Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Badid4646

Devlet hastanesinde kan testi vereceğim! hangi değerlere baktırmalıyım?

Önerilen İletiler

Badid4646    1

Herkese merhabalar,

Yarın Sabah Dahiliye bölümün de randevum var devlet hastanesinden kan testi vereceğim Kürde 5.Haftam Başlarken özelden vermiştim kontrol amaçlı devletten vereceğim Fakat baktırmam gereken önemli değerleri bilmiyorum ve devlette bazı değerlere bakmıyorlarmış dediler Testo felan bakmam gereken değerlerin listesi  lazım ve doktoru nasıl ikna edebilirim deneyimli olanlar yardımcı olursa sevinirim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fıratkskn    22
gönderildi (düzenlendi)
Badid4646, Bir saat önce yazdı:

Herkese merhabalar,

Yarın Sabah Dahiliye bölümün de randevum var devlet hastanesinden kan testi vereceğim Kürde 5.Haftam Başlarken özelden vermiştim kontrol amaçlı devletten vereceğim Fakat baktırmam gereken önemli değerleri bilmiyorum ve devlette bazı değerlere bakmıyorlarmış dediler Testo felan bakmam gereken değerlerin listesi  lazım ve doktoru nasıl ikna edebilirim deneyimli olanlar yardımcı olursa sevinirim. :)

• Fsh
  • Lh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testosteron
  • Shgb
  • Serbest testosteron
  • Tam kan
  • T3
  • T4
  • Tsh
  • Hdl
  • ldl
  • TrigliseridD
  • demir
  • b12
  • Dht
  • Progesteron
  • Hba1c
  • Kreatinin
  • ck
  • egfr
  • İdrar
  • Kortizol
tarihinde Fıratkskn tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dahiliye ben bakamıyorum endokrinoloji git dedi gittim. Kadın, dahiliye bir not eklememiş bin tane hormon var hangisine bakicam dedi bende saydım yukarıdakileri gerek yok zaten dışardan testesteron alıyorsan bakamam vs. Dedi bakmadı. ( O zaman kürde değildim)

Ben dahiliyeye gözümün kızarmasından ve ayaklarımın ağrıması şikayeti ile gittim 2 tane raporlu hastalığım var acaba hormonlarla mı alakalı onlara bakalım mı diyince olabilir endokrinolojiye git dedi gittim oda bunları söyledi.

Yani uzun lafın kısası hormonlarıma bakmadılar sadece treoid ve klasik kan testi yapıldı.Sıkayetlerim ve raporlu hastalıklarım olmasına rağmen. Umarım sana bakarlar devlette baktiran varda nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    36
gönderildi (düzenlendi)

Ben devlette yaptırıyorum(Üroloji) baktırmak istediğim hormonları bir bloknota yazıyorum doktorun yanına gittiğimde hocam şu tahlillere ihtiyacım var diyorum şimdiye kadar neden istiyorsun ya da geçmiş tahlillere bi bakalım falan demedi. Ama geçmiş konularda doktor sorarsa kuş ötmüyor dersen bakarlar diyorlardı en kötü sen de öyle dersin.

tarihinde Trenx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
Trenx, 5 dakika önce yazdı:

Ben devlette yaptırıyorum baktırmak istediğim hormonları bir bloknota yazıyorum doktorun yanına gittiğimde hocam şu tahlillere ihtiyacım var diyorum şimdiye kadar neden istiyorsun ya da geçmiş tahlillere bi bakalım falan demedi. Ama geçmiş konularda doktor sorarsa kuş ötmüyor dersen bakarlar diyorlardı en kötü sen de öyle dersin.

Dahiliye mı gidiyorsunuz ?

Ya ben kırmızı göz topal ayak :) 2 hastalık  sürekli kullandığım raporlu iğnem hastalık geçmişim ile yaptıramadım :) doktora bağlı demek ki...

Dahiliye ben bakamıyorum endokrinoloji git dedi endokrinoloji de bakmıyorum dedi 🥲

tarihinde bunuyazanTosun tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    66

Doktoruna göre üroloji zaten ayrı bi cins dahiliye bakabiliyor herseye sadece keyfine kalmıs gecen hafta sinir olup laboratuvara 2 bin verdim cins dr larla ugrasmamak icin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra, 2 dakika önce yazdı:

Doktoruna göre üroloji zaten ayrı bi cins dahiliye bakabiliyor herseye sadece keyfine kalmıs gecen hafta sinir olup laboratuvara 2 bin verdim cins dr larla ugrasmamak icin

Benim hastalık iğne rapor gözle görünür şikayetler  vs. Olduğu için Dahiliye bakmak istedi bakamıyorum ben diyip endokrinolojiye muane açtı bana. Endokrinoloji bakmadı !!

Garip doktoru bulmak lazım aslın da yılda 1-2 kez baktırma hakkımız olması lazım nasıl hiçbir şikayetimiz yokken diş ve göze 6 ayda 1 kere muaneye gelin diye afiş asıyorlarsa...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    36
bunuyazanTosun, 2 dakika önce yazdı:

Dahiliye mı gidiyorsunuz ?

Ya ben kırmızı göz topal ayak :) 2 hastalık  sürekli kullandığım raporlu iğnem hastalık geçmişim ile yaptıramadım :) doktora bağlı demek ki...

Dahiliye ben bakamıyorum endokrinoloji git dedi endokrinoloji de bakmıyorum dedi 🥲

Ürolojiyi denedin mi? Sonuç olarak tedavi falan istemeyeceksin  sadece bazı kan değerlerine ihtiyacın olduğunu ve onlara görmek istediğini söylemen yeterli olması lazım ama dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor tek bir doktora bağlı kalma benim yaşadığım memleket küçük ama üç tane Üroloji dört tane dahiliye doktoru var bu gittiğim yapmasa diğerine giderim.
Bir de eğer çalışıyorsan zaten sağlık sigortan yatıyor maaşından güzel de bir kesinti oluyor. Millet uyuşturucu kullanıyor tedavi ediyorlar alkolik oluyor tedavi ediyorlar tecavüzcüsüne katiline hırsızına psikolojik destek veriyorlar ben hormonlarımı baktırmak istediğimde sorun çıkarmamaları gerekiyor.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
Trenx, Bir saat önce yazdı:

Ürolojiyi denedin mi? Sonuç olarak tedavi falan istemeyeceksin  sadece bazı kan değerlerine ihtiyacın olduğunu ve onlara görmek istediğini söylemen yeterli olması lazım ama dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor tek bir doktora bağlı kalma benim yaşadığım memleket küçük ama üç tane Üroloji dört tane dahiliye doktoru var bu gittiğim yapmasa diğerine giderim.
Bir de eğer çalışıyorsan zaten sağlık sigortan yatıyor maaşından güzel de bir kesinti oluyor. Millet uyuşturucu kullanıyor tedavi ediyorlar alkolik oluyor tedavi ediyorlar tecavüzcüsüne katiline hırsızına psikolojik destek veriyorlar ben hormonlarımı baktırmak istediğimde sorun çıkarmamaları gerekiyor.

Çok haklısın dediğim gibi hiçbir şikayet yokken bile  göz-diş kontrolüne gelin diye reklamlar yapıp afiş bastırıyorlar. Aynı şey hormonlar  ve kan testi için de olmalı tabi 3-6 ayda 1 kere olucak şekil de. Ürolojiyi deneyeceğim kafam da bir soru vardı hem onu soracağım hem test isteyeceğim.

tarihinde bunuyazanTosun tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    99
bunuyazanTosun, 10 saat önce yazdı:

Benim hastalık iğne rapor gözle görünür şikayetler  vs. Olduğu için Dahiliye bakmak istedi bakamıyorum ben diyip endokrinolojiye muane açtı bana. Endokrinoloji bakmadı !!

Garip doktoru bulmak lazım aslın da yılda 1-2 kez baktırma hakkımız olması lazım nasıl hiçbir şikayetimiz yokken diş ve göze 6 ayda 1 kere muaneye gelin diye afiş asıyorlarsa...

Hocam sürekli devlete gidiyorum bu testler için eğer gittiğiniz hastanede varsa aile hekimleri oluyor hastanede onlardan randevu alın zaten genel doktor oldukları için söylediğim testleri yapıyorlar, deneyebilirsiniz

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone, 9 saat önce yazdı:

Hocam sürekli devlete gidiyorum bu testler için eğer gittiğiniz hastanede varsa aile hekimleri oluyor hastanede onlardan randevu alın zaten genel doktor oldukları için söylediğim testleri yapıyorlar, deneyebilirsiniz

Yarın randevu aldım gidicem ama Endokrinoloji bölümüne farklı doktora randevu aldım şansımı deneyeceğim.  Aile hekimi sağlık ocağında bizim oda kan testi yapar sadece dahiliye bile ben yapamıyorum endokrinolojiye git dedi bana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    99
bunuyazanTosun, 14 saat önce yazdı:

Yarın randevu aldım gidicem ama Endokrinoloji bölümüne farklı doktora randevu aldım şansımı deneyeceğim.  Aile hekimi sağlık ocağında bizim oda kan testi yapar sadece dahiliye bile ben yapamıyorum endokrinolojiye git dedi bana.

Hocam dediğin gibi sağlık ocağındakiler yüzüne bile bakmaz. Bende denk geldim bir arkadaşım demişti hastanelerin aile hekimliği diye bir bölümü oluyor. Kolay randevu da bulabiliyorsun ama tabi konumunda var mıdır bilemiyorum.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KrasenRumenov
      Merhaba, öncelikler herkesin ramazan bayramını kutluyorum.
      Kürümün 5. hafta test sonuçlarında E2 sonucunun düşük olduğunu gördüm. Günlük bir tablet 20mg proviron kullanıyordum test sonuçlarından sonra onu da kestim. İlk kürümü yapıyorum ve maalesef kür öncesi hormon testi almadım. Sizin değerli yorumlarınız ve önerilerinizi almak isterim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
      Kür Planım: 
      Haftalık 500mg Testosteron Enanthate Haftalık 400mg Boldenon Haftalık 200mg NPP (5. haftayı tamamlayıp kestim) Günlük 20mg Dianabol (5. haftayı tamamlayıp kestim) Koruyucu ve Vitaminler:
      Liv 52 Cystone Speman Forte Proviron (5. haftayı tamamlayıp kestim) Nac 600 Magnezyum C Vitamini D Vitamini B komplex Çinko Multvitamin Omega 3 Test Sonuçlarım:

• Yazan: rusecy
      Arkadaşlar herkese selamlar.
      Kürümün 6. haftasına geldim. 4 haftam kaldı. Oxandrolonun bitmesiyle kan tahlili verdim. Testosteron hariç sonuçlar çıktı. Kürden önceki değerlerimle karşılaştırdım, fikirlerinizi almak istedim.
      Kullandığım ilaçlar:
      Oxandrolone 30 mg/gün Testosterone enanthate 400 mg/hafta Sonuçlar:
      Eski LH: 5,46. Yeni LH: 0,04 Eski FSH: 7,47. Yeni FSH: 0,05 Eski E2: 19. Yeni E2: 116 Eski PRL: 10,84. Yeni PRL: 16,80 Eski AST: 18. Yeni AST: 43 Eski ALT: 25. Yeni ALT: 91 Referans aralıklarını paylaşmadım ama hepsi epey dışında. Eski değerlerimin hepsi içerisindeydi. Endokrinolojiye randevu aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    • Yazan: the_escobar
      Herkese merhabalar,
      Son sarms kürümün üstünden 2 ay gibi bir süre geçmiştir. Yeni kür öncesi test verdim. TSH en sonki testimde de referans üstünde çıkmıştı. Tekrar yüksek çıktı.  Prolaktine veya TSH için el atılması gereken mühim bir durum var mıdır? 
      Görüşlerinizi almak isterim.

• Yazan: yigitoz18
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki küre start verdim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate  Dianabol SORULARIM:
      Kür içi kan testi değerlerimde hangilerine dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Badid4646
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürün 5. haftasında vermiş olduğum kan testi sonuçları fakat pek anlamıyorum sonuçlardan yarımcı olursanız sevinirim
      KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
      omega3 çinko d3 magnezyum Ecopirin himalaya karaciğer koruyucu  GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.