Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yasar

Ald hastası birisi için lorenzo oil lazım! nasıl tedarik edilebilir?

Önerilen İletiler

Yasar    44

Merhabalar arkadaşlar,

Bir tanıdığımız genç bir kardeşimiz için böyle bir ilaç arıyor Türkiye de bulunmuyormuş ald hastalığı için Lorenzo oil olarak geçiyor nasıl bulunur nereden temin edilir fikri bilgisi olan var mıdır? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fıratkskn    33
Alıntı

Adrenoleukodistrofi (ALD), böbrek üstü bezlerini, omuriliği ve sinir sisteminin beyaz maddesini (miyelin) etkileyen ilerleyici, genetik bir hastalıktır.

Bilmeyenler için paylaşalım. Allah şifa versin arkadaşımıza.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
Yasar, 3 saat önce yazdı:

Merhabalar arkadaşlar,

Bir tanıdığımız genç bir kardeşimiz için böyle bir ilaç arıyor Türkiye de bulunmuyormuş ald hastalığı için Lorenzo oil olarak geçiyor nasıl bulunur nereden temin edilir fikri bilgisi olan var mıdır? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

geçmiş olsun, ebayde satılıyor 230€. Yurtdışında tanıdık varsa ona göndermemiz lazım ya da interrail gruplarından aracı bulmalısınız 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    44
h4runx, 11 dakika önce yazdı:

geçmiş olsun, ebayde satılıyor 230€. Yurtdışında tanıdık varsa ona göndermemiz lazım ya da interrail gruplarından aracı bulmalısınız 

Teşekkür ederim hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    8

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Şimdi ismini vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama internette bazı siteler var senin için amerikada kargonu teslim alıp Türkiye’ye sana kargoyla yolluyorlar. Ben böyle bir siteden SARMS almıştım sorunsuz bir şekilde elime ulaşmıştı. Bu siteleri bir deneyebilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nope    0

Dostum ilaci resmi olarak getiren kurumda çalışıyorum. Uzun suredir tedarik edilemiyor. Resmi olarak getirtemezsin kendin yurt dışından bulup alman veya getirtmen lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41
Yasar, 10 saat önce yazdı:

Merhabalar arkadaşlar,

Dostum geçmiş olsun. Ben ingilterede yaşıyorum burda abs kargo var türklerin uluslararası çalışıyor. İstersen ingilteredeki şubelerini ara internetten baktım 191 £ gibi bir fiyatı var. Ayda bir iki defa Türkiye’ye tır gidiyor. Gelirken size getirsinler ihtiyacınız kadar. 

IMG_3728.png

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    44
Perseu, 17 saat önce yazdı:

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Şimdi ismini vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama internette bazı siteler var senin için amerikada kargonu teslim alıp Türkiye’ye sana kargoyla yolluyorlar. Ben böyle bir siteden SARMS almıştım sorunsuz bir şekilde elime ulaşmıştı. Bu siteleri bir deneyebilirsiniz.

Özel mesaj atılıyor mu hocam atabilir mısınız öyle birşey varsa

Mehmet96, 14 saat önce yazdı:

Dostum geçmiş olsun. Ben ingilterede yaşıyorum burda abs kargo var türklerin uluslararası çalışıyor. İstersen ingilteredeki şubelerini ara internetten baktım 191 £ gibi bir fiyatı var. Ayda bir iki defa Türkiye’ye tır gidiyor. Gelirken size getirsinler ihtiyacınız kadar. 

Çok teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.