-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Kısa ester için enjeksiyon sıklığı ne olmalıdır?
Oluşturan:
ahmetschwarzenneger, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: hemşire
Herkese merhaba,
Kendime ilk defa enjeksiyon yapıcam kendime yapma konusunda hiç deneyimli değilim haliyle biraz geriyor tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kas içine uygularken şırıngada 0.2 0.3ml hava bırakıp iğnenin ağzı yukarı gelicek şekilde hafif döndürerek sokmalıyız sonra iğneyi tamamını soktuktan sonra biraz yukarı çıkartıp pistonu yukarı çekip kan geliyor mu diye bakmalıyız gelmediyse ilacı enjekte etmeliyiz diye biliyorum bu konuda yanlışım yoksa;
SORULARIM:
masteron bolde testo aynı şırıngaya çekmemin bi sıkıntısı olur mu ayakta ya da yatarak ne şekilde yapmam gerekir başka tavsiyeleriniz var mı? Tüm öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Badid4646
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümün 4.cü haftasındayım yoğun bir iş hayatım var ve etrafımda profesyonel sporcu yok kendi araştırmalarım sonucunda enjeksiyonu kalçadan yaptırıyorum bir arkadaşıma iki tarafı da ödem oluştu fakat daha da korktuğum büyük bir sıkıntı oluşması sakat kalma vs bilgisi olan deneyimli arkadaşların tavsiyelerine açığım.
KÜR İÇERİĞİM:
Testesteron Rimobolon Masteron
-
Yazan: ahmetschwarzenneger
Selamlar, 12 haftalık testosteron propionat+masteron kürüne girmeyi planlıyorum, koruyucu olarak ne kullanmam gerekir? harici olarak bu kür sırasında dikkat etmem gereken önemli konular nedir? ufak bir araştırma yaptım fakat aradığım soruların hepsinin tam bir cevabını bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: kisetet55
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Masteron priponat kullanmaya başladım. Gün aşırı kullanılması gerektiğini biliyorum. Sürekli enjeksiyon yapmak ve gün aşırı kullanımda sabit bir gün şeklinde olmadığı için aşağıdaki gibi kullanıyorum.
KULLANIM ŞEKLİM:
Pazartesi 100 mg masteron P. 250 mg testo E. Çarşamba 100 mg masteron P. Cuma 100 mg masteron P. 250 mg testo E. Şeklinde kullanım sağlıyorum. Sizce bu kullanım tarzı doğru mu ?
-