sen desen de demesen de globalde sarms diye geçiyor bunlar

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5
EmreGundi, 2 saat önce yazdı:

Mk-677 de sarm değil ama sarm diyoruz satış politikasından dolayı sen desen de demesen de globalde sarms diye geçiyor bunlar

Satış politikası olarak SARM deniliyor olabilir, fakat "Sarmlar'ın etkisi 8. hafta sonra yavaş yavaş azalıyor" dersen, biyolojik açıdan kıyaslıyorsun dostum :) Cardarine 16 haftada kullansan 20 haftada kullansan efektiflik konusunda bir fark göstermeyecek, bir doyum noktasına ulaşan veya adaptojen formunda bir ilaç değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    343
krygenvalor, 3 saat önce yazdı:

Satış politikası olarak SARM deniliyor olabilir, fakat "Sarmlar'ın etkisi 8. hafta sonra yavaş yavaş azalıyor" dersen, biyolojik açıdan kıyaslıyorsun dostum :) Cardarine 16 haftada kullansan 20 haftada kullansan efektiflik konusunda bir fark göstermeyecek, bir doyum noktasına ulaşan veya adaptojen formunda bir ilaç değil.

Ne kadar süredir kullanıyorsun ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Judas
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Birkaç ay önce cardarine satın aldım. Fakat ilk kullandığımda el titremesini net hissettim önceden olmuyordu .Bu sebeptendir ki clen olabileceğini düşündüm sonrada kullanmadım. Kenarda duruyor birkaç aydır. Kullansam sıkıntı olur mu güvenli midir sizce?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Cebeuc22
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      6, 7 yıldır dönem dönem sporla ilgileniyorum. 18 yaşımda bir kür geçmişim dahi oldu.
      Neticeye gelmek gerekirse eğer;
      Bazı sorunlardan dolayı 125kg ye kaçar çıktım uzun süre spora ara vermek zorunda kaldım. Son bir haftadır spora geri dönüş yapıp cardarine+yohimbine ufak bir sarms kürüne girdim. Süreci hızlandırmak için enjeksiyon da dahil etmek istiyorum fakat hangi ilaç mantıklı olur bilmiyorum. Boyum 185, yapım gereği her zaman iri biriydim. 100kg dayken yağ oranım %16-17 civarındaydı. Şu an muhtemelen %25 civarı bir yağ oranım var. 
      Herkesin tavsiyelerine açığım, yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: quarylayne
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      SORULARIM:
      Gw501516 (cardarine) için kullanmış olduğunuz önerebileceğiniz kaliteli orijinal bir marka var mı? Nereden alabilirim ? Güvenilir bi satıcı var mı? Bu konuda cidden desteğe ihtiyacım var.
    • Yazan: Inevitable
      Cardarin in orijinal olduğunu nasıl anlarız kan testinde çıkar mı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mamo
      KÜR DETTAYLARIM:
      SR9009 (Stenabolic) GW501516 (Cardarine) Yohimbine 2 aylık kullanım sonrası değerlerim bu şekilde; Diyete %100 olarak uyamadım fakat 8 kiloya yakın verdim. Yağ oranım hala çok yüksek ve çok yağlıyım.
      SORULARIM:
      Sizce testosteron %30 yağ oranı için normal mi?  Bundan sonraki süreçte diyet ile beraber kilo vermeye devam mı etmeliyim yoksa farmakolojik destek almalı mıyım? Bu değerlere dayanarak 2 ay daha Stenabolic-Cardarine-Yohimbine kullanımına devam edebilir miyim?
      Günlük 400mcg fragment almayı planlıyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.