Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

balikcionur

12 haftalık kürümün kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

balikcionur    8

Bu hafta çarşamba 400 tren, perşembe günü 250 testo aldım. Bundan sonraki kür planlamam bu şekilde devam edecek.

1-2 gündür takip ediyorum bazen reels falan izlerken gözlerim dolmaya, ufaktan bi duygusallık olmaya başladı ama çok anlık 2-3 saniye sonra geçiyor. Arimidex kullanmamı önerir misin?

@Feladel

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    412
balikcionur, 2 dakika önce yazdı:

Bu hafta çarşamba 400 tren, perşembe günü 250 testo aldım. Bundan sonraki kür planlamam bu şekilde devam edecek. 
1-2 gündür takip ediyorum bazen reels falan izlerken gözlerim dolmaya, ufaktan bi duygusallık olmaya başladı ama çok anlık 2-3 saniye sonra geçiyor. Arimidex kullanmamı önerir misin?

@Feladel

750 testonun e2 yükseltmesi olabilir. Normalde test yapmadan kullanma derim ama test yapınca ne olacağı belli :D Yarım filan kullansan bir problem yaratmaz gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    8
Feladel, 15 dakika önce yazdı:

750 testonun e2 yükseltmesi olabilir. Normalde test yapmadan kullanma derim ama test yapınca ne olacağı belli :D Yarım filan kullansan bir problem yaratmaz gibi.

Haha testi hiç karıştırma bir an 500ler çıkmasın karşımıza :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    8
gönderildi (düzenlendi)

1 haftalık aranın ardından spora tekrar başlıyorum bugün. Vücudu dinlendirmek iyi geldi. Bu süreçte bir tık fazla alkol alıp, öğün dengesine pek bakmadım ama mental olarak rahatladığımı hissediyorum çünkü uzun süredir spora ara vermemiştim.

Merak ettiğim konu şu, 250 testo 400 tren enjeksiyonuna başlamıştık. 200 bolde devam etsem bu kür içinde testoyu arttırmak gerekir mi? Arttırmazsam herhangi bir sorun yaşar mıyım bolde olduğu için? Boldeyi yüksek testoyla kullandığımızı söylemiştin genelde o yüzden soruyorum.
Bu arada boldenon eklemeyi düşünme sebebim e2yi kontrol altında tutmak için. @Feladel

tarihinde balikcionur tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    108

Boldenone çok geç açılıyor onun yerine neden masteron veya rimo eklemiyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    8
deluxes, 7 dakika önce yazdı:

Boldenone çok geç açılıyor onun yerine neden masteron veya rimo eklemiyorsun?

2 hafta öncesine kadar 400 bolde alıyordum yani hali hazırda vücudumda var.

Masteron kısa ester olduğu için, haftada 150 mast almak kısa ester olduğu için bir dahaki enjeksiyona kadar çıkacak kanımdan. Ve masteron saç dökülmesi yapıyor ben de pek ısınamadım ona.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    108
balikcionur, 6 dakika önce yazdı:

2 hafta öncesine kadar 400 bolde alıyordum yani hali hazırda vücudumda var.

Masteron kısa ester olduğu için, haftada 150 mast almak kısa ester olduğu için bir dahaki enjeksiyona kadar çıkacak kanımdan. Ve masteron saç dökülmesi yapıyor ben de pek ısınamadım ona.

Hali hazırda Vücutta varsa bolde kullanmak mantıklı. Masteronun enanthate esteri noxy marka olarak var. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    8
deluxes, 1 dakika önce yazdı:

Hali hazırda Vücutta varsa bolde kullanmak mantıklı. Masteronun enanthate esteri noxy marka olarak var. 

Kafamdaki soru işareti şu treni düşük testoyla kullanıp aromatize olmasını engelleyebiliyoruz ama boldeyi yüksek testoyla kullanıyoruz. 250 testo olması bolde için az gelebilir mi onu düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    108
balikcionur, Şimdi yazdı:

Kafamdaki soru işareti şu treni düşük testoyla kullanıp aromatize olmasını engelleyebiliyoruz ama boldeyi yüksek testoyla kullanıyoruz. 250 testo olması bolde için az gelebilir mi onu düşünüyorum

Bunu en iyi kan testiyle anlarsın, bir süre 200mg bolde ile gidip kan testi ver e2 durumuna bak. E2 çok düşmüşse boldenin dozajini kısar veya testonun dozajini arttırılsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    8
deluxes, 7 dakika önce yazdı:

Bunu en iyi kan testiyle anlarsın, bir süre 200mg bolde ile gidip kan testi ver e2 durumuna bak. E2 çok düşmüşse boldenin dozajini kısar veya testonun dozajini arttırılsın.

En son bayramdan önceki hafta test vermiştim, ay sonuna doğru tekrar bir test verip duruma bakarız.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    412
balikcionur, 4 saat önce yazdı:

1 haftalık aranın ardından spora tekrar başlıyorum bugün. Vücudu dinlendirmek iyi geldi. Bu süreçte bir tık fazla alkol alıp, öğün dengesine pek bakmadım ama mental olarak rahatladığımı hissediyorum çünkü uzun süredir spora ara vermemiştim.

Merak ettiğim konu şu, 250 testo 400 tren enjeksiyonuna başlamıştık. 200 bolde devam etsem bu kür içinde testoyu arttırmak gerekir mi? Arttırmazsam herhangi bir sorun yaşar mıyım bolde olduğu için? Boldeyi yüksek testoyla kullandığımızı söylemiştin genelde o yüzden soruyorum.
Bu arada boldenon eklemeyi düşünme sebebim e2yi kontrol altında tutmak için. @Feladel

Muhtemelen bu dozlar sende e2'nin alt sınırlarına yakın bir yere getirir ama bulk için e2 biraz yüksek olsa daha iyi. Treni çıkartıyorsan e2 testine göre dozu ayarlasan daha sağlıklı olur. Tren devamsa Testo dozu boldeden %20-25 filan fazla olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    8
Feladel, 25 dakika önce yazdı:

Muhtemelen bu dozlar sende e2'nin alt sınırlarına yakın bir yere getirir ama bulk için e2 biraz yüksek olsa daha iyi. Treni çıkartıyorsan e2 testine göre dozu ayarlasan daha sağlıklı olur. Tren devamsa Testo dozu boldeden %20-25 filan fazla olsun.

Treni çıkartmayacağım, 400 almaya devam edeceğim. 250 testo 400 tren 200 bolde düşünüyorum.

Boldeyi ekleme sebebimde tam senin dediğin gibi e2yi sınırda tutabilmek. Çünkü testoyu yükselttik-düşürdük derken e2 yükseldi gibi hissediyorum geçen yazmıştım hatırlarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    412
balikcionur, 7 dakika önce yazdı:

Treni çıkartmayacağım, 400 almaya devam edeceğim. 250 testo 400 tren 200 bolde düşünüyorum.

Boldeyi ekleme sebebimde tam senin dediğin gibi e2yi sınırda tutabilmek. Çünkü testoyu yükselttik-düşürdük derken e2 yükseldi gibi hissediyorum geçen yazmıştım hatırlarsın.

Önceki bolde dozunu düşündüğümüzde e2 referans aralığında kalır gibi. Çok düştüğünü hissedersen biraz testoyu arttırırsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    896
gönderildi (düzenlendi)
nattybuilder, 25 dakika önce yazdı:

@balikcionur hocam hala gun asiri hcg kullanimina devam ediyor musunuz ? ediyorsaniz hangi hcgyi ve dozajlarini soyleyebilir misiniz

bence kullanma kür sırasında yabancı bi influencere de biri kür içeriğini yazmış gün aşırı 1000ui hcg tamamen para israfı pct de kullan o adam da pct de kullan gerek yok yazmış. Testisin küçülmezi anormal bişi değil küçülmesin diye kullancaksan kullanma.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Huseyin_07    6

Dostinex i  nasıl kullandığını anlayamadım ama 10-14 gün boyunca kesmeni öneririm prolaktin sağlığı tehtid edecek derecede düşmüş. Aynı zamanda estradiol için nolvadex veya arimidex kullanıyorsan yine 8-12 gün kesip estradiolü biraz dengelemek lazım aksi takdirde anabolik etki düşebilir. Genel baktığında proviron bağlayabilirsin orta dozlarda. Bir de Ldh için farmakolojik ürünler yerine C vitamini takviyesi (askorbik asit) daha doğru olur karaciğerin zaten fazlasıyla yorulduğundan. Son olarak da bunların yanında NAC alabilirsin karaciğerini koruması için (milk thistle tarzı ürünlerin östrojeni arttırdığına dair bazı çalışmalar var o yüzden bence en temizi NAC (N asetil sistein) dir.)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    8
nattybuilder, 2 saat önce yazdı:

@balikcionur hocam hala gun asiri hcg kullanimina devam ediyor musunuz ? ediyorsaniz hangi hcgyi ve dozajlarini soyleyebilir misiniz

Kullandığım dönemler ovitrelle kullanıyorum hatta pregynl hiç kullanmadım hocam. Ovitrelleyi bile bulmak zorken pregynl hiç bulamadım. 
Dozaj da şöyle havasını aldıktan sonra 4e bölüyorum, gün aşırı enjekte ediyorum. Uzun süreli kürlerde bazen testisleri uyarmak iyi oluyor. Doğrusu bu demiyorum ama etkisini görüyorum.

Huseyin_07, 1 saat önce yazdı:

Dostinex i  nasıl kullandığını anlayamadım ama 10-14 gün boyunca kesmeni öneririm prolaktin sağlığı tehtid edecek derecede düşmüş. Aynı zamanda estradiol için nolvadex veya arimidex kullanıyorsan yine 8-12 gün kesip estradiolü biraz dengelemek lazım aksi takdirde anabolik etki düşebilir. Genel baktığında proviron bağlayabilirsin orta dozlarda. Bir de Ldh için farmakolojik ürünler yerine C vitamini takviyesi (askorbik asit) daha doğru olur karaciğerin zaten fazlasıyla yorulduğundan. Son olarak da bunların yanında NAC alabilirsin karaciğerini koruması için (milk thistle tarzı ürünlerin östrojeni arttırdığına dair bazı çalışmalar var o yüzden bence en temizi NAC (N asetil sistein) dir.)

Dostinex i tam aldım ve prolaktin sıfırlandı o büyük bi hata oldu zaten aldıktan sonraki günlerde başladı isteksizlik vs. Bir daha öyle bir hata yapmayacağım iyi ders oldu. Arimidexi de tam aldığımda e2 dipleri görüyordu onun için boldeyi düşük miktarda ekleyip e2yi ref aralığında tutmayı planladım.

Ldh son 2 testimde yüksek çıktı. Tren ekledikten sonraki süreçte uyku problemlerim oldu vücudu dinlendiremedim, dinlemediğim içinde gün içinde yorgun ve bitkin hissediyordum. Spora bir süre ara vermek vücuda bindirdiğim stresi azaltacağını düşündüğüm için 1 hafta ara verdim. Bugün başladım tekrar. C vitamini tavsiyene uyacağım efervesan alıp öğün yanında içmek mantıklı gibi. 

Milk thistle içinse 4 hepa kullanıyordum ama Ocean Hepalex diye bi markaya geçtim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Huseyin_07    6
gönderildi (düzenlendi)
balikcionur, Bir saat önce yazdı:

Kullandığım dönemler ovitrelle kullanıyorum hatta pregynl hiç kullanmadım hocam. Ovitrelleyi bile bulmak zorken pregynl hiç bulamadım. 
Dozaj da şöyle havasını aldıktan sonra 4e bölüyorum, gün aşırı enjekte ediyorum. Uzun süreli kürlerde bazen testisleri uyarmak iyi oluyor. Doğrusu bu demiyorum ama etkisini görüyorum.

Dostinex i tam aldım ve prolaktin sıfırlandı o büyük bi hata oldu zaten aldıktan sonraki günlerde başladı isteksizlik vs. Bir daha öyle bir hata yapmayacağım iyi ders oldu. Arimidexi de tam aldığımda e2 dipleri görüyordu onun için boldeyi düşük miktarda ekleyip e2yi ref aralığında tutmayı planladım.

Ldh son 2 testimde yüksek çıktı. Tren ekledikten sonraki süreçte uyku problemlerim oldu vücudu dinlendiremedim, dinlemediğim içinde gün içinde yorgun ve bitkin hissediyordum. Spora bir süre ara vermek vücuda bindirdiğim stresi azaltacağını düşündüğüm için 1 hafta ara verdim. Bugün başladım tekrar. C vitamini tavsiyene uyacağım efervesan alıp öğün yanında içmek mantıklı gibi. 

Milk thistle içinse 4 hepa kullanıyordum ama Ocean Hepalex diye bi markaya geçtim.

Başkan bence kabergolini tekrar yarıma çekmektense bir yada iki hafta direkt kesip kan değerlerini monitör etmek daha doğru olurdu ama o sorun aşılmış gibi anladım yanlışsam düzeltirsin. Uyku için bulabilirsen tren kullanılan süre boyunca dil altı melatonin hapı alabilirsin. suyla içilen veya başka formu işlevsizdir ona dikkat et ama. Milk thistle ile ilgili detaylı bilgim yok o yüzden onunla ilgili verebileceğim bir tavsiye yok ama bana sorarsan yine de NAC denemelisin bence piyasadaki en iyi karaciğer koruyucudur zira grip veya enfeksiyon hastalarına da verilir. Tahminen verdiğin aradan sonra ldh seviyeleri en azından dengelenecektir tahminen 250-300 arasında seyreder kür boyunca trenden dolayı. Arimidexle ilgili de bence çok ciddi östrojenik yan etkiler yoksa (örn: göğüs ucundan süt gelmesi) iki güne bir 20 lik tablet tamoxifen daha uygun olacaktır çünkü arimidex e2 reseptörlerine çok daha güçlü bağlanır. Aynı zamanda haftalık 200-250 mg boldenonla kür içinde yeterli anabolik etkiye ulaşacaktır tahminen. Kür programıyla ilgili ben olsam testoyu biraz daha arttırırdım 400 trene karşı temelde başlangıç seviyesi olan 250 testo biraz az geldi. Son olarak da LH ve FSH değerleriyle ilgili gonadotropin salgısı iyiden iyiye kesilmiş gibi geldi bununla ilgili ne olur ne olmaz ben olsam bir endokrinolojistle görüşürdüm bunların kalıcı kısırlık ve doğal testo üretiminin kesilmesi gibi uzun vadede çok ciddi riskleri olabiliyor. İyi geceler 

tarihinde Huseyin_07 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    8

Dostinex kullanmıyorum zaten o dönem kullandıktan sonra bir daha almadım. Uyku içinse hap formlu melatonin almıştım ama etkisini görmedim gerçekten. Hatta bilim kurgu tadında rüyalar görmemi sağlamıştı sonra bıraktım.:D Safran içerikli bir vitamin önermişti eczacım onu almıştım ve gerçekten işe yaradı güzel uyuyordum ama uyku problemim bittiği için kullanımını bıraktım. Ayrıca şu NAC konusunu soracağım elinde varsa alırım. Kısa bir dönem testoyu 750ye çıkarmıştık ondan kaynaklı e2 yükseldi diye tahmin ettim, arimidexi 3 gün arayla aldım yarım yarım etkisi daha temiz oldu tam aldığım döneme göre. Son testimde e2 ref aralığı üstünde çıkmıştı trenden kaynaklı. Tamoksifene başlamıştım günlük alıyordum sadece bayram haftası biraz sekteye uğradı, dediğin gibi 2 günde 1 alınabilir. Testo miktarıyla alakalı kafam karışık aslında, forumda düşük testo yüksek trenin çok daha verimli çalıştığını okudum ve bende öyle hissediyorum gördüğüm kadarıyla yüksek testo yüksek aromatize olmak demek öyle olunca da değerleri dengede tutmak daha zor oluyor. Burda tek hedefim e2yi ref aralığında tutabilmek onun içinde 200e yakin boldeye devam etmeyi planlıyorum. LH FSH yok evet uzun vadede sorun çıkartır mı bilmiyorum, kür içi tedavi yapıyorum kara düzeni bırakalı çok oldu ama.

Önerilerini dinleyeceğim teşekkür ederim.

NAC için efervesan formu ve ampül formu varmış. Hangisini öneriyorsun? @Huseyin_07

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    16
balikcionur, 20.03.2025 - 15:13 yazdı:

22 şubatta ilk tren enjeksiyonunu yaptığımda 12.haftasındaydım testo bolde kürünün. Yani bu hafta 17.hafta olacak. Treninde 5.haftası. 
Dediğin gibi tren baş edilmesi zor bi anabolik ama belkide prolaktin 0’landığı için bu şekilde hissediyorda olabilirim. En mantıklısı çok oynamadan 20 gün sabredip tekrar kan testi vermek.

Gögüsümde hassasiyet var 2 gündür. Yanma batma gibi değilde. Tamo mu önerirsin arimidex mi? Ve bu süreçte kür sürecinde değişiklik yapmamı önerir misin testo e -bolde dozaj düşürüp devam etmek gibi?

@balikcionur knk prolaktini sıfırlamadan önce prolaktin kaç gösteriyordu testte? Bir de test yaptırdın mı referans aralığına yükselmiş mi prolaktin? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    8
Attila, 1 saat önce yazdı:

@balikcionur knk prolaktini sıfırlamadan önce prolaktin kaç gösteriyordu testte? Bir de test yaptırdın mı referans aralığına yükselmiş mi prolaktin? 

21 martta verdim en son test, ref aralığı altındaydı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Huseyin_07    6
gönderildi (düzenlendi)
balikcionur, 6 saat önce yazdı:

Dostinex kullanmıyorum zaten o dönem kullandıktan sonra bir daha almadım. Uyku içinse hap formlu melatonin almıştım ama etkisini görmedim gerçekten. Hatta bilim kurgu tadında rüyalar görmemi sağlamıştı sonra bıraktım.:D Safran içerikli bir vitamin önermişti eczacım onu almıştım ve gerçekten işe yaradı güzel uyuyordum ama uyku problemim bittiği için kullanımını bıraktım. Ayrıca şu NAC konusunu soracağım elinde varsa alırım. Kısa bir dönem testoyu 750ye çıkarmıştık ondan kaynaklı e2 yükseldi diye tahmin ettim, arimidexi 3 gün arayla aldım yarım yarım etkisi daha temiz oldu tam aldığım döneme göre. Son testimde e2 ref aralığı üstünde çıkmıştı trenden kaynaklı. Tamoksifene başlamıştım günlük alıyordum sadece bayram haftası biraz sekteye uğradı, dediğin gibi 2 günde 1 alınabilir. Testo miktarıyla alakalı kafam karışık aslında, forumda düşük testo yüksek trenin çok daha verimli çalıştığını okudum ve bende öyle hissediyorum gördüğüm kadarıyla yüksek testo yüksek aromatize olmak demek öyle olunca da değerleri dengede tutmak daha zor oluyor. Burda tek hedefim e2yi ref aralığında tutabilmek onun içinde 200e yakin boldeye devam etmeyi planlıyorum. LH FSH yok evet uzun vadede sorun çıkartır mı bilmiyorum, kür içi tedavi yapıyorum kara düzeni bırakalı çok oldu ama.

Önerilerini dinleyeceğim teşekkür ederim.

NAC için efervesan formu ve ampül formu varmış. Hangisini öneriyorsun? @Huseyin_07

Hocam trenin kanda hassas olmayan ölçümlerde e2 olarak çıkabildiğiyle ilgili birkaç yazı görmüştüm diğer arkadaşlar da paylaşmış zaten bence aktüel e2 hala referans değerinin altındadır değilse içindedir. Düşük testo yüksek tren hakkında aromatizasyonun az olmasından kaynaklı kısa vadede daha sert etki edebilir ama uzun vadede kalıcı olacağını düşünmüyorum, aynı zamanda tren androjenik reseptörlere çok daha güçlü bağlandığından anabolik androjenik etki açısından testonun 250 yada 500 alınması çok fark etmez bence. Benim burdaki düşüncem trenin Gonadotropini çok baskıladığı ve bunun en azından orta seviye testoyla dengelenip sağlam bir pct ile yeniden eski haline dönemese bile bir şekilde yeniden hormonel döngünün aktive edilebileceği. Arimidex veya tamoksifenle e2 dengelenebileceği için de aromatizasyonun olması gerektiğinden fazla problem çıkaracağını zannetmiyorum. Bolde için zaten birşey söylemeye gerek yok😃. LH ve FSH ile ilgili pct de veya cycle off da en azından bir seviye yükselmediği taktirde endokrinoloki uzmanı biriyle görüşmek gerekicektir trenin yukarıda bahsettiğim etkilerinden dolayı. NAC ile ilgili zaten kür içinde yapılan enjeksiyonlar vücuda yeterince stres bindirdiğinden efervesan formu da alınabilir, ama diyorsan ki benim açımdan sorun yok her ilaçta olduğu gibi ampül formu daha işlevseldir. Burda biraz da kendi düşüncene kalıyor aslında.

tarihinde Huseyin_07 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    8

Şubat ayı testimde e2 ref aralığı altındaydı boldenon kullandığım dönemde ama o testi verdikten sonra tren kullanmaya başladım 1 ay sonraki verdiğim testte e2 20den 110na yükselmişti tamda dediğin gibi hassas olmayan test bunu e2 olarak algıladığı için. Burda @Feladel olmasaydı belkide e2 çok yüksek diyip arimidex e giricektim ve e2- prolaktinde yaptığım hata gibi dipleri görecekti.:D

Şuan için kür planlamam yaz sonuna kadar şeklinde o yüzden doğru planla gitmek istiyorum. Ama şunu söylemeliyim testoyu 250ye cektikten sonra uyku problemlerim ve sıcak basma/terleme olayları çok azaldı. Bilmiyorum tabi bunun testoyu düşürmemle aromatizasyonla mı alakalı. Güncelde günlük 20mg tamoksifen alıyorum, bayram haftası 3 gün arayla arimidex almıştım yarım yarım. Ama düşük miktar boldeyi ekleme sebebimde biraz e2yi ref aralığında tutmak ve bu ilaçları kullanmamak. Sadece prolaktini takip ederim daha kolay olur.

Hcg kullandıktan sonraki süreçte kan tahlili verip lh/fsh a bakılabilir, dediğin gibi herhangi bir artış olmassa o zaman başka bir şey düşünebilirim. NAC içinse efervesan formunu alacağım yarın ve C vitamini de ekleyeceğim ekstra. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    27

Selamlar, bu konuyu okurken o kadar çok zevk aldım ki çok altın bilgiler içeren bir konu sabitlenmesi taraftarıyım 🙏🏻👏🏻

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    8
parfait16, 13 dakika önce yazdı:

Selamlar, bu konuyu okurken o kadar çok zevk aldım ki çok altın bilgiler içeren bir konu sabitlenmesi taraftarıyım 🙏🏻👏🏻

Selamlar hocam çok teşekkür ederim. Başından beri katkı sağlayan herkese ben de teşekkür ediyorum. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.