Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

bigboys357

Enjeksiyon sonrası kalçamda şişlik oluştu! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

bigboys357    0

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Kalçamdan hızlı enjeksiyon yaptım şişlik var ne yapmam lazım yardım eder misiniz? :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


mustafaskh    125
bigboys357, 32 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar kalçamdan hızlı enjeksiyon yaptım şişlik var ne yapmam lazım yardım eder misiniz 🙏🙏

Öncelikle panik yapma! Eğer ilacı vurduktan bir gün sonra falan olduysa ödem olmuştur. Bunun için de bu konuyu inceleyebilirsin. 

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
anabolikadam    98

Şişlik her zaman olmasa da ilk başlarda genellikle reaksiyon olarak her kişide olabilir. Buna biz kısaca (enjeksiyondan sonra bir gün geçtiyse, o zamana bağlı bir şişlik ise) ödem deriz. E vitamini ile enjeksiyonunu karıştırarak yaparsan şişliği, kızarıklığı ve ödem dediğimiz durumu azaltabilirsin. Diğer bir yöntem olarak üstteki arkadaşımız bir konu bırakmış. Okumanı tavsiye ederim. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: lonelygod
      Öncelikle selamlar,
      geçtiğimiz pazar sabahı dinlenme gününde 2.enjeksiyonumu oldum,  sadece iran testo enanth basıyorum. ilk enjeksiyonum da 1 ml ilacı yarıya bölerek sağ ve sol omuzdan vurdum. İğneyi basıp geri çektiğimde kan gelmedi ve enjeksiyonu oldum, çıkardıktan sonra az biraz kanadı, araştırdım ve normal olduğunu öğrenip umursamadım.
      Geçtiğimiz pazar günü yaptığım enjeksiyon ise 0.5ml testo enanth ve sol omuzdu, iğneyi çektikten sonra ilacın bir kaç damlasının geri çıktığını sonrasında kanadığını fark ettim, yine araştırdım ve çok önemli bir şey olmadığını anlayıp devam ettim, ilk gün hafif bir ağrı vardı, ama şişlik kızarıklık vs yoktu, dün de ağrı biraz daha artmıştı ama şişlik kızarıklık vs olmadığı için idmanımı attım, bugün ise kolum daha çok acıyordu, uyuyup uyandığımda vs zorlanıyorum omuz ağrısından,  sadece belirli hareketlerde açıyor, lateral raise dumbell curl gibi, benimkine kızarıklık denir mi bilmiyorum ama bugün enjeksiyon bölgesinin 1 cm etrafında(küçüklüğünü belirtmek için) kızarıklık gördüm.
      İdmanımı uzatmadan direkt bitirdim, sizce sorun kendiliğinden geçer mi?
      İdman atmaya devam etmeli miyim? Önerilerinizi ve görüşlerinizi merakla bekliyorum.  @galicik @metinav
    • Yazan: Caffeinabuser
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Herhangi bir yan etki yaşamadım nabız yüksekliği hariç 6. Ayda muhtemelen aynı doz testo tren ve anavar kullanıp 7. Ayda uzun ester testoya geçmeyi planlıyorum sadece testo kullanacağım. İlaçların markası iron pharma.
      KÜR İÇERİĞİM:
      ay uzun ester testo bolde Ay maste testo uzun ester kullandım Ay kısa estere döndüm Ay testo tren maste olarak devam ettim Ay da kısa ester haftalık 600 er olacak şekilde testo+tren kullanıyorum ve yanında clenbaturol SORULARIM:
      Sizce dozajlar iyimi? Haftalık 3 enjeksiyon yapıyorum ama yaptığım bölgede şişkinlik, kızarıklık oluyor nasıl geçirebilirim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Dnzpower41
      Herkese merhaba,
      Yaş 29 3. Kürüme girdim zphc testo p ve masteron kullanmıştım daha önce fakat çok fazla ödem yaptı az ilaç kalmıştı birdaha şans vermek istedim fakat bu sefer yeşil uçlu iğneyi ( kalçadan enjeksiyon yapıyorum ) yarım soktum ödem 2 gün kızarık şekilde ağrılı oldu 3. Gündeyim hala ödem var kızarıklık yok sert bir yapıda oturmama etki ediyor kolonya ve soğuk press denedim geçmedi sıcak pres uygulamalı mıyım ve kas içine enjekte edilmemiş olabilir mi ( şırınga geri çekme vs yapıldı ) 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×