-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

12 aydır kürdeyim! testisterlimde küçülme var! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
GhostBuilder, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Punısment
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ben yedi senedir fitness yapıyorum 23 yaşındayım artık antrenmandan verim alamadığım için ve motivasyonum bittiği için küre girmek istiyorum.
SORULARIM:
Steroid kürü demek tamamen cinsellikten vazgeçmek mi demek? Kür sonrası tesis boyutlarında çok fazla bir değişim oluyor mu? Ya da bir Kürden sonra tamamen kürü bırakmak mümkün mü psikolojik olarak? Herkes mümkün olmadığını söylüyor ben istediğim formu yakaladıktan sonra istediğim form kesinlikle çok patlak bir görüntü değil sadece yüksek yağ oranındayım düşük kaloriler yiyip kas kütlemi korumak veyahut ta artırmak istiyorum yani o yüzden istediğim formasında çok ütopik bir form değil sadece yağ oranı düşünmek istiyorum yani kür yaptıktan sonra libido cinsellik bunlar çözülebilir mi?
-
Yazan: lordboethiah
Herkese iyi günler iyi forumlar.
Only testo kürümün 4. haftasını kapatırken şunu farketmeye başladım, ufacık şeylere aşırı tepki göstermeye başladım.
Çok basit durumlar karşısında içim öfkeyle doluyor. Bu durumu daha hafif nasıl atlatırım arkadaşlar?
-
Yazan: damdeok
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
10 haftalık bir bulk kürü yapmak istiyorum. Daha önce bi kere only testo kürü bir kere testo masteron dbol kürü yapmıştım. Şimdi testo boldenon yapmayı düşünüyorum.
SORULARIM:
Sizce doğru mu düşünüyorum? Testonun yanına bolde dışında ne eklesem gelişimim optimum düzeyde olur? NOT:
Tren, npp ve deca kullanmak istemiyorum onlar dışındaki önerilere açığım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
180 boy 79 kg 26 yaş spor geçmişim 4 yıl Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Curious guy
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Fitnessta ve lisedeyken birkaç arkadaşım vardı ve kolları ve vücudu şişkin idi. Tabi şu an 24 yaşındayım ama aklımdaki soru şu Anabolik olarak hangi maddeler kolları ve vücudu şişirir? Danabol diye duydum ama anadrolda var ama oda karaciğer açısından toksik bir madde. tecrübelerinizi ve önerilerinizi dinlemek istiyorum.
-
Yazan: hidalgo
Herkese selamlar,
Uzun süredir forumu takip ediyorum. İlk mesajımı bu konu vesilesiyle paylaşıyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaşım 35 Kg 87 - 88 KÜR İÇERİĞİM : (HAFTALIK)
1000 mg Testo enanthat 400 mg Parabolan. Yaklaşık 4-5 haftadır bu şekilde devam ediyorum. Öncesinde (Eylül Ocak arası) haftalık 800mg boldenone, ilk 5 hafta anapolon, 1000mg testo enantat olacak şekilde kür yaptım. Fakat özellikle boldenone'dan pek verim alamadım. Bu küre başladığımda 80-81 kg idim. Şuan iştah konusunda sorun yaşıyorum. Beslenme olarak mümkün olduğunca gluten içeren besinlerden uzak durarak besleniyorum. Günde 5 öğün yiyorum. Ortalama kuru ağırlık olarak 300-400 gram arası karbonhidrat tüketiyorum. (Mısır gevreği, pirinç, patates) 300 gr tavuk, 7 yumurta, 100 gram protein tozu alıyorum.
SORUM:
Temiz büyümenin önüne açacak ne kullanmalıyım?
İştah konusunda bana yardımcı olacak ne kullanmalıyım?
NOT:
Daha fazla kütle kazanmak istiyorum ve temiz büyümek istiyorum. Aşağıda eklediğim fotoğraflara istinaden kür konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Aklımda ghrp 6 + cjc 1295 var. Boldenone geç açıldığı için pek düşünmüyorum. (Daha parçalı olduğum fotoğraflar Ağustos ayına ait. 79-80 kg civarı. Diğer 3 fotoğraf güncel. 87 kg. ) GÜNCEL FORMUM:
-