Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Estel

Iran testosteron sizce sahte mi ?

Önerilen İletiler

Estel    2

İyi akşamlar 

İlk enjeksiyonumu yaptım bacaktan, girmesi ile çıkması bir oldu hiçbir şey hissetmedim, enjeksiyon bittikten sonra sadece damla kan geldi. İlacı çekerken çok yavaş doluyor enjektöre , enjekte ederken de aynı şekilde 30-40sn sürmüştür, pek deneyimli olmadığım için.

SORULARIM:

• Bu durumlar olması gerektiği gibi mi?
  • Son olarak sizce ürünler orijinal mi?

Bir kaç konu gördüm forumda sahteleri var diye. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

IMG_20250320_191634_619.jpg IMG_20250320_191720_692.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben İran'a gittim yakın zaman da , bunu almak icin reçete lazım, fiyatı da çok ucuz ,ama çok kolay reçete bulup Türkiye'ye kolaylıkla da sokulabilir (kişisel görüşüm). Ampul şeklin de sahtesini üretmek hem zor hem maliyetli.

Ama sahtesi olur mu dersen de vallah benim bile sahtemi yaparlar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

-İran da bazı şeyler ucuz ama ucuz olmasının sebebi var çünkü kalitesiz ! Sigara ucuz tadı berbat, vitaminler ucuz ama etkisiz orda ki halkta onu söylüyor ucuz ama kalite kötü. İran'da kalitesinden memnun kaldığım hiçbir şey olmadı galiba. Sadece meyve sebzenin tadı daha doğaldı o kadar, belki de satın aldığım manava özeldir bu durum.

İran testo genel de çok beğenilir sahtesi nadir de olsa olduğunu söylenir. benim ilk kullanacağım testo kesinlikle irandir. Senin sorun basit kan testi ile çalışıp çalışmadığını öğrenirsin. Bu sahte olayı da kaliteden dolayı olabilir (kişisel görüş)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    2
Feladel, 17 dakika önce yazdı:

Hangi renk enjektöre çektin?

Eczaneye gittim enjektör istedim 5ml lik düz enjektör verdi yeşil uçlu, siyah var mı acaba dedim , siyah uçlusunu verdi. Sağ bacağımın dış tarafına, diz kapağımın 10cm üstün vurdum , iğnenin %80 içeride olacak şekilde. İlacı çekerken pistonun %20 çekili halde havanın yardımı ile yavaş yavaş doldu sonra havasını aldım vurdum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    284
Estel, 3 dakika önce yazdı:

Eczaneye gittim enjektör istedim 5ml lik düz enjektör verdi yeşil uçlu, siyah var mı acaba dedim , siyah uçlusunu verdi. Sağ bacağımın dış tarafına, diz kapağımın 10cm üstün vurdum , iğnenin %80 içeride olacak şekilde.

İlacı çekerken pistonun %20 çekili halde havanın yardımı ile yavaş yavaş doldu sonra havasını aldım vurdum

İnce bir iğne kullanıyorsan ve ilaç da biraz soğumuşsa zor çekilebilir. Siyah uç da dediğin gibi girip çıktığını bile hissetmezsin. Çok büyük ihtimal sahte değildir. Kafan rahat edecekse birkaç enjeksiyon sonra enjeksiyondan 2 gün sonra test ver her şey belli olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    2

4 hafta sonra test verip sonuçlara göre hareket edeceğim, 2 hafta önce Total ve serbest testi verdim , 300 çıktı Total, Burak hoca düşük olduğunu genetik olabileceğini söyledi, nasıl test ederiz hocam dedim, güvenilir bir ilaç kullanıp test verirsen çıkan sonuca göre genetik düşüklük mü yan faktörler mı anlarız dedi. 87 kilodaydım diyet yapmaya başladım 80 düştüm Ramazan ile beraber diyet+oruç devam ettim , şuan 75 kiloyum. 

Son 3-4 aydır çok stresli bir süreç geçirdim buda etkilemiş olabilir belki hormon değerlerimi + diyette. yağ oranım 11-12 civarları, yaş 32 boy 1.81 , 2 yıldır spor yapıyorum önceki konumda bir fotoğraf var formum fikir vermesi açısından. Şuan asıl amacım kür değil Total testosteron ölçülemez çıkacak mı onu görmek, sonuçlara göre hareket edeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    284
Estel, 28 dakika önce yazdı:

4 hafta sonra test verip sonuçlara göre hareket edeceğim, 2 hafta önce Total ve serbest testi verdim , 300 çıktı Total, Burak hoca düşük olduğunu genetik olabileceğini söyledi, nasıl test ederiz hocam dedim, güvenilir bir ilaç kullanıp test verirsen çıkan sonuca göre genetik düşüklük mü yan faktörler mı anlarız dedi. 87 kilodaydım diyet yapmaya başladım 80 düştüm Ramazan ile beraber diyet+oruç devam ettim , şuan 75 kiloyum. 

Son 3-4 aydır çok stresli bir süreç geçirdim buda etkilemiş olabilir belki hormon değerlerimi + diyette. yağ oranım 11-12 civarları, yaş 32 boy 1.81 , 2 yıldır spor yapıyorum önceki konumda bir fotoğraf var formum fikir vermesi açısından. Şuan asıl amacım kür değil Total testosteron ölçülemez çıkacak mı onu görmek, sonuçlara göre hareket edeceğim.

300 testoya göre iyi bir formun var. Muhtemelen diyet ve stres yüzünden bir düşüş olmuştur. Bakalım 1 ay sonra ne olacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    2

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın ilacı Burak hocadan almadım, ondan almış olsam böyle bir konu açmazdım " sahte mi " vs. gibi. Her soruma cevap verip destek oldu ayrıca teşekkür ederim.

Feladel, 15 dakika önce yazdı:

300 testoya göre iyi bir formun var. Muhtemelen diyet ve stres yüzünden bir düşüş olmuştur. Bakalım 1 ay sonra ne olacak.

Teşekkür ederim cevapların için, 4 hafta sonra test sonuçlarını buradan paylaşacağım.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    58

İlacı humax satan arkadaştan aldıysan çalışıyor iran testoları. Zaten sahtesi olsa bile çok nadir denk gelirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    2
deluxes, Şimdi yazdı:

İlacı humax satan arkadaştan aldıysan çalışıyor iran testoları. Zaten sahtesi olsa bile çok nadir denk gelirsin. 

İlacı random bir kaynaktan aldım diyebilirim,0 referans, alınabilecek en mantıksız yer dersem anlaşılır diye düşünüyorum. Forumdaki İranın'da sahtesiyle uğraşmazlar tarzı konulara güvenerek biraz  hareket ettim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Enjeksiyon hızından dolayı ilacın sahtelik orjinalliğine karar veremezsin ben aynı enjektör ve aynı ilacı vurmama rağmen bazen çok kolay bazen ise zor gittiği oluyor vurduğun bölge ödem durumları vb vb de alakalı bir olay

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    831
Estel, Şimdi yazdı:

İlacı random bir kaynaktan aldım diyebilirim,0 referans, alınabilecek en mantıksız yer dersem anlaşılır diye düşünüyorum. Forumdaki İranın'da sahtesiyle uğraşmazlar tarzı konulara güvenerek biraz  hareket ettim.

ne kadara aldın ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    2
ardas, 9 dakika önce yazdı:

ne kadara aldın ?

1200 TL

GhostBuilder, 10 dakika önce yazdı:

Enjeksiyon hızından dolayı ilacın sahtelik orjinalliğine karar veremezsin ben aynı enjektör ve aynı ilacı vurmama rağmen bazen çok kolay bazen ise zor gittiği oluyor vurduğun bölge ödem durumları vb vb de alakalı bir olay

Doğru. Görseller belki fikir verebilir diye düşünmüştüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    831
Estel, 1 dakika önce yazdı:

1200 TL

kimden aldığını anladım direk :D dolu olsa bile aşırı pahalıya satmış. vortex satandan mı aldın ? Test yaparsın anlaşılır iranda spesifik bi anlamını yolu yok birebir aynısını yapar adam.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    2
ardas, Şimdi yazdı:

kimden aldığını anladım direk :D dolu olsa bile aşırı pahalıya satmış. vortex satandan mı aldın ?

1 paket 4 haftalık sonuca göre hareket edeceğim için fiyata pek takılmadım. Googledan bir siteden aldım. Bu şekilde belirtmek yasak değil herhalde?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel, 10 dakika önce yazdı:

Doğru. Görseller belki fikir verebilir diye düşünmüştüm.

Rahat ol ya kimse iranın sahtesi ile uğraşmaz eczaneden 3 5 dolara çıkan şeyi türkiyede hem ilacı hem ampülleri sahte üretmek daha pahalıya gelir 

Estel, 8 dakika önce yazdı:

1 paket 4 haftalık sonuca göre hareket edeceğim için fiyata pek takılmadım. Googledan bir siteden aldım. Bu şekilde belirtmek yasak değil herhalde?

only testo ile 4 haftada sadece daha kolay bülbül öter başak hiç bir şey katmaz sana 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    831
Estel, Şimdi yazdı:

değil ama bir şey alıyorsan almadan önce sor aldıktan sonra değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    2
GhostBuilder, Şimdi yazdı:

only testo ile 4 haftada sadece daha kolay bülbül öter başak hiç bir şey katmaz sana 

Yukarda belirtim Total testosteron'um düşük çıktı, kullandıktan sonra referans dışına çıkacak mı? Yoksa genetik bir sorunum mu var test etmek amacım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel, Şimdi yazdı:

Yukarda belirtim Total testosteron'um düşük çıktı, kullandıktan sonra referans dışına çıkacak mı? Yoksa genetik bir sorunum mu var test etmek amacım 

dışardan aldığın testesteron ile bunu analiz edemezsin ki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    831
GhostBuilder, Şimdi yazdı:

nasıl edermiş ? Bunla ilgili konuda var az araştırın burak hoca açmıştı.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    2
ardas, Şimdi yazdı:

değil ama bir şey alıyorsan almadan önce sor aldıktan sonra değil.

Bu oldukça mantıklı bir söylem. Ama 6 aydır aktif forumu takip ediyorum, İran'ın sahtesi olması zor ve birkaç konuda alışveriş yaptım marka marka dolu çıktı veya bende çalıştı tarzı yorumlar gördüm, ona binayen hareket ettim , yine de çok mantıklı olmadığını kabul ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, Şimdi yazdı:

nasıl edermiş ?

dışardan testo aldığı zaman zaten her türlü referans aralığın dışına çıkıcak gidip de 500 testo vuran biri nasıl genetik problemi olduğunu bu şekilde anlayabilir ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    2
GhostBuilder, 6 dakika önce yazdı:

Forumda konular var 300 çıkmış adamın, arkadaşı ile beraber küre başlıyor, 300 çıkan kişi 1 ay sonunda: 470

Arkadaşı: 1200

Bu genetik yatkınlık şeklide yorumlanmış. Hoca da bu şekilde deneyebilirsin demişti 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    831
GhostBuilder, 5 dakika önce yazdı:

dışardan testo aldığı zaman zaten her türlü referans aralığın dışına çıkıcak gidip de 500 testo vuran biri nasıl genetik problemi olduğunu bu şekilde anlayabilir ? 

öyle olmuyor işte o iş o konuyu incele anlarsın ne demek istediğimi.

Bu sorunu yaşayan biri var ondan burak hoca böyle bir sorunu olan varsa vermiyor testo ondan dolayı.

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    284
GhostBuilder, 9 dakika önce yazdı:

2 kişi birebir aynı ilacı birebir aynı oranda yapsalar da test sonuçları farklı çıkabilir. Bunda karaciğer ve böbreklerin büyük rolü var. Genetiğine göre testoyu yıkmaktan sorumlu enzimlerin yavaş çalışıyorsa total teston yüksek çıkar. Teston düşükken böyle bir test yapınca doğal olarak düşük testoya mahkum musun yoksa bulunduğun dönemdeki yaşam stilinden dolayı düşük teston mu var bunu anlayabilirsin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: SERKO
      Arkadaşlar merhaba, selamlar.
      Az önce sağlam bir kaynaktan bir duyum aldım İran testo artık üretilmiyormuş ve piyasada çok sahtesi dönüyormuş firma farklı bir isimle giriş yapacakmış var mıdır bilgisi olan ?
    • Yazan: polatpr
      Merhaba değeri hocalarım kardeşlerim.
      elimde 2 seçeneğim var evogen veya iran testo hangisini kulanacağım konusunda kararsız kaldım 2sinin fiyatları aynı fakat iran testonun çok fazla sahtesi olduğu için karar veremedim sizce evogen kullanmalımıyım ? 
    • Yazan: ahmet377
      Evet arkadaşlar herkesede ders olsun diye bu konuyu açıp insanları bilgilendireyim dedim, 1.5-2 hafta önce yaklaşık önüme sponsorlu bir reklam düştü iran testoyu 550 tl den toptan getirdik satıyoruz diye bende bu rakamı görünce sazan gibi atlayıp hemen 2 kutu aldım, hesabın yaklaşık 1500 takipçisi vardı  parayı hemen gönderdim bir baktım aradan nerdeyse 1 hafta geçmesine ürün elimde yok mesajlarımada cevap vermiyorlar ve o esnada dolandırıldığımı anladım hesabı bu gün bir kaç arkadaş şikayet edip kapattırmayı başardık şimdi bu parayı geri alabilmemin bir yolu varmı veya şikayet edeceksem kime şikayet edebilirim adamın ibanını ve adını biliyorum ...
    • Yazan: Aslanbektass
      Öncelikle selamlar,
      Kutu bana biraz farklı geldi onun için bi şüpheye düşmedim değil. Sizce orjinalliği ne forumdaki diğer konularda kutu farklı gözüküyor. Kullanan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilir mi?

• Yazan: Tekin2321
      Daha önce kullanan var mı arkadaşlar?
      canada peptide boldenon iran test enanhate  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.