Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mustafaskh

Üniversite sınavı öncesi mi sonrası mı spora dönüş yapmalıyım?

Önerilen İletiler

mustafaskh    125

Merhaba öncelikle 

Sınava bildiğiniz gibi son 95 küsür gün kaldı, bu sınava da yaklaşık olarak 7-8 aydır istisnalar dışında 6-8-10saat olarak çalışıyorum. Bu süreç boyunca spor dahil bir çok aktiviteyi bıraktım. Ve 65-66 olan kilomdan 57-56,5 kilolara geldim. eskiden giydiğim kıyafetler bile bol gelmeye başladığı dönemlere geldim artık moral bozmaya başladı. Kafam çok karışıyor  Sizce spora geri mi başlamalıyım yoksa sınavdan sonra mı devam edeyim. 
Not : okula gitmiyorum sadece evdeyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mehmet96    40

Kardeşim dünyada her zaman öncelik vereceğin ilk şey işin olmalı. Paran yoksa annen baban bile seni hayırsız evlat ilan eder. Okuyup güzel bir meslek sahibi olmak önceliğin olsun. Önünde çok uzun yıllar olur inş. Fiziğin kralını yaparsın yeterki paran ve motivasyonun olsun. 

• Beğen 3
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    125
Mehmet96, Şimdi yazdı:

Kardeşim dünyada her zaman öncelik vereceğin ilk şey işin olmalı. Paran yoksa annen baban bile seni hayırsız evlat ilan eder. Okuyup güzel bir meslek sahibi olmak önceliğin olsun. Önünde çok uzun yıllar olur inş. Fiziğin kralını yaparsın yeterki paran ve motivasyonun olsun. 

Valla dediğin gibi aşırı aşırı haklısın o sebep ile spor dahil herşeyi bırakmıştım ama işte 10-11kg verince de mental olarak kötü etkiliyor maalesef ki. Yorumun için teşekkürler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    343

Spor hayatında 5. 6. Kademede olmalı 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    125
EmreGundi, 3 dakika önce yazdı:

Spor hayatında 5. 6. Kademede olmalı 

Öyle zaten ya kaslı kollar falan bana para kazandırmayacak bunun da farkındayım ama işte demek ki en hayırlısı yazın başlamak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.256
mustafaskh, 3 saat önce yazdı:

Merhaba öncelikle 

Sınava bildiğiniz gibi son 95 küsür gün kaldı, bu sınava da yaklaşık olarak 7-8 aydır istisnalar dışında 6-8-10saat olarak çalışıyorum. Bu süreç boyunca spor dahil bir çok aktiviteyi bıraktım. Ve 65-66 olan kilomdan 57-56,5 kilolara geldim. eskiden giydiğim kıyafetler bile bol gelmeye başladığı dönemlere geldim artık moral bozmaya başladı. Kafam çok karışıyor  Sizce spora geri mi başlamalıyım yoksa sınavdan sonra mı devam edeyim. 
Not : okula gitmiyorum sadece evdeyim.

Dostum yaşadığımız ülke şartlarını göz önüne alırsan maalesef üniversite sınavı ve sınavda edeceğim başarı senin eşinin ilerde ki çocuğunun hatta torununa bırakacağın mirasa kadar etkili durumda. Bence hayatınızda birazcık öncelikleriniz olsun. Şuan senin için sınav daha önemli sporu boş ver. Kilo mu verdin geri alırsın. Form kötü mü en iyisini yaparsın ama bir doktor mühendis vs olmayıp boş bir bölüm okuyup ilerde pişman olmanın yaratacağını problemleri başka bir şey düzeltmez. İyi Bir meslek sahibi olursan iyi kazanırsın ( ülkenin mantığı böyle maalesef ) Buda hayatını sürdürmek çocuğuna rahat hayat yaşatmak için bile önemli. Yani sal sporu stres yapma o dersi çalış sınavda başarılı ol. Sonra bana yaz söz sana 2 şişe testo yollarım. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mola verdiğin zaman evin koridorun da biraz yürü markete git günde 1 kere biraz uzak markete git 15-20 dk sürsün. Yani günde en az 40 dk yürümeye çalış 

Tek yapıcağın spor bu olsun bu yürüyüş beyin gelişimine de katkı sağlar puanını artırır yürüyüş iyidir. Günde 10 saat çalışmaya devam.

Ben şuan kaslı kollarimla atama bekleyip kasiyerlik işinden haber bekliyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    125
Askabar, 2 saat önce yazdı:

Dostum yaşadığımız ülke şartlarını göz önüne alırsan maalesef üniversite sınavı ve sınavda edeceğim başarı senin eşinin ilerde ki çocuğunun hatta torununa bırakacağın mirasa kadar etkili durumda. Bence hayatınızda birazcık öncelikleriniz olsun. Şuan senin için sınav daha önemli sporu boş ver. Kilo mu verdin geri alırsın. Form kötü mü en iyisini yaparsın ama bir doktor mühendis vs olmayıp boş bir bölüm okuyup ilerde pişman olmanın yaratacağını problemleri başka bir şey düzeltmez. İyi Bir meslek sahibi olursan iyi kazanırsın ( ülkenin mantığı böyle maalesef ) Buda hayatını sürdürmek çocuğuna rahat hayat yaşatmak için bile önemli. Yani sal sporu stres yapma o dersi çalış sınavda başarılı ol. Sonra bana yaz söz sana 2 şişe testo yollarım. 

Yani abi çok haklısın boş bir bölüm okumam da kalan zamanımı da bu zamanları artık daha iyi değendirirm sondaki düşüncen için de düşünmen yeter Allah razı olsun 🙏

bunuyazanTosun, 2 saat önce yazdı:

Mola verdiğin zaman evin koridorun da biraz yürü markete git günde 1 kere biraz uzak markete git 15-20 dk sürsün. Yani günde en az 40 dk yürümeye çalış 

Tek yapıcağın spor bu olsun bu yürüyüş beyin gelişimine de katkı sağlar puanını artırır yürüyüş iyidir. Günde 10 saat çalışmaya devam.

Ben şuan kaslı kollarimla atama bekleyip kasiyerlik işinden haber bekliyorum.

Öyle ya zaten ben geçen sene kasiyerdim elimde sanat da olmayınca böyle oluyor maalesef ki o yüzden dediğine haklısın 10 saat çalışmaya devam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    39

Kardeşim merhaba daha önce bu süreçten geçmiş biri olarak bence sporu normal hayatına entegre edersen bu senin için daha kolay olayacaktır günde sadece 1 saatini yemek pişirmeye 1 saatini se spora harcarsın. Böylece daha zinde ve motivasyonu yüksek bir süreç geçirmiş olursun. Fakat spor ders çalışmana veya diğer şeylere engel oluyorsa hayatından bir süreliğine çıkarıp 3. 4. Plana yerleştirmelisin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.