Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

okanngkc

Test. e + deca + boldenone kürü hk.

Önerilen İletiler

okanngkc    0

Merhaba arkadaşlar, selamlar

Pazartesi günü başlayacağım ilk kürüm için bilgi ve desteğinize ihtiyacım var.

KİŞİSEL VERİLERİM

BOY: 187

KİLO: 95

KÜR PLANLAMAM

TEST. E 500MG 

DECA 300MG 

BOLDENONE 400MG

KORUYUCU VE VİTAMİNLER

NAC600, ZINC220, BENEXOL B12, BLACK GUARDIAN, MONSTER PAK, ALPHA KING, FLEX COMPLEX, OMEGA 3, D-VİTAMİNİ, ESTER-C, ENGİNAR SUYU, BİTKİSEL KÜR PRO V2

Hocalarım, arkadaşlarım planlamam hakkında her türlü fikir ve yardımınıza açığım. 24 hafta yapmayı düşünüyorum. Kürün başında test. e, deca, boldenon ile direkt başlamalıyım yoksa decayı sonradan mı dahil etmeliyim? Artı olarak eklemem gereken veya sürecimi baltalayacak, çıkarmam gereken koruyucular ve dikkat etmem gereken şeyler hakkındada yardıma ihtiyacım var. Kür öncesi kan değerlerim ve güncel formumu ekte bulabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻 

IMG_3012.jpeg IMG_2999.jpeg IMG_3001.jpeg IMG_3031.jpeg IMG_3013.jpeg

0468BA41-07C3-44B3-B607-1FF53E423FF9.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.421

Dozlar güzel ama ilk kürde deca seni çok zorlayabilir. 2,3. Kürde tecrübe kazanıp kullansan daha iyi olur. Decayı max 12 hafta kullan. Yağı çok az mı alıyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
okanngkc    0
Diver, 9 dakika önce yazdı:

Dozlar güzel ama ilk kürde deca seni çok zorlayabilir. 2,3. Kürde tecrübe kazanıp kullansan daha iyi olur. Decayı max 12 hafta kullan. Yağı çok az mı alıyorsun?

Hocam elimdeki mevcut ilaçlarla yaptım planlamı ve ağır olduğununda farkındayım. Kazanç ve risk dengesini tutturabilmek adına yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu arada yağ az tüketmiyorum. Alt ast değerlerimde sanırım kullandığım ssri grubu ilaçlar yüzünden yükselmiştir diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.421
okanngkc, 6 dakika önce yazdı:

Hocam elimdeki mevcut ilaçlarla yaptım planlamı ve ağır olduğununda farkındayım. Kazanç ve risk dengesini tutturabilmek adına yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu arada yağ az tüketmiyorum. Alt ast değerlerimde sanırım kullandığım ssri grubu ilaçlar yüzünden yükselmiştir diye düşünüyorum.

O ilaçları kullanıyorsan deca kesinlikle kullanma daha kötü yapacak seni. Testo boldenon kullan sadece dozları iyi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
okanngkc    0
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 11 dakika önce yazdı:

O ilaçları kullanıyorsan deca kesinlikle kullanma daha kötü yapacak seni. Testo boldenon kullan sadece dozları iyi.

Yok şu an kullanmıyorum. Uzun dönemler yüksek doz kullanımı arttırmıştır diye düşündüm sadece. 2024 Ağustos’ta bıraktım. Alkol, sigara vs. her şeyi hayatımdan çıkardım şu an. Zaman ayırdığın için teşekkür ederim hocam.. Ayrıca elimin altında hangi aromatize inhibitörlerini bulundurmam gerekiyor?

tarihinde okanngkc tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sagebrush
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Definasyon ve bulk kürlerimi paylaşıyorum 8 aydır ilaç kullanıyorum aklınıza takılan ve merak ettiğiniz sorular varsa yardımcı olabilirim.
      DEFİNASYON KÜR İÇERİĞİM: (82 KG)
      Testo Prop 400 Mg Masteron 200  Mg Winstrol 50 Mg BULK KÜRÜ İÇERİĞİM: (105 kg)
      Deca 400 Mg Testo E. 500 Mg ÖNCESİ & SONRASI FORMUM:

• Yazan: Sinan35
      Beyler herkese iyi forumlar dilerim,
      Siz üstatlardan bir konu hakkında yardım istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM (16 HAFTA):
      Testosteron Boldenon Trenbolone Küründeyim 3 hafta sonra kürüm bitiyor, eğer kan tahlilim iyi çıkarsa definasyon yapmak istiyorum.
      DEFİNASYON PLANLAMAM: (10 HAFTA)
      Testosteron Trenbolone acetat Masteron Winstrol SORULARIM:
      Sizce iki kür arasında bir süre koymayalı mıyım ? Yada nelere dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: thekingx
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yaklaşık 1.5 yıl önce hastalık sebebiyle 203 kiloya kadar çıktım. Sağlam spor ve diyetle 90 kiloya kadar düştüm. Bu süreçte herhangi bir destek ürünü kullanmadım. 2 aydır 500 testo ve 400 primo kullanıyorum. Kas kütlesi eklemem gerektiğini düşünerek biraz fazla beslenip kilo aldım, normal kilom 90-92 civarı, şu an vücudumda su ve ödem var.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      24 yaşında 187 boyunda 102 kiloyum DEFİNASYON KÜRÜ PLANLAMAM : (12 HAFTA)
      1-12 testo prop günlük 60mg 1-12 tren acetat günlük 60mg 1-12 masteron günlük 60mg BULK KÜRÜ PLANLAMAM : (16 HAFTA)
      12-28 only testo günlük 60mg 16-28 npp günlük 40mg GÜNLÜK RUTİNİM:
      05.30 kalkış 100gr yulaf, 30 gr chia, 15 gr keten tohumu, 7 yumurta, 250 gr lor, 2 ölçek whey 08:00 1 saat yüzme 12:00 1 saat bisiklet 19:00 600gr tavuk, bol yeşillik 21:00 split antrenman GÜNLÜK ALINAN MAKROLAR:
      70 gr yağ 75gr karb 240 gr protein 2000kcal Öncelikle hedefim sarkan deriyi toplamak ve kas kütlemi olabildiğince arttırmak. Siz değerli hocalarımdan antrenman, beslenme ve ilaç konusunda fikirlerinizi ve önerilerinizi rica ediyorum.

• Yazan: Altıngenetik
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      NPP hakkında net bilgi bulamadım, bilgisi olan arkadaşların konu altında yorumlarını ve bilgilerini paylaşmasını rica ederim.
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Darknessot
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      SORULARIM:
      Etkisi nedir? Etkisi nasıldır? Kullanlar nasıl tavsiye eder misiniz? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.