Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

krygenvalor

Lawless labs ürünleri hk.

Önerilen İletiler

Diver    2.553
krygenvalor, 24 dakika önce yazdı:

İletişime geçtim teşekkür ederim. Fakat sizin konuyu incelediğimde günlük 100mcg gibi çok çok düşük bir doz kullanmışsınız. Placebo olabilir mi ? Zaten 6 hafta geçmiş kendi kendinede iyileşmiş olabilir. Çok düşük doz çünkü 100mcg.

Dozun düşük olduğunu biliyorum bende 200 mcg kullandım ki bu dozu öneren Burak hocaydı ve pişman olmadım. Ameliyat olmak üzere olan, kolunu kaldıramayan ve ilacın işe yaramayacağını düşünen (zorla ikna ettim) birisinde plasebo etkisi olabilir mi :) Benim yazacaklarım bu kadar neye inanıp inanamayacağın senin bileceğin iş. Ben yardımcı olmaya çalıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yusufdemir1995    221

Lawless calısıyor. Bugün mk677 ve yk11 başladım sabah. Grimlabs. Mahfetti beni yemek yemeden  duramıyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    42
Yusufdemir1995, 44 dakika önce yazdı:

Lawless calısıyor. Bugün mk677 ve yk11 başladım sabah. Grimlabs. Mahfetti beni yemek yemeden  duramıyorsun

MK 677 si beni obez yaptı 6 hamburger yediğim idman sonrasini biliyorum ozellikle idman öncesi içip idman atarsan sonrasında miden kaziniyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44
Yusufdemir1995, Bir saat önce yazdı:

abi bu grimlabsin içinde acıktırıcı farklı madde olabilir mi? Ben de almayı düşünüyorum, lawless mk677de öyle bi etki olmamıştı. Ayrıca yk11 için ne diyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    221
Yasar, 4 saat önce yazdı:

MK 677 si beni obez yaptı 6 hamburger yediğim idman sonrasini biliyorum ozellikle idman öncesi içip idman atarsan sonrasında miden kaziniyor 

Aman kral idman öncesi içmem açlıktan bayılırız falan gerek yok insülinde var zaten sıkıntıya sokar :D

the_escobar, 4 saat önce yazdı:

abi bu grimlabsin içinde acıktırıcı farklı madde olabilir mi? Ben de almayı düşünüyorum, lawless mk677de öyle bi etki olmamıştı. Ayrıca yk11 için ne diyorsun?

Lawless de 3-5 gün acıktım sonra durdu ama fena doluluk vardı. Bunuda görücez bakalım. Yk11 icin birşey diyemem calısıp calısmadigini zamanla belki anlayabilirim o cok zor anlasılabilecek  ilaç bizler icin cok fazla ilac cesidi var cünki. He şöyle denersin çalısıp çalısmadigini. Vücudunda 0 ilac olan birine daha once hic ilaçda kullanmamıs birine kullandırırsın yakından izlersin anlarsın bu kadar basit

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44
Yusufdemir1995, 21 dakika önce yazdı:

Aman kral idman öncesi içmem açlıktan bayılırız falan gerek yok insülinde var zaten sıkıntıya sokar :D

Lawless de 3-5 gün acıktım sonra durdu ama fena doluluk vardı. Bunuda görücez bakalım. Yk11 icin birşey diyemem calısıp calısmadigini zamanla belki anlayabilirim o cok zor anlasılabilecek  ilaç bizler icin cok fazla ilac cesidi var cünki. He şöyle denersin çalısıp çalısmadigini. Vücudunda 0 ilac olan birine daha once hic ilaçda kullanmamıs birine kullandırırsın yakından izlersin anlarsın bu kadar basit

sağolasın kral, grimlabsın mk677yi biraz daha kullandıktan sonra tecrübelerini anlatırsan seve seve dinlerim. Belli eder kendini muhtemelen uykudan vs. Bir de lawless'ı satan supplementciden mi almıştın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    45
the_escobar, 38 dakika önce yazdı:

sağolasın kral, grimlabsın mk677yi biraz daha kullandıktan sonra tecrübelerini anlatırsan seve seve dinlerim. Belli eder kendini muhtemelen uykudan vs. Bir de lawless'ı satan supplementciden mi almıştın?

başka satan yer bulamadım tr de ben aynı yerden aldı diye biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    221
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

Evet biziim evin çok yakınında oturuyor sağolsun araç ile getiriyor bana 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: oisobb123
      Merhaba dostlar,
      Lawless labs cardarine kullanan var mı? Nasıl etkileri oldu bilgilendirirseniz sevinirim.
    • Yazan: Mr360
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      Lawless labs rad-140 Lawless labs Enclomiphene Sipariş ettim tr de yurt dışı malları satan bi sayfadan. Enclomiphene e 8 hafta sonra aralıklı 12,5 mg olarak almayı planlıyorum pct için sizce yeterli olur mu ekstra bir şeyler eklemeli miyim? Ekstra himalaya karaciğer koruyucu ekledim. Lawless labs ın kendisine sorduğumda tr deki firmanın gerçekten distribütör olduğunu öğrendim ondan sonra alışverişi yaptım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.